markelos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ρε παιδια γινεται να βαλω τα 7 χωρις να τα καψω σε dvd,αλλα τρεχοντας το iso με demon tools?μπα ε.... Σωστά μάντεψες. Μπα.
Nikosgiann Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ξαναρωτω,τα parts του mobo κ την ασυρματη καρτα μ(msi pc60g-f), πως θα δουλεψουν αφου η msi δεν δινει drivers για 7?? να βαλω των vista?
tritonas00 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Σωστά μάντεψες. Μπα. ???? ρε παιδια γινεται να βαλω τα 7 χωρις να τα καψω σε dvd,αλλα τρεχοντας το iso με demon tools?μπα ε.... Φυσικα και γινεται.!Και γω ετσι τα βαζω καθε φορα.Μπαινω απτην (ξεχασμενη) εγκατασταση των xp κανω mount το iso και του λεω να τα εγκαταστησει στον αλλο δισκο(φυσικα μπορεις να του πεις να τα βαλει οπου θες-σε αλλο partition-δισκο...) Θα βαλει απο μονο του μετα bootmanager,θα κανει επανεκινηση και θα ολοκληρωθει κανονικα η εγκατασταση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:31 ---------- ξαναρωτω,τα parts του mobo κ την ασυρματη καρτα μ(msi pc60g-f),πως θα δουλεψουν αφου η msi δεν δινει drivers για 7?? εμενα η μητρικη μου που δεν δινουν drivers ουτε και για vista δουλευει μια χαρα. Οσο για την ασυρματη αν δεν την βρουν τα 7 απτο update ή απο μονα τους βαλε τους drivers των vista.
venejo Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Έρχεται εντός ωρών η 7106. http://www.sevenforums.com/general-discussion/6888-win7-build-7106-will-leaked-within-24h.html
tritonas00 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Έρχεται εντός ωρών η 7106. http://www.sevenforums.com/general-discussion/6888-win7-build-7106-will-leaked-within-24h.html Ναι το ειδα....ε δεν μπορω αλλο format....ελεος πια.Η 7077 ειναι αψογη απο performance..anyway...
markelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ναι μαλακία μου, μπορείς με mount να κάνεις install... Είχα μείνει στα ΧΡ... Σόρυ για την παραπληροφόρηση. Όσο για την 7106 λέει ότι είναι fake παρακάτω στα σχολια. Κατεβάζω την 7077 για την ώρα και βλέπουμε.
tritonas00 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Κατεβάζω την 7077 για την ώρα και βλέπουμε. Αν την βαλεις θελουμε εντυπωσεις...ε!!
markelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δεν άντεξα και έκανα φορματ πάλι... 15 λεπτά πήρε Εντυπώσεις σε λιγάκι. Πάω να τα "φορτώσω".
pmichal Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δοκιμάζω στο άλλο pc εγκατάσταση windows 7 7077 x64, αλλά με upgrade στα vista ultimate x64. Το μόνο που μου έβγαλε είναι για το magicdisk. Μέχρι στιγμής εγκαθιστά. Μόλις τελειώσει θα σας πω και εγώ πως πήγε.
Eluminator_91 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Κι εγω θελω να τα βαλω..βσκ εγω εχω κατεβασει την 7057 και μλλν αυτη θα βαλω..ε δν μπορω καθε τρεις και λιγο να κατεβαζω εκδοσεις windows 7..ομως σκεφτομαι..γινεται να την εγκαταστησω σε δευτερο παρτιτιον..δλδ σε ξεχωριστω απ'τα βιστα??..μλλν οχι σε τριτο παρτιτιον γτ στο δευτερο εχω τα λινουξ....α και για τους drivers απλα βαζω αυτους των βιστα..οκ??
