Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς το Dock δοκίμασες?

Edit: Με πρόλαβες pmichal. Εγώ χρησιμοποιούσα το Object Dock και ποτέ δεν είχε λύσει την ασυμβατότητα με το PowerDVD στα XP.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκλεισα το dock αλλά δεν έφτιαξε. Την έφερα κάτω και εξαφανίστηκαν οι "λεκέδες". Δοκιμάσατε αριστερά και μετά πάνω? Ή κατευθείαν αριστερά και μετά πάλι κάτω? Στο πρώτο εμφανίζεται το bug στο δεύτερο όχι. Θα δοκιμάσω και με τους drivers tritona.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, απλά να σας πω ότι μόλις αναβάθμισα από την 7068 build στην 7077 με απόλυτη επιτυχία. Καλό είναι όμως πριν ξεκινήσετε τέτοια διαδικασία να πάρετε ένα backup γιατί την πρώτη φορά κόλλησε. Καταλαβαίνετε ότι εννοώ πως μείνανε όλα τα προγράμματα και οι ρυθμίσεις μου ανέπαφα.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, απλά να σας πω ότι μόλις αναβάθμισα από την 7068 build στην 7077 με απόλυτη επιτυχία. Καλό είναι όμως πριν ξεκινήσετε τέτοια διαδικασία να πάρετε ένα backup γιατί την πρώτη φορά κόλλησε. Καταλαβαίνετε ότι εννοώ πως μείνανε όλα τα προγράμματα και οι ρυθμίσεις μου ανέπαφα.

Φιλε μου πως το έκανες αυτό έχω και εγώ το 7068

Δημοσ.
Φιλε μου πως το έκανες αυτό έχω και εγώ το 7068

Απλά καις το dvd ή το κάνεις mount και στην οθόνη εκκίνησης που σου εμφανίζει πατάς upgrade.

post-62899-129063002191_thumb.jpg

Δημοσ.

Nope... Ψάξε στις σουηδικές ακτές, σε κανένα πριβέ χειμαρροσάιτ ή σε φόρουμ με γρηγοροδιαμοιραστή.

thepiratebay, ..., rapidshare

Δημοσ.

Κατέβασε την 7077. Καλύτερα γράψτην σε dvd. Τρέξε το setup και διάλεξε upgrade. Αυτό είναι. Αν τα έκανες έτσι, ξαναπες για να δούμε τις πταίει.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχει βαλει κανεις αυτο το ριμαδο Mui Language pack μπας και δουμε καμια ταινια με ελληνικους υποτιτλους????

Απο που να το κατεβασω??

Μου βγαζει " κινεζικους" υποτιτλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...