Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπα μάλλον χειρότερα τα έκανες :lol:

Στην αρχή είπες ότι ο δίσκος ήταν IDE αλλά σαν SATA μου φαίνεται τώρα.

Το chipset είναι σχετικά νέο και πρέπει να υποστηρίζεται αλλά δεν είαμαι σίγουρος. Έχω το λίγο νεώτερο 780G/SB700 και όλα πάνε καλά και σε 32 και σε 64 bits των Windows 7.

Στον SMBus Controller είχα κι εγώ μια φορά πρόβλημα εγκατάστασης αλλά όχι αναγνώρισης.

Στα 32 bits δουλεύει;

Θέλω να δω τι θα κάνει η SONY στα Vaio τώρα που η Microsoft υποστηρίζει το downgrade σε windows XP

δεν αλλαξα τιποτα.ο σκληρος ειναι κανονικα με το SATA καλωδιακι.ΙDE μου το βγαζει στο everest.Η αναγνωριση του Sm υπηρχε απο τοτε που εστησα το μηχανημα.Δεν εχω δοκιμασει 32-βιτ.Απλα μου φανεται πολυ περιεργο ολο αυτο.αν ξερει κανεις τι σκατα συμβαινει,θα ημουν πολυ ευγνωμων...

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι εγω θελω να τα βαλω..βσκ εγω εχω κατεβασει την 7057 και μλλν αυτη θα βαλω..ε δν μπορω καθε τρεις και λιγο να κατεβαζω εκδοσεις windows 7..ομως σκεφτομαι..γινεται να την εγκαταστησω σε δευτερο παρτιτιον..δλδ σε ξεχωριστω απ'τα βιστα??..μλλν οχι σε τριτο παρτιτιον γτ στο δευτερο εχω τα λινουξ..:P..α και για τους drivers απλα βαζω αυτους των βιστα..οκ??

Κατεβασε την 7077 ειναι πιο γρηγορη σε επιδοσεις απτην 7057.Δυστυχως αν βαλεις τα 7 θα σου "σκοτωσουν" τον grub,εκτος και αν τα βαλεις σε ξεχωριστο σκληρο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:50 ----------

δεν αλλαξα τιποτα.ο σκληρος ειναι κανονικα με το SATA καλωδιακι.ΙDE μου το βγαζει στο everest.Η αναγνωριση του Sm υπηρχε απο τοτε που εστησα το μηχανημα.Δεν εχω δοκιμασει 32-βιτ.Απλα μου φανεται πολυ περιεργο ολο αυτο.αν ξερει κανεις τι σκατα συμβαινει,θα ημουν πολυ ευγνωμων...

το bios τι λεει..?

Δημοσ.

εχουμε και λεμε

Standar CMOS Features

IDE Primary Master: DVD

IDE Primary Slave: Not Detected

SATA:βλεπει κανονικα τον σκληρο μου

On-Chip ATA Devices

PCI IDE BUSmaster: Disabled

On-Chip SATA Controller: Enabled

RAID MODE:IDE

Δημοσ.

εγκατεστησα τα windows7 σε ενα virtual κ εχω τα εξης προβληματα...πρωτα απ'ολα δν εχω ηχο διοτι μ ζηταει drivers κ δν εχω για windows 7...ξερει κανεις τι παιζει?εχω την titanium-x της creative...

κ επισης δεν μου δουλευουν οι usb..,αυτο το ειχα ανεκαθεν το προβλημα στο virtual pc...χρησιμοποιω το προγραμμα τησ microsoft

HELP!!!!!!!!!!

Δημοσ.
εγκατεστησα τα windows7 σε ενα virtual κ εχω τα εξης προβληματα...πρωτα απ'ολα δν εχω ηχο διοτι μ ζηταει drivers κ δν εχω για windows 7...ξερει κανεις τι παιζει?εχω την titanium-x της creative...

Για κάρτες creative παίζουν οι drivers που έπαιζαν και στα vista. Και γω αυτό έχω κάνει για την δική μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δες εδώ link

Δημοσ.
Για κάρτες creative παίζουν οι drivers που έπαιζαν και στα vista. Και γω αυτό έχω κάνει για την δική μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δες εδώ link

ρε φιλε μ λεει οτι δν ειναι συνδεδεμενη η καρτα...τι να κανω?

Δημοσ.
Αντε να βγουνε επισιμα να δουμε αν αξιζουν αλλα δεν νομιζο να ειναι σαν τα xp!

τουλαxιστον στο pc μου ειναι γρηγοροτερα απτα xp.

pentium 4 στα 3.6, 3 gb ddr2 ram,nvidia 9600 512

• Super Moderators
Δημοσ.

σε benchmarks αμφιβάλω να είναι γρηγορότερα από τα XP, αλλά από ότι έχω ακούσει τα πλησιάζουν αρκετά...

Δημοσ.
σε benchmarks αμφιβάλω να είναι γρηγορότερα από τα XP, αλλά από ότι έχω ακούσει τα πλησιάζουν αρκετά...

αν ναι sorry...εγω εννουσα σε καθημερινη χρηση..

Δημοσ.

Στο Grid και στο left 4 dead είναι λίγο πιο αργά απο τα XP. Δυστυχώς έχασα τα XP πριν προλάβω να κάνω σοβαρές μετρήσεις. Αυτά είναι εύκολα παιχνίδια πάντως για μια 4850 σε ανάλυση 1680Χ1050 με όλα στο τέρμα, οπότε δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Το θέμα είναι ότι το left 4 dead το παίζω σταθερά στα Windows 7 ενώ στα XP 1 στις 3 φορές κόλλαγε. Ιδίως αν έβαζα και το multicore rendering ούτε μια πίστα δεν έβγαζε ακόμα και με το τελευταίο patch.

Μη γελιόμαστε πάντως, σε ένα παλιότερο σύστημα που τα δοκίμασα P4 με 512MB μνήμη απλώς δεν υπάρχει σύγκριση με τα XP. Είναι πολύ βαρύτερα και μόνο σε σχετικά σύγχρονα μηχανήματα δείχνουν τα καλά τους.

Δημοσ.

Τέσσερα απλά αλλά χρήσιμα πραγματάκια που βρήκα.

fine tune cleartype font smoothing/

hidden send to menu

hide background with aero shake/

get back flip 3d shortcut in taskbar/

Από απλά πραγματάκια σαν και αυτά με κερδίζει όλο και περισσότερο αυτό το λειτουργικό.

ps Αν δε θυμάστε ποιο είναι το flip 3d, δείτε το video

Σίγουρα το θυμάστε όσοι δουλέψατε τα vista.
Δημοσ.

αν το εχεις βαλει μεσω virtualbox πηγαινε στα settings του προγραμματος γιατι απο default ειναι απενεργοποιημενη η καρτα ηχου

Δημοσ.

Πήγαινε στο device manager και αν είναι απενεργοποιημένη, ενεργοποίησέ την. Λογικά μετά θα εντοπιστεί το υλικό αυτόματα. Ή αυτό που λέει ο από πάνω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...