Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια θα ηθελα να κανω μερικες ερωτισεις:)

θελω να κανω φορματ το pc και θα ηθελα να μαθω αμα τα windows 7 εχουν βγει ολοκληρομενα και τι διαφορα εχουν απο τα vista!!!

ευχαριστω προκαταβοληκα!!!!:)

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είσαι από αυτούς , όπως πολύ από εμάς εδώ μέσα, που είναι διατεθειμένοι να κάνουν συχνά format και να βάλουν από την αρχή όλα τα προγράμματα, να τα βάλεις. Ειδάλως βάλε τα vista. Τα Vista από όσο ξέρω έχουν ήδη sp2 ενώ τα 7 είναι ακόμα beta.

ΥΓ Εγώ δουλεύω τα 7 και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά έχω αλλάξει ήδη 2 εκδόσεις και σίγουρα θα αλλάξω πάλι όσο βγαίνουν οι καινούριες.

Δημοσ.

Το τελευεταιο build ειναι το 7077.Σιγουρα το λειτουργικο ακομα και σε beta μορφη ειναι πιο γρηγορο και σταθερο απτα βιστα.Θα ελεγα να περιμενεις την rtm.

ΥΓ Εγώ δουλεύω τα 7 και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά έχω αλλάξει ήδη 2 εκδόσεις και σίγουρα θα αλλάξω πάλι όσο βγαίνουν οι καινούριες.

Μια απτα ιδια Tzimmy!

Δημοσ.
Το τελευεταιο build ειναι το 7077.Σιγουρα το λειτουργικο ακομα και σε beta μορφη ειναι πιο γρηγορο και σταθερο απτα βιστα.Θα ελεγα να περιμενεις την rtm.

παρ ολο που το εχω δει μονο σε vm ετσι για να το δω και χωρις να λεω οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι, δε μπορεις να συγκρινεις ενα λειτουργικο που κυκλοφορει σε beta κανα μηνα (τυχαιο διαστημα) ως προς την σταθεροτητα και την ταχυτητα και την ασφαλεια

Μακαρι τα πραγματα να ειναι ετσι οπως ακουγονται

Δημοσ.

Νομίζω ότι η Microsoft έκλεισε officially το open beta testing.

Τα builds φυσικά συνεχίζουν να κυκλοφορούν και to beta testing συνεχίζεται.

Εγώ πήγα από XP σε 7 beta κατευθείαν.

Όποιος θέλει όμως stability προφανώς δεν βάζει beta products.

Είναι πολύ μπροστά αυτή η τακτική της Microsoft με το καινούργιο built κάθε βδομάδα(το πολύ) και τους insiders να μιλάνε στα fora γύρω-γύρω στο χαλαρό.

Δημοσ.

Αυτή είναι και η 64bit έκδοση...

7077.0.090404-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULXFRER_EN_DVD.iso

Κυκλοφορεί απο χθες...

Not tested yet...

Δημοσ.
το παλιότερο nero 6.6.1.15 δουλεύει οκ? αν όχι ποια έκδοση δουλεύετε (του νέρο) στα 7 ? γενικά τι δε σας έχει δουλέψει? από mainstream προγράμματα και εφαρμογές..

Από ότι θυμάμαι στα Vista που το είχα δοκιμάσει (σε virtual machine μου φαινεται) δε δούλευε. Τώρα που μου το θύμισες, εγκατέστησα το Nero 6.6.1.15c και έγραψα ένα CD να το δοκιμάσω. Πετάει μηνύματα ότι υπάρχουν compatibility issues αλλά το Cdάκι το έκαψε :-) Τα mainstream όπου βλέπεις συμβατότητα με Vista λογικά τα παίζει.

Το σκέφτομαι να βάλω την 7077... Αν είναι να δω τόσο μεγάλη διαφορά θα ψηθώ.

Δημοσ.

Μόλις έβαλα και την x64. Απο USB stick αυτή τη φορά. Δε θέλει καμμιά ιδιαίτερη διαδικασία.

Ορίζεις το USB device (stick ή εξωτερικός δίσκος, αλλά τώρα που το σκέφτομαι γίνεται και με εσωτερικό) σαν ενεργό και ρίχνεις τα αρχεία του ISO εκεί μέσα.

Στην εκκίνηση διαλέγεις να κάνει boot απο αυτό και... αυτό ήταν.

Πρέπει τη διαδικασία να την κάνεις σε Vista ή 7 όμως. Τα XP δεν σε αφήνουν νομίζω, στη διαχείρηση δίσκων να ορίσεις το ενεργό (active).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...