adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλύτερα είναι, 10 fps επάνω τουλάχιστον. 10 πανω απο τα vista? απο τα xp? μπορει καποιος να κανει ενα συγκριτικο fps μεταξυ xp vista win7 πχ στο Crysis?
random Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 pcgameshardware.com : Windows 7 (32 bit) build 6956, vs. Windows XP SP3, vs. Windows Vista 32/64, vs. Windows Server 2008 32/64 Battlefield : Far Cry 2 and Cod 5 on C2DX6800, 2Gb, 98000 GT, drivers version 180.48 Far Cry 2 Call of Duty: World at War προσωπικά δεν δίνω πολυ βάση στα παραπάνω, γιατι αφου μιλάμε για frames, πολλά παίζονται απο τους VGA drivers. Απο τη μία, η nvidia δεν ειναι υποχρεωμένη προς το παρόν να λαμβάνει υπ όψη της τα "7" οταν γράφει κώδικα (ωστε να εκμεταλευτει ή να προφυλαχτεί απο καποια τυχόν ιδιαιτερότητά τους), απο την άλλη μια αλλαγή στους drivers (απο λάθος ή εσκεμμένη[*1]), μπορεί να χαρίσει ή να στερήσει απο ενα λειτουργικό καποια λίγα frames, και να αλλαξει αρκετά την εικόνα των μετρήσεων, αφου όλα διαφέρουν μεταξύ τους κατα 2-5 frames. οι drivers ειναι πιστοποιημένοι για συμβατότητα με Vista. Το οτι παιζουν απροβλημάτιστα[*2] και στα Επτά, δείχνει ποσο λίγο διαφέρουν τα δύο λειτουργικά. 1* πχ. αν καποιος θελει να "αποσύρει" τα XP μια ώρα αρχίτερα, απο την gaming scene, μπορει να δώσει τις "κατάλληλες" κατευθύνσεις στους driver coders 2* όχι εντελώς απροβλημάτιστα. Στο δικό μου σύστημα, έχω φάει 3-4 crash, οταν έκανα resume from hybernate, και τα win7 απέτυχαν να "ξυπνίσουν" την vga.
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 εκανα ενα τεστ στο δικο μου pc ( Ε4600 duo2.4 2gb ram Ati 3850 256mb) με το dirt με ιδιες ρυθμισεις σε xp ενος ετους με απειρα προγραμματα και με vista και win7 νεες εγκαταστασεις χωρις να τρεχει τιποτα αλλο xp 29 win7 23 vista 20 σε καλυτερο pc δεν ξερω τι γινεται
Nik0s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Παντως ειναι κριμα που τα 7 απο τα βιστα δεν εχουν να παρουσιασουν καμια αλλη ιδαιτεροτητα εκτος απο την ταχυτητα. Μα τοσο ομοια τα κανουν πια?
random Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μα όταν εμφανίζεται σχεδόν έτοιμο προϊόν, τα W7 (6801, 6956, και beta1 τον Νοεμβριο 2008), τόσο γρήγορα, τόσο κοντά στην τελική έκδοση βιστα (Σεπτέμβριος 2006), τι περιμένεις; Εδώ μια εφαρμογή, ενα συστημα μηχανογράφησης πχ. για την εφορία πας να φτιάξεις και το παλεύουν 5ετίες και 10ετίες. Λειτουργικό , εκ του μηδενός, σε 2 χρόνια θα φτιάξουν? δεν πα να λέγεσαι Ms και Apple... αυτα δε γίνονται. Εγώ απο πέρσι τα λέω, όταν βγηκαν τόσο γρήγορα (πριν το vista SP1 ), οι πρωτες φήμες για τα 7, έγραφα οτι αντι να δώσουν δωρεάν το "Vista SP2" ή SP3, θα το βαφτίσουν "Win 7 RTM" και θα το χρεώσουν (για να καλυφθουν τα έξοδα μαρκετινγκ/διαφήμισης του "νέου" OS ). Σε μερικά blogs, ήδη αναφέρονται στα 7 ως "Vista Rel. 2", παρομοίως με τα Windows Server 2008 R2 που θα βγουν περιπου ιδια εποχή. θα σου φορτώσουν και 2-3 διακοσμητικά κερασάκια, ή "σάλτσες", πχ. DirectX 11, WARP, Ribbon στο Paint ( 1000x Wows!!!!! ) και