tritonas00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Καμιά ιδέα για το τί έγινε; (Το μόνο που πείραξα ήταν να κάνω off το uac, για την ερώτηση των windows σε κάθε ενέργεια που κάνεις). To uac δεν ειναι σαν και αυτο των vista.Εχει φαει πολυ tweak.Βαλτο στην προτελευταια (κατω κατω) θεση και δεν προκειται να σε ενοχλει σχεδον ποτε. Παιδια για την 7070 λενε ολοι πολυ καλα για την ταχητυτα της!!Το iso ειναι μειωμενο κατα 300 περιπου mb απτα προηγουμενα builds.Παραθετω το παρακατω post απο τον φιλο ssb (Ελληνας Computer Engineer που δουλευει στην microsoft) απτο adslgr Αυτό που άλλαξε στα πρόσφατα builds, είναι η αφαίρεση του μεγαλύτερου μέρους των beta error trap handlers, το μερικό build optimization (for testing purposes) και κάτι ακόμα σημαντικότερο με άμεση επίπτωση στο overall performance. Έχοντας σχεδόν ολοκληρωθεί το επιμέρους testing, ενσωματώθηκε στα νεώτερα builds των Win7 και 2008/R2 ο βελτιωμένος και σχεδόν ανασχεδιασμένος kernel INTR/EXCP dispatcher. Συγκεκριμένα και για τους φίλους που ασχολούνται με kernel level development, η δημιουργία πλέον των interrupt objects, το association των ISR με τα IRQLs, το irq masking, η δημιουργία και διαχείριση των exception objects (h/w και s/w) καθώς και ο έλεγχος του dispatching αυτών των handler είναι πλέον ανεξάρτητο NT executive component, διατηρώντας μεν το compatibility με το structured exception handling των προηγούμενων NT kernels άλλά προσθέτοντας interprocessor sync objects, και mp threading spreading (για handlers, object pointers και traps). Αν και οι τεχνικές λεπτομέρειες ενδιαφέρουν λίγο το μέσο χρήστη, πάντως το νέο υποσύστημα μειώνει κατά πολύ το διαχειριστικό performance overhead των παρακάτω kernel exec διεργασιών και intr objects. Asynchronous procedure call (APC) Deferred procedure call (DPC) Executive objects Interrupt dispatch table (IDT) Interrupt mask Interrupt object Interrupt request level (IRQL) Interrupt service routine (ISR) Kernel objects Structured exception handling Superclassing Trap handler Unwinding Virtualized interrupts Ως αποτέλεσμα, υπάρχει σημαντικότατη βελτίωση του performance σε ολόκληρο το σύστημα, συμπεριλαμβανομένων φυσικά όλων των εφαρμογών (νέων και παλαιών), και last but not least το hardware layer processing (driver space) όπου και παρατηρούνταν σημαντικό overhead λόγω των κακογραμμένων πολλές φορές third party kernel drivers. Και το καλύτερο φυσικά, είναι η δυνατότητα piled up error handlers, που επιτρέπει την υπέρβαση των built-in traps των third party drivers με αυτούς του system EXCH component, κάτι που στην περίπτωση driver software exception επιτρέπει το device resetting και driver resume από το ίδιο το σύστημα, χωρίς το freeze που παρατηρούνταν σε προηγούμενες εκδόσεις του συστήματος. Με λίγα λόγια, ναι είναι εντελώς φυσιολογική και αναμενώμενη μία σημαντική βελτίωση του performance των τελευταίων builds των Windows 7 και σίγουρα αυτό δεν είναι το τέλος. Βαδίζοντας προς την final, αναμένεται μία επιπλέον βελτίωση, καθώς και το system optimization θα ολοκληρωθεί, αλλά ταυτόχρονα όλο και περισσότεροι hardware vendors θα κάνουν χρήση του νεώτερου WDDK που εμπεριέχει ακόμα ταχύτερα front ends και interfaces στα προαναφερθέντα kernel components.
geobot24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Οι νεες αυτες εκδοσεις ειναι πουθενα διαδεσιμες?
neXTgen Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ενδιαφέροντα πράγματα! 7070 δεν έχω βρει. την 7077 που κυκλοφορεί από χθες (και κατεβάζω) την έχει δοκιμάσει κανείς ? να μας πει από πρώτο χέρι...
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 (έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν 2 άτομα με την ίδια έκδοση εγκατεστημένη... ο καθένας έχει δική του... )
aiantas Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ενδιαφέροντα πράγματα! 7070 δεν έχω βρει. την 7077 που κυκλοφορεί από χθες (και κατεβάζω) την έχει δοκιμάσει κανείς ? να μας πει από πρώτο χέρι... Από χθές το βράδυ έχω σε καθαρή εγκατάσταση τη 7070, η οποία είναι αρκετά γρηγορότερη από τις μέχρι τώρα εκδόσεις... Είμαστε πιστέυω σε καλό δρόμο.
tritonas00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Από χθές το βράδυ έχω σε καθαρή εγκατάσταση τη 7070, η οποία είναι αρκετά γρηγορότερη από τις μέχρι τώρα εκδόσεις...Είμαστε πιστέυω σε καλό δρόμο. Για πες μας κι αλλα...αξιζει δηλαδη ξανα format....?
neXTgen Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 εφόσον ισχύει η φήμη για 10/4 γιατί -λέω εγώ τώρα- να μην περιμένουμε μέχρι ....την αυριανή νύχτα ?
aiantas Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 @ tritonas00 Νομίζω ότι αυτό εσείς θα το κρίνετε. Εγώ πάντως είχα χρόνο τα έβαλα και νομίζω ότι είναι πιο σταθερά...
markelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έχει πάρει πουθενά το μάτι σας την x64 έκδοση? Επίσης αν την κατεβάσουμε πρέπει να κάνουμε αναγκαστικά format? Με το upgrade που έχει σαν επιλογή τί γίνεται? Το bug με το messenger το έφτιαξαν? Ο Γκούφυ γιατί δεν έχει γκόμενα?
aiantas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 xa xa xa, λοιπόν από ότι έχω δει δεν υπάρχει τουλάχιστον ακόμα η αντίστοιχη 64άρα. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις upgrade αλλά θα τρέχουν σωστότερα με καθαρή εγκατάσταση. Όσο για το δεύτερο ερώτημά σου...όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου απάντήσει...
tritonas00 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έχει πάρει πουθενά το μάτι σας την x64 έκδοση? Επίσης αν την κατεβάσουμε πρέπει να κάνουμε αναγκαστικά format? Με το upgrade που έχει σαν επιλογή τί γίνεται? Το bug με το messenger το έφτιαξαν? Ο Γκούφυ γιατί δεν έχει γκόμενα? 64 bit δεν εχει γινει leaked προς ωρας. Μπορεις να κανεις και upgrade αλλα δεν το συνιστω. Το bug με τον messenger δεν ξερω γιατι ακομα δεν την εχω βαλει. Ο Γκούφυ δεν εχει γκομενα γιατι ειναι ασχημος.(μαλλον)
ahristos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το upgrade από προηγούμενη έκδοση των 7 παίρνει ποοοοοοοοολλή ώρα. Δεν το ξανακάνω. Πάνω που είχα χαρεί για τα 22 λεπτά που έκανε η καθαρή εγκατάσταση.
tritonas00 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=39e3pkWBwM4 that is really fast..!
markelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Κρίμα και έχω βολευτεί έχοντας εγκαταστήσει αρκετά προγράμματα... Αλλά αν είναι να δούμε διαφορά θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.