Cernic Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 λοιπον παιδια θα ηθελα να κανω μερικες ερωτισεις θελω να κανω φορματ το pc και θα ηθελα να μαθω αμα τα windows 7 εχουν βγει ολοκληρομενα και τι διαφορα εχουν απο τα vista!!! ευχαριστω προκαταβοληκα!!!!
Tzimmys Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Αν είσαι από αυτούς , όπως πολύ από εμάς εδώ μέσα, που είναι διατεθειμένοι να κάνουν συχνά format και να βάλουν από την αρχή όλα τα προγράμματα, να τα βάλεις. Ειδάλως βάλε τα vista. Τα Vista από όσο ξέρω έχουν ήδη sp2 ενώ τα 7 είναι ακόμα beta. ΥΓ Εγώ δουλεύω τα 7 και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά έχω αλλάξει ήδη 2 εκδόσεις και σίγουρα θα αλλάξω πάλι όσο βγαίνουν οι καινούριες.
Jason13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 windows seven τα κατεβαζεις ακομα απο microsoft.com ??
tasoslai Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ναι απλά να ξέρεις είναι ακόμα beta οπότε παίζει ακόμα να έχουν bugs κ κολλήματα.
Jason13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 στελνεις url διοτι δεν το βρισκω..δεν κυκλοφορει...
ChangeAllNow Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δεν τα διαθέτει η MS, ψάξε στο google την τελευταία έκδοση 7077.
tritonas00 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Το τελευεταιο build ειναι το 7077.Σιγουρα το λειτουργικο ακομα και σε beta μορφη ειναι πιο γρηγορο και σταθερο απτα βιστα.Θα ελεγα να περιμενεις την rtm. ΥΓ Εγώ δουλεύω τα 7 και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά έχω αλλάξει ήδη 2 εκδόσεις και σίγουρα θα αλλάξω πάλι όσο βγαίνουν οι καινούριες. Μια απτα ιδια Tzimmy!
disqualified Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Το τελευεταιο build ειναι το 7077.Σιγουρα το λειτουργικο ακομα και σε beta μορφη ειναι πιο γρηγορο και σταθερο απτα βιστα.Θα ελεγα να περιμενεις την rtm. παρ ολο που το εχω δει μονο σε vm ετσι για να το δω και χωρις να λεω οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι, δε μπορεις να συγκρινεις ενα λειτουργικο που κυκλοφορει σε beta κανα μηνα (τυχαιο διαστημα) ως προς την σταθεροτητα και την ταχυτητα και την ασφαλεια Μακαρι τα πραγματα να ειναι ετσι οπως ακουγονται
SilverCloak Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Νομίζω ότι η Microsoft έκλεισε officially το open beta testing. Τα builds φυσικά συνεχίζουν να κυκλοφορούν και to beta testing συνεχίζεται. Εγώ πήγα από XP σε 7 beta κατευθείαν. Όποιος θέλει όμως stability προφανώς δεν βάζει beta products. Είναι πολύ μπροστά αυτή η τακτική της Microsoft με το καινούργιο built κάθε βδομάδα(το πολύ) και τους insiders να μιλάνε στα fora γύρω-γύρω στο χαλαρό.
aiantas Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Αυτή είναι και η 64bit έκδοση... 7077.0.090404-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULXFRER_EN_DVD.iso Κυκλοφορεί απο χθες... Not tested yet...
markelos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 το παλιότερο nero 6.6.1.15 δουλεύει οκ? αν όχι ποια έκδοση δουλεύετε (του νέρο) στα 7 ? γενικά τι δε σας έχει δουλέψει? από mainstream προγράμματα και εφαρμογές.. Από ότι θυμάμαι στα Vista που το είχα δοκιμάσει (σε virtual machine μου φαινεται) δε δούλευε. Τώρα που μου το θύμισες, εγκατέστησα το Nero 6.6.1.15c και έγραψα ένα CD να το δοκιμάσω. Πετάει μηνύματα ότι υπάρχουν compatibility issues αλλά το Cdάκι το έκαψε Τα mainstream όπου βλέπεις συμβατότητα με Vista λογικά τα παίζει. Το σκέφτομαι να βάλω την 7077... Αν είναι να δω τόσο μεγάλη διαφορά θα ψηθώ.
aiantas Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δοκίμασε το: ImgBurn... ελαφρύ και αξιόπιστο.
Nikosgiann Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ρε παιδια γινεται να βαλω τα 7 χωρις να τα καψω σε dvd,αλλα τρεχοντας το iso με demon tools?μπα ε....
ahristos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μόλις έβαλα και την x64. Απο USB stick αυτή τη φορά. Δε θέλει καμμιά ιδιαίτερη διαδικασία. Ορίζεις το USB device (stick ή εξωτερικός δίσκος, αλλά τώρα που το σκέφτομαι γίνεται και με εσωτερικό) σαν ενεργό και ρίχνεις τα αρχεία του ISO εκεί μέσα. Στην εκκίνηση διαλέγεις να κάνει boot απο αυτό και... αυτό ήταν. Πρέπει τη διαδικασία να την κάνεις σε Vista ή 7 όμως. Τα XP δεν σε αφήνουν νομίζω, στη διαχείρηση δίσκων να ορίσεις το ενεργό (active).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.