Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε χρειάζεται στα αναγνωρίζει όλα.

Έχω ένα φίλο με μια ASUS που δεν του αναγνώρισε το controler του LAN...

Πολύ περίεργο, εγώ δεν είχα πρόβλημα με κανένα pc...

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Realtek RTL81XX series Fast/Gigabit Network Adapter εμένα, αν το αφήσω να κάνει ενημέρωση, ρίχνει την ταχύτητα στα 10Mbps. Ευτυχώς έγινε πορτοκαλί το λεντάκι του router και ειδοποιήθηκα, αλλοιώς θα έριχνα την ευθύνα στη Forthnet για τη χαμηλή ταχύτητα.

Δε θυμάμαι τι έκανα και το επανέφερα πάντως. Ή άφησα αυτούς που είχαν τα 7 ή έβαλα των Vista.

Δημοσ.
Δε χρειάζεται στα αναγνωρίζει όλα.

Όσοι βάλατε το νέο build, το bug του messenger διορθώθηκε;

Οχι..........!

Δημοσ.

Μερικά ξεκάθαρα λόγια από τη Microsoft για το πως θα εκαταστήσουμε την RC όταν βγει http://blogs.msdn.com/e7/

Με δύο λόγια: Δεν συνίσταται η εγκατάσταση πάνω απο προηγούνμενη έκδοση των 7. Έγιναν τόσες αλλαγές που το σύστημα ίσως συμπεριφέρεται περίεργα.

Ξέρουνε ότι πολλοί ήδη τα χρησιμοποιούν σαν κύριο λειτουργικό και έχουν χάσει πολύ χρόνο βάζοντας προγράμματα και κάνοντας ρυθμίσεις, αλλά όλη η ομάδα ασχολείται με bugs και βελτιώσεις και προτίμησαν να μη χάσουν το χρόνο τους.

Θα βγάλουν επίσης μύνημα λάθους αν προσπαθήσουμε αυτήν την αναβάθμιση.

Το τελικό κανονικό σενάριο είναι η αναβάθμιση απο Vista και όχι απο προηγούμενες beta των 7.

Δίνει όμως και ένα τρόπο για να πετύχει άμα είναι απολύτως απαραίτητο να βάλουμε τα RC πάνω απο προηγούμενες beta.

Δίνει επίσης και μια ένδειξη ότι η RC θα ονομάζεται 7100

• Super Moderators
Δημοσ.
θελω να κατεβασω τωρα τα 7,αλλα ειδα κατι ποστ πιο πριν που λεει να περιμενουμε για τις 10/4...

στις 10/4 ποιο built βγαινει?

προτείνω να περιμένεις την RC και ελπίζω να μην τα installάρεις ως main OS

Δημοσ.

Oλα καλα και ωραια ειδικα και με την 7077.Αλλα 10 gb μετα απο clean install δεν ειναι πολλα για ενα λειτουργικο.?

(θα μου πεις σε σχεση με αυτα που προσφερει ομως...)

ΥΣ.Λενε πως η 7077 χ64 ειναι εξω.

http://www.sevenforums.com/general-discussion/6810-windows-build-7077-x64-out.html

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά μωρέ, λες και έχουμε πρόβλημα χώρου με τους δίσκους που κυκλοφορούν πλέον

Δημοσ.
σιγά μωρέ, λες και έχουμε πρόβλημα χώρου με τους δίσκους που κυκλοφορούν πλέον

καλα σιγουρα...anyway.

Η rtm version ποτε βγαινει?

Και που να ξερουμε?

• Super Moderators
Δημοσ.
Η rtm version ποτε βγαινει?

μετά τις RC version και 1-2 μήνες το πολύ νομίζω πριν από την λιανική...

Δημοσ.

το παλιότερο nero 6.6.1.15 δουλεύει οκ? αν όχι ποια έκδοση δουλεύετε (του νέρο) στα 7 ? γενικά τι δε σας έχει δουλέψει? από mainstream προγράμματα και εφαρμογές..

Δημοσ.
Oλα καλα και ωραια ειδικα και με την 7077.Αλλα 10 gb μετα απο clean install δεν ειναι πολλα για ενα λειτουργικο.?..

σύμφωνα με αυτό το άρθρο, μερικά πράγματα δεν ειναι όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Engineering Windows 7 : Disk Space

Δες εκει που λέει για τον φάκελλο \Windows\WinSxS . Εμφανίζεται στον explorer να καταλαμβάνει χώρο 3,5 με 6 γίγα (αναλογα αν μιλαμε για x86 ή χ64, και πόσο "φρέσκια" εγκατάσταση), ενώ στην πραγματικότητα ,σε ενα τυπικό συστημα, έχει μέγεθος περιπου 400 Mb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...