πάρε το OS της επόμενης χιλιετίας! και μη μου πεις οτι δεν ειναι "σχεδόν έτοιμο" το πακέτο. Αν δεν ειχε εμπιστοσυνη η ιδια η Ms οτι δεν ειναι αρκετά σταθερά, και ενα κλικάκι πιο γρήγορα απο βιστα, οτι δεν θα πετάνε καθε 5 λεπτά BSOD, δεν θα μοιραζε δωρεάν την b.6801 και τώρα την beta 1 στους beta testers, αφου ειναι δεδομένο οτι 1'' μετα απο καθε μοιρασιά, το dvd.iso εμφανίζεται στις σουηδικές θάλλασσες Αν αρχίσουν οι μπλογκερς να τα θάβουν απο τώρα, μου ξυνίζει το ένα, πάνε αργα στο τάδε, κρασάρουν στο δίνα, κλπ,κλπ, επι ενα χρόνο, τότε οταν βγει η τελική έκδοση, πολλοί (χρηστες XP kai Vista) θα έχουν διαμορφώσει ήδη άποψη χωρις καν να τα δοκιμάσουν, λόγω του 1 έτους γκρίνιας και απαισιοδοξίας, και δεν θα ειναι εύκολο να την αλλάξουν. Θα πάνε άπατα. Απο εδω και πέρα, θελουν λιγο γυάλισμα, λιγο tuning, λιγα patch για να βγουν στο ράφι. Το 85% της δουλειάς έχει γίνει.
tritonas00 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Windows 7 beta 1 performance - How does the OS compare to Vista and XP http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=21645
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Windows 7 beta 1 performance - How does the OS compare to Vista and XP http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=21645 για κάποιο λόγο δεν το εμπιστεύομαι...
PCharon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ...αντι να δώσουν δωρεάν το "Vista SP2" ή SP3, θα το βαφτίσουν "Win 7 RTM" και θα το χρεώσουν (για να καλυφθουν τα έξοδα μαρκετινγκ/διαφήμισης του "νέου" OS ). (...) θα σου φορτώσουν και 2-3 διακοσμητικά κερασάκια, ή "σάλτσες", πχ. DirectX 11, WARP, Ribbon στο Paint ( 1000x Wows!!!!! ) και πάρε το OS της επόμενης χιλιετίας! και μη μου πεις οτι δεν ειναι "σχεδόν έτοιμο" το πακέτο. Αν δεν ειχε εμπιστοσυνη η ιδια η Ms οτι δεν ειναι αρκετά σταθερά, και ενα κλικάκι πιο γρήγορα απο βιστα, οτι δεν θα πετάνε καθε 5 λεπτά BSOD, δεν θα μοιραζε δωρεάν την b.6801 και τώρα την beta 1 στους beta testers, αφου ειναι δεδομένο οτι 1'' μετα απο καθε μοιρασιά, το dvd.iso εμφανίζεται στις σουηδικές θάλλασσες Αν αρχίσουν οι μπλογκερς να τα θάβουν απο τώρα, μου ξυνίζει το ένα, πάνε αργα στο τάδε, κρασάρουν στο δίνα, κλπ,κλπ, επι ενα χρόνο, τότε οταν βγει η τελική έκδοση, πολλοί (χρηστες XP kai Vista) θα έχουν διαμορφώσει ήδη άποψη χωρις καν να τα δοκιμάσουν, λόγω του 1 έτους γκρίνιας και απαισιοδοξίας, και δεν θα ειναι εύκολο να την αλλάξουν. Θα πάνε άπατα. Απο εδω και πέρα, θελουν λιγο γυάλισμα, λιγο tuning, λιγα patch για να βγουν στο ράφι. Το 85% της δουλειάς έχει γίνει. Πολύ σωστή τοποθέτηση των πραγμάτων από τον random! Όντως, το πακέτο είναι έτοιμο (σε αντίθεση με την RTM των Vista που ήταν γεμάτη bugs και μισο-φτιασίματα). Το κακό είναι πως αφήνοντας τα χρόνια να κυλήσουν έτσι, τα Windows ως Λ/Σ δεν προοδεύουν αρκετά. Δεν βλέπουμε κάτι ιδιαίτερο πια, δηλαδή κάτι που να χαρακτηρίζει ένα ΝΕΟ λειτουργικό. Καλύτερα ναι, ιδιαίτερα όχι (με αναγκαστική εξαίρεση την πατέντα του DirectX). Μπάλωμα στο μπάλωμα και γυάλισμα στο γυάλισμα.
