Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H final RC που θα δωθεί στο MSDN 5 Μαϊου δεν ειναι διαθέσιμη ακόμα για κατέβασμα (MSDN). Για leak ακόμα δεν νομίζω. Από βδομάδα θα δείξει. Έχω περιέργεια να δω ποια build θα είναι.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
από vista σε 7 πάντως δεν μου φάνηκε η διαφορά (όχι σε απόδοση φυσικά... εκεί είναι εμφανή)

E ναι.Με τα xp υπαρχει χαος..

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα αυτά:

New ways to work with Windows

Windows 7 simplifies how you work with the windows on your desktop. You'll have more intuitive ways to open, close, resize, and arrange them. You can drag open windows to screen borders, so you'll no longer have to click on tiny objects in the corner of a window to make it do what you want.

Maximize a window by dragging its border to the top of the screen, and return the window to its original size by dragging it away from the top of the screen. Drag the bottom border of a window to expand it vertically.

It's easy to copy files or compare the contents of two windows by dragging the windows to opposite sides of the screen. As your cursor touches the edge, the window will resize to fill that half of the screen.

To see all your desktop gadgets, just drag your mouse to the lower right corner of your desktop. That'll make all the open Windows transparent—making your desktop, and the gadgets on it, immediately visible. Want to minimize all your windows? One click and it's done.

απίστευτα βολικά... να είχα και ένα κάτι σαν το expose του Mac os X και θα ήταν απόλυτα ολοκληρωμένο καθώς αυτό το "peak at desktop" που κάνει όταν πας τον δείκτη κάτω δεξιά (και μπορείς να το αλλάξεις με το "show desktop") δεν κατάλαβα τι χρήσιμο κάνει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:47 ----------

Τελικά όσο πιο πολύ τα δουλεύω τόσο πιο πολύ εντυπωσιάζομαι...

πολύ καλό αυτό με τις libraries...

Δημοσ.

καθώς αυτό το "peak at desktop" που κάνει όταν πας τον δείκτη κάτω δεξιά (και μπορείς να το αλλάξεις με το "show desktop") δεν κατάλαβα τι χρήσιμο κάνει...

Απλα ρε παιδι μου αν δεν θες καθε φορα που περναει το ποντικι απο εκει να σου δειχνει preview της επιφανειας εργασιας το απενεργοποιεις..

Αν εχεις καποια παραθυρα ανοιχτα και θες μια "γρηγορη ματια" στο dektop σου ή στα gadgets ΧΩΡΙΣ να κανεις απαραιτητα minimize τα προγραμματα που εχεις ανοιχτα,βολευει αφανταστα.

Παιδια νομιζω πως βρηκα ενα feature..(λεμε τωρα).Αν χρησιμοποιειται ενα αρχειο και παω να το μετακινησω,λεγοντας οτι δεν μπορει γιατι χρησιμοποιειται μου αναφερει και την εφαρμογη που το χρησιμοποιει.!Ετσι γινοταν και στα vista..ή στα xp? (πω πωω τα εχω ξεχασει εντελως μιλαμε..)

Οριστε και screenshot

67756042.th.jpg

Δημοσ.
Απλα ρε παιδι μου αν δεν θες καθε φορα που περναει το ποντικι απο εκει να σου δειχνει preview της επιφανειας εργασιας το απενεργοποιεις..

Αν εχεις καποια παραθυρα ανοιχτα και θες μια "γρηγορη ματια" στο dektop σου ή στα gadgets ΧΩΡΙΣ να κανεις απαραιτητα minimise τα προγραμματα που εχεις ανοιχτα βολευει αφανταστα.

τι κάνει κατάλαβα... αλλά το peak είναι περιττό... μπορείς να πατήσεις στο "show desktop" να "ρίξει" όλα τα παράθυρα και να το ξαναπατήσεις για να εμφανίσει. Ειδικά που στο peak αφήνει το περίγραμμα των παραθύρων είναι ολίγων τι κουφό...

το expose που λέω το έχεις δει; (κλικ)

κάτι τέτοιο θα βόλευε πολύ περισσότερο

Δημοσ.
τι κάνει κατάλαβα... αλλά το peak είναι περιττό... μπορείς να πατήσεις στο "show desktop" να "ρίξει" όλα τα παράθυρα και να το ξαναπατήσεις για να εμφανίσει. Ειδικά που στο peak αφήνει το περίγραμμα των παραθύρων είναι ολίγων τι κουφό...

το expose που λέω το έχεις δει; (κλικ)

κάτι τέτοιο θα βόλευε πολύ περισσότερο

ναι το εχω δουλεψει για κανα μηνα το osx (στο pc)

ΑΑαα το οτι αν το ξαναπατησεις σου τα επεναφερει....δεν το ηξερα:-(

Οποτε σωστη η παρατηρηση σου.!Μηπως παιζει τιποτα και με το touch...?

Δημοσ.
!Ετσι γινοταν και στα vista..ή στα xp? (πω πωω τα εχω ξεχασει εντελως μιλαμε..)

ναι. στα vista ήταν έτσι

Ε βάλε το προγραμματάκι που κάνει ότι και το expose ντε :P

ναι βρε μποϊ... απλά λέω ότι είναι ολίγον τι κουφό το peak... :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:47 ----------

ναι το εχω δουλεψει για κανα μηνα το osx (στο pc)

ΑΑαα το οτι αν το ξαναπατησεις σου τα επεναφερει....δεν το ηξερα:-(

Οποτε σωστη η παρατηρηση σου.!Μηπως παιζει τιποτα και με το touch...?

(ναι τα ξαναφέρνει, από τα xp το θυμάμαι... εκτός από το win+m που τα ρίχνει μόνο)

με το touch ίσως έχει άλλη χρήση... αϊ να δουμ

Δημοσ.

Παντως εχω βαλει και βγαλει καμποσα προγραμματα (και καποια βαρια οπως nuedo,vegas,nero 9)και παιχνιδια και εχω προσεξει οτι πλεον...(!!!!!) δεν επηρεαζεται η ταχυτητα και αποδοση του λειτουργικου.

Κοινως οπως ηταν οταν τα εβαλα την πρωτη μερα ετσι εχουν παραμεινει.Σταθερα και γρηγορα.Το εχει προσεξει κανεις..?

(pentium 4 3.6,3gb ddr2 ram,nvidia 9600)

Δημοσ.

Κοινως οπως ηταν οταν τα εβαλα την πρωτη μερα ετσι εχουν παραμεινει.Σταθερα και γρηγορα.Το εχει προσεξει κανεις..?

Ναι αλλά σε άλλο λειτουργικό,ξες ποιο :P

Δημοσ.
Ναι αλλά σε άλλο λειτουργικό,ξες ποιο :P

μη το πεις γιατί δεν είναι... από λίγα δευτερόλεπτα μου έκανε 2.5 λεπτά να ανοίξει... :devil:

μόλις ανακάλυψα ρατσισμό... στον internet explorer εμφανίζει τα tabs ξεχωριστά στην taskbar... ας ελπίσουμε να γίνει και στον firefox στο μέλλον...

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε για τις 5 Μαίου η πρώτη rc. Δύο βδομάδες είναι, δεν νομίζω να αξίζει οποιαδήποτε αναβάθμιση τώρα.

ot

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...