alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Download Windows 7 RC technet & MSDN Subscribers! http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=760944 https://partner.microsoft.com/US/40084742#tab7 Μυριζομαι leak...Για να δουμε και πιο build θα ειναι... μια ακόμα αναφορά Windows 7 RC coming May 5 for public consumption, out now for MSDN / TechNet subscribers
tritonas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 μια ακόμα αναφορά Windows 7 RC coming May 5 for public consumption, out now for MSDN / TechNet subscribers Ωραιος.!!Εφοσον παντως ειναι ηδη διαθεσιμη στο msdn ετοιμασου για leak μεσα σε ...κανα δυημερο..? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:31 ---------- Ρε παιδια εχει βαλει κανεις αυτο το ριμαδο Mui Language pack μπας και δουμε καμια ταινια με ελληνικους υποτιτλους???? Απο που να το κατεβασω?? Μου βγαζει " κινεζικους" υποτιτλους Τι δουλεια εχει το mui με τους υποτιτλους στις ταινιες..? Εκτος αν λες για την 7106 που εχει βγει κινεζικη με αγγγλικο mui.
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 μόλις τελείωσα με την 7077... τέσπα... για να φύγει το "30 μέρες" θέλει register, ε;
tritonas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 μόλις τελείωσα με την 7077... τέσπα... για να φύγει το "30 μέρες" θέλει register, ε; ναι μετα υπαρχοντα κλειδια.. Εντυπωσεις.....?
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 πολύ καλές... αρκετά γρήγορα και έχω ξετρελαθεί με την taskbar... το μόνο κακό είναι ότι θέλω νέο winrar (σπαστίρη) και tune up utilities... κάνα pm με serial γιατί την λίστα που είχαμε βάλει εδώ την έσβησα;;; thanks
dark_banishing Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μπήκα και εγώ στην παρέα των windows 7 ! Την taskbar την άλλαξα και έβαλα τα buttons-> never combine.. Θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες και αργότερα ίσως επιστρέψω στο default mode. Όσο για το msdn μάλλον μούφα ήταν η είδηση από ότι διάβασα. Α! παίζουν και τα worms !
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 το comodo internet security μου κάνει κόνξες... τι να βάλω ανταυτού;
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ωραιος.!!Εφοσον παντως ειναι ηδη διαθεσιμη στο msdn ετοιμασου για leak μεσα σε ...κανα δυημερο..? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:31 ---------- Τι δουλεια εχει το mui με τους υποτιτλους στις ταινιες..? Εκτος αν λες για την 7106 που εχει βγει κινεζικη με αγγγλικο mui. Δεν ξερω αλλα μου βγαζει ακαταλαβιστικους υποτιτλους με το bs player που παω να δω ταινιες. Τι να σου πω. Εσεις βλεπετε κανονικα τους υποτιτλους?? Οταν εβαζα τα xp για να το φτιαξω αυτο αλλαζα τη γλωσσα στα ελληνικα απο το region settings και επαιζε κανονικα μετα
tritonas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δεν ξερω αλλα μου βγαζει ακαταλαβιστικους υποτιτλους με το bs player που παω να δω ταινιες. Τι να σου πω. Εσεις βλεπετε κανονικα τους υποτιτλους?? Οταν εβαζα τα xp για να το φτιαξω αυτο αλλαζα τη γλωσσα στα ελληνικα απο το region settings και επαιζε κανονικα μετα το ιδιο κανεις και στα 7.Δοκιμασε gom player...vlc..
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 το ιδιο κανεις και στα 7.Δοκιμασε gom player...vlc.. Kοιτα τι ενοω φιλε μου --> http://img21.imageshack.us/my.php?image=lighthousej.jpg Ειναι ελληνικα και τα βγαζει σαν κινεζικα. Στα Xp με την αλλαγη γλωσσας απο τα region settings φτιαχνοταν αυτο Στα 7 δεν εχει αλλη γλωσσα εκτος απο τα Αγγλικα. Δε μιλω για τη γλωσσα γραφης
tritonas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Kοιτα τι ενοω φιλε μου --> http://img21.imageshack.us/my.php?image=lighthousej.jpg Ειναι ελληνικα και τα βγαζει σαν κινεζικα. Στα Xp με την αλλαγη γλωσσας απο τα region settings φτιαχνοταν αυτο Στα 7 δεν εχει αλλη γλωσσα εκτος απο τα Αγγλικα. Δε μιλω για τη γλωσσα γραφης ναι.στα 7 θα πας στο control panel και στα region and langugae και θα γυρισεις το LOCATION σε greece.Και οτι αλλα εχει σε greece.Για αυτο δεν στα βγαζει. To εχεις κανει αυτο?
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 ναι.στα 7 θα πας στο control panel και στα region and langugae και θα γυρισεις το LOCATION σε greece.Και οτι αλλα εχει σε greece.Για αυτο δεν στα βγαζει. To εχεις κανει αυτο? Eγινε φιλε μου.Σε ευχαριστω. Την αλλαξα Ποτε δεν την παλευα με τα βιστα. Ποσο μαλλον με τα 7. Παντα ΧΡ ειχα.
tritonas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Eγινε φιλε μου.Σε ευχαριστω. Την αλλαξαΠοτε δεν την παλευα με τα βιστα. Ποσο μαλλον με τα 7. Παντα ΧΡ ειχα. εε ντααξ συνηθεια ειναι..Θα δεις οτι αν μεινεις λιγο καιρο με 7,μετα οταν θα γυρνας σε προηγουμενα λειτουργικα θα σου φαινεται καπως..!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 true story, γύρισα και στα 2 PC σε Vista Ultimate 64bit πριν από 2-3 μέρες και σχεδόν τα έχω συνηθίσει...
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 από vista σε 7 πάντως δεν μου φάνηκε η διαφορά (όχι σε απόδοση φυσικά... εκεί είναι εμφανή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.