tritonas00 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Το κακό είναι πως αφήνοντας τα χρόνια να κυλήσουν έτσι, τα Windows ως Λ/Σ δεν προοδεύουν αρκετά. Δεν βλέπουμε κάτι ιδιαίτερο πια, δηλαδή κάτι που να χαρακτηρίζει ένα ΝΕΟ λειτουργικό. Καλύτερα ναι, ιδιαίτερα όχι (με αναγκαστική εξαίρεση την πατέντα του DirectX). Μπάλωμα στο μπάλωμα και γυάλισμα στο γυάλισμα. Νομιζω πως αυτο γινεται μαλλον για να διατηρησουν την συμβατοτητα με software.Ειδικα αν ξαναγραψουν τον kernel εκει ειναι που χανεται τελειως η συμβατοτητα.Βλεπε 9x και nt.Θα σημαινε οτι πρεπει παλι να ξαναρχισουμε απτην αρχη.Ειδικα στους drivers.
Wavemaster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάλι με τα Win 7 έχω φάει ήδη κατάμουτρα 2 φορές μπλε οθόνη. Την πρώτη πατώντας το κεντρικό κουμπάκι του τηλεχειριστηρίου(έχω φορητό hp) που κανονικά βάζει τον υπολογιστή σε hibernation. Την δεύτερη, απλά βγάζοντας ένα usb φλασάκι από τη θύρα!
tritonas00 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάλι με τα Win 7 έχω φάει ήδη κατάμουτρα 2 φορές μπλε οθόνη.Την πρώτη πατώντας το κεντρικό κουμπάκι του τηλεχειριστηρίου(έχω φορητό hp) που κανονικά βάζει τον υπολογιστή σε hibernation. Την δεύτερη, απλά βγάζοντας ένα usb φλασάκι από τη θύρα! Απο drivers πως πας?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάλι με τα Win 7 έχω φάει ήδη κατάμουτρα 2 φορές μπλε οθόνη.Την πρώτη πατώντας το κεντρικό κουμπάκι του τηλεχειριστηρίου(έχω φορητό hp) που κανονικά βάζει τον υπολογιστή σε hibernation. Την δεύτερη, απλά βγάζοντας ένα usb φλασάκι από τη θύρα! μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά, beta version τρέχεις όχι final...
Wavemaster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Απο drivers πως πας? οκ! μόνο της κάρτας γραφικών (μέσω Win Update )έχω εγκαταστήσει, και του tv tuner.Δεν χρειάστηκα τίποτα άλλο μέχρι τώρα
tritonas00 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγω το μονο προβλημα που εχω ειναι το εξης.Οταν εχω την καρτα τηλεορασης συνδεδεμενη(pci) τοτε κανει resource-conflict με την καρτα γραφικων!Μενει στα 8 bit και πολυ μικρη αναλυση,την βλεπει σαν καρτα γραφικων βαζει τον driver αλλα δεν μπορει να την ενεργοποιησει.Λεει not enoupgh resources.Οταν βγαζω την καρτα τηλεορασης απτην μητρικη ολα οκ.Περιεργο?Μαλλον πρεπει να φταιει που ξεκιναει τις συσκευες παραλληλα γιατι αυτο το προβλημα το εχω απτήν 6801. Θα δειξει... -----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 04 : 27 : 04----- οκ!μόνο της κάρτας γραφικών (μέσω Win Update )έχω εγκαταστήσει, και του tv tuner.Δεν χρειάστηκα τίποτα άλλο μέχρι τώρα Την 7000 εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.