Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα εχει ημερομηνια ληξης?

:lol: Μάλλον πλάκα κάνεις. Πάντως γέλασα. Αν μιλάς σοβαρά, ισχύει αυτό που λέει ο tritonas00 από πάνω μιας και είναι rc.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ανακοινώθηκε για τις 5 Μαίου η πρώτη rc. Δύο βδομάδες είναι, δεν νομίζω να αξίζει οποιαδήποτε αναβάθμιση τώρα.

ot

συμφωνώ...δεν αξίζει να αλλάζουμε τώρα builds...

Δημοσ.
πολλά κιλά... αλλά σπέρνει και ας είναι στα μπετά...

+1000!!

Mακαρι να ηταν ολα τα beta software ετσι...!!

Poll reveals user love for Windows 7

Windows 7 Users 4 Times Happier Than Vista Users

http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9131245

Δημοσ.

καλησπερα παιδες, ειχα δοκιμασει την πρωτη beta των 7, αλλα μετα λογω χρονου κ υποχρεωσεων βγηκε..

τωρα δουλευω στο laptop την Windows 7 Build 7106 x86 (32-bit) Ultimate RU-EN που ειναι στην ουσια η κινεζικη με English translation απο εναν ρωσο.. παει αρκετα γρηγορα, κ μπορω να πω με σιγουρια οτι συνηθιζεται ευκολα! καμια σχεση με τα Vista που χα 2 χρονια, κ κατι..με χαλαγε!:mad: γενικα τις βλακειες των Vista, τις εξαλειψανε οποτε ειναι κλασεις ανωτερη! :-) thumbs up Micro$oft! :P

εχω βεβαια ενα προβλημα με τα ελληνικα που δεν τα απεικονιζει σε μερικα πραγματα σωστα, που δικαιολογειται λογω περιεργης εκδοσης που χω πανω..

οποτε η μονη μου απορια που θα θελα να ρωτησω, ειναι αν ειναι πραγματικη η 7106 που υπαρχει στο demonoid, να τη βαλω κ να ησυχασω.. τι λετε?

Δημοσ.

οποτε η μονη μου απορια που θα θελα να ρωτησω, ειναι αν ειναι πραγματικη η 7106 που υπαρχει στο demonoid, να τη βαλω κ να ησυχασω.. τι λετε?

Περιμε καμια-δυο δβομαδες να βαλεις την official rc.

Δημοσ.

Πηγα να βαλω την 7077 και μολις αρχιζει η εγκατασταση μου λεει οτι λειπει καποιος driver και αφου κανει scan για drivers δε βρισκει και σταματαει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...