Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που έκανα αναβάθμιση από Vista x64 σε 7 (7077) x64, όλα πήγαν μια χαρά.

Τα έχω 2 μέρες, όλα ρολόι.

Όντως πιο σταθερά και από final release!

Το μόνο πρόβλημα, δεν έχω εικόνα στην κάρτα τηλεόρασης AverTv go 077..

Επίσης, αυτό που σου φτιάχνει τα παράθυρα αυτόματα μεγιστοποίηση ή στη μισή οθόνη είναι πολύ καλό!

Απλά εγώ έχω 2 οθόνες και πχ στην αριστερή δεν μου δίνει δυνατότητα να βάλω παράθυρο στο μισό δεξί μέρος. Ωραία θα ήταν να μπει και αυτό κάποια στιγμή.

Η νέα taskbar ιδιαίτερα ωραία! Θυμίζει του osx. Και επειδή είμαι χρήστης και mac, μπορώ να πω (καθαρά προσωπική άποψη) ότι των 7 είναι πολύ πιο βολική.

Προγράμματα όπως, Office 2007, utorrent, nero 8, avast, magic disk, mkplayer έπαιξαν μια χαρά.

Μέχρι και το godfather 2 που έβαλα έτσι για δοκιμή πήγε super.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μία ερώτηση. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει ξαναρωτήσει κάτι παρόμοιο αλλα έχω ένα πρόβλημα με την εγτατάστασή τους. Όταν πηγαίνει στο παράθυρο που βγάζει τους δίσκους, δεν μπορώ να επιλέξω κανέναν. Σ'αυτόν που θέλω να τα βάλω μου βγάζει το εξής μήνυμα : "Windows cannot be installed to this disk. Windows needs the driver for device [uLi SATA/RAID Controller (M1689/M1567)]. Click 'Load Driver' and load the required device driver."

Δημοσ.
Παιδιά να κάνω μία ερώτηση. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει ξαναρωτήσει κάτι παρόμοιο αλλα έχω ένα πρόβλημα με την εγτατάστασή τους. Όταν πηγαίνει στο παράθυρο που βγάζει τους δίσκους, δεν μπορώ να επιλέξω κανέναν. Σ'αυτόν που θέλω να τα βάλω μου βγάζει το εξής μήνυμα : "Windows cannot be installed to this disk. Windows needs the driver for device [uLi SATA/RAID Controller (M1689/M1567)]. Click 'Load Driver' and load the required device driver."

Χμ... περίμενα ότι θα το έχουν λύσει αυτό το θέμα και θα είχαν οδηγούς για όλους τους SATA Controllers.

Εν πάσει περιπτώσει, θα βρεις αυτούς τους οδηγούς στο CD που συνόδευε τη μητρική ή στο internet.

Θέλει απλώς να αντιγράψεις μερικά αρχεία σε ένα USB Stick ή δισκέτα και να το κατευθύνεις εκεί όταν σου πει Click 'Load Driver'.

Είναι ένα αρχείο που ονομάζεται txtsetup.oem και δυό φάκελοι.

Είναι τα ονομαζόμενα Windows Pre-OS installation Files και πιθανώς να είναι μεσα σε ένα φάκελο που λέγεται drvdisk στο τμήμα RAID κάπου στο CD της μητρικής.

Εναλλακτικά, αν το επιτρέπει το BIOS, μπορείς να θέσεις το δίσκο σε κατάσταση Native IDE και δεν θα ζητήσει οδηγούς.

Αυτό το τελευταίο μη το κάνεις σε δίσκο που περιέχει ήδη κάποιο λειτουργικό σύστημα.

Δημοσ.
Yeap..Για αυτο δεν εχω και μεγαλη διαδεση για format ξανα..εκτος αν προκυψει κατι σημαντικο...Ποσο πιο γρηγορα να τα κανουν πια..?

Μετά είναι ψυχολογικό το θέμα του στυλ "θέλω να έχω την τελευταία"

7106 wallz

Δημοσ.
Μετά είναι ψυχολογικό το θέμα του στυλ "θέλω να έχω την τελευταία"

7106 wallz

αυτα τα localized wallpapers...LOL.Κοιτα..αν διαβασω στα forums οτι η 7106 ειναι super duper wow @@@ω και δερνω build σε σχεση με τα προηγουμενα τοτε να την βαλω...Ας πουμε με την 7077 αξιζε τον κοπο.

Δημοσ.
...Το μόνο πρόβλημα, δεν έχω εικόνα στην κάρτα τηλεόρασης AverTv go 077...

Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες; Αν με αυτό που σου έδινε η κάρτα, δοκίμασε και το media center. Εγώ από κει σκάναρα τα κανάλια και έπαιξε κανονικά.

Και όσοι χρησιμοποιούν τα x64, ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.start64.com/index.php

Δημοσ.
Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες; Αν με αυτό που σου έδινε η κάρτα, δοκίμασε και το media center. Εγώ από κει σκάναρα τα κανάλια και έπαιξε κανονικά.

Και όσοι χρησιμοποιούν τα x64, ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.start64.com/index.php

Ωραίοοοος!!

Thanks! Τώρα παίζει μια χαρά!

Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει.

Το winfs δεν υπάρχει πιθανότητα να το δούμε ποτέ;

Τα libraries δεν σου κανουν?ξερεις τι ειναι το winfs..?Νομιζεις οτι ειναι συστημα αρχειων?

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το eject σε memory stick και εξωτερικούς δίσκους θα διορθωθεί? Δεν μου κάνει eject με τίποτα στην 7077x86!

Δημοσ.
Το πρόβλημα με το eject σε memory stick και εξωτερικούς δίσκους θα διορθωθεί? Δεν μου κάνει eject με τίποτα στην 7077x86!

λολ!!!!sory...Το προβλημα θα διορθωθει μεχρι την τελικη.Το προηγουμενο build δεν το ειχε..υπομονη..!Λογικο ειναι σε καθε καινουργιο build να εμφανιζονται καινουργια bugs.Παντως τα στικακια μου τα κανει.Τον εξωτερικο δεν κανει με τιποτα...

Δημοσ.
Κοιτα..αν διαβασω στα forums οτι η 7106 ειναι super duper wow @@@ω και δερνω build σε σχεση με τα προηγουμενα τοτε να την βαλω...Ας πουμε με την 7077 αξιζε τον κοπο.

Διάβασα στο αντίστοιχο θέμα στο neowin ότι 7077 = RC Escrow και 7106 = RTM. Ισχύει κάτι τέτοιο ή τα βγάζουν από το μυαλό τους?

Δημοσ.
Διάβασα στο αντίστοιχο θέμα στο neowin ότι 7077 = RC Escrow και 7106 = RTM. Ισχύει κάτι τέτοιο ή τα βγάζουν από το μυαλό τους?

7077=7105

ιδια builds διαφορετικο branch.

Basically, after build 7076 the tree was split. 7077 was compiled as an RC ESCROW build (winmain_win7rc) and the winmain lab bumped its build number up to 7105. 7077 and on are code frozen, meaning no feature changes will occur in that branch (the RC branch. This allows them to work out the bugs to deliver a high quality RC release.
  • Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς το τελευταίο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...