Nikosgiann Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Παιδια τα φωτα σας...Υπαρχει περιπτωση,το μηχανημα που εχω(βλεπε υπογραφη),να μην ειναι συμβατο με 64-bit OS?? Λοιπον.Ειχα δοκιμασει πριν 2 μηνες να βαλω τα vista ultimate 64-bit.Εκανε μια ωρα να με παει στη σελιδα που λεει install now.μετα απο αυτο αλλη μια ωρα για να με παει εκει που διαλεγεις που θα εγκατασταθουν.Ενω βλεπει κανονικα τον σκληρο(WDC WD6400AAVS-00G9B1 , IDE),και τα δυο partition,οταν παταω να εγκατασταθει μου πεταει μηνυμα οτι δεν υπαρχει δισκος.το περιεργο ειναι οτι τον αναγνωριζει το σκληρο κ μπορω και να κανω και explore μεσα σε αυτον,δηλαδη βλεπω και τον φακελο με τα εγγραφα μου,κλπ... Ακριβως το ιδιο εγινε και με τα 7 Built 7077 64-βιτ.... ξερει κανεις τι γινεται????
markelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Παιδια τα φωτα σας...Υπαρχει περιπτωση,το μηχανημα που εχω(βλεπε υπογραφη),να μην ειναι συμβατο με 64-bit OS?? Λοιπον.Ειχα δοκιμασει πριν 2 μηνες να βαλω τα vista ultimate 64-bit.Εκανε μια ωρα να με παει στη σελιδα που λεει install now.μετα απο αυτο αλλη μια ωρα για να με παει εκει που διαλεγεις που θα εγκατασταθουν.Ενω βλεπει κανονικα τον σκληρο(WDC WD6400AAVS-00G9B1 , IDE),και τα δυο partition,οταν παταω να εγκατασταθει μου πεταει μηνυμα οτι δεν υπαρχει δισκος.το περιεργο ειναι οτι τον αναγνωριζει το σκληρο κ μπορω και να κανω και explore μεσα σε αυτον,δηλαδη βλεπω και τον φακελο με τα εγγραφα μου,κλπ... Ακριβως το ιδιο εγινε και με τα 7 Built 7077 64-βιτ.... ξερει κανεις τι γινεται???? Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής για 64bit λειτουργικό. Το μόνο που υποψιάζομαι είναι ο σκληρός που είναι IDE. Παραπάνω δεν μπορώ να σου πω, περίμενε και μια άλλη γνώμη, μη σε πάρω στο λαιμό μου...
Nikosgiann Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 2 παρατηρησεις μπας και μπορω να σας διευκολυνω... 1:ide μου τον βγαζει στο everest απο computer->summary. εγω τον εσω συνδεσει με το καλωδιακι που γραφει Serial ATA 2:Απο την διαχειριση συσκευων των Windows,Μου εχει με κιτρινο ερωτηματικο και θαυμαστικο το :ελεγκτής διαυλου SM....στην κατασταση αυτου μου λεει το κλασσικο: Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28),αλλα δεν μπορει να βρει drivers.... μηπως φταιει αυτο?
ahristos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 2 παρατηρησεις μπας και μπορω να σας διευκολυνω... 1:ide μου τον βγαζει στο everest απο computer->summary. εγω τον εσω συνδεσει με το καλωδιακι που γραφει Serial ATA 2:Απο την διαχειριση συσκευων των Windows,Μου εχει με κιτρινο ερωτηματικο και θαυμαστικο το :ελεγκτής διαυλου SM....στην κατασταση αυτου μου λεει το κλασσικο: Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28),αλλα δεν μπορει να βρει drivers.... μηπως φταιει αυτο? Μπα μάλλον χειρότερα τα έκανες Στην αρχή είπες ότι ο δίσκος ήταν IDE αλλά σαν SATA μου φαίνεται τώρα. Το chipset είναι σχετικά νέο και πρέπει να υποστηρίζεται αλλά δεν είαμαι σίγουρος. Έχω το λίγο νεώτερο 780G/SB700 και όλα πάνε καλά και σε 32 και σε 64 bits των Windows 7. Στον SMBus Controller είχα κι εγώ μια φορά πρόβλημα εγκατάστασης αλλά όχι αναγνώρισης. Στα 32 bits δουλεύει; Θέλω να δω τι θα κάνει η SONY στα Vaio τώρα που η Microsoft υποστηρίζει το downgrade σε windows XP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.