pmichal Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Παιδες βοηθεια!!!!Εχω ενα HP Pavillion 9312ea. Γραφω ενα dvd με τα 7 εκδοση 7068, μπουταρει κανονικα το λαπτοπ και μολις πατησω Install Windows 7 μου βγαζει μνμ: "A required cd/dvd drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, cd, dvd or flash drive, please insert now...". Γραφω σε ενα στικακι ολους τους drivers που υπαρχουν στο λαπτοπ προσπαθω παλι να κανω εγκατασταση παλι το ιδιο. Καμια λυση??? Το δοκιμασα και σε αλλο hp pavillion και παλι τα ιδια αρνητικα αποτελεσματα. Μηπως ειναι τπτ απο την hp, να εχει κλειδωσει κανα σκληρο δισκο? Έχω δει και το ίδιο μήνυμα πάλι σε pavillion όταν πήγα να bootάρω άλλο cd windows xp από αυτό που έδινε μαζί με το laptop. Υποθέτω ότι κλειδώνει για να μην βάλει κανείς πειρατικό λειτουργικό...
ahristos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μα δεν είναι πειρατικό φίλε μου. Και να σου πω και την αμαρτία μου το έχω βάλει σε Pavillion 5000 φορητό p4 3000ΜΗZ με 512ΜΒ μνήμη και δουλεύει (όχι ότι τρέχει να προλάβει κιόλας )
geobot24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μα το ιδιο γινονταν και οταν θελαμε να βγαλουμε τα βιστα και να βαλουμε xp. Για αυτο υπαρχει λυση με κατι επιλογες στο bios....μονο που υπηρχε μετα προβλημα drivers.... Ειναι κουλο ομως...Απο τι στιγμη που χρησιμοποιω το dvdrom για να κανω εγκατασταση να πεταει μνμ οτι λειπει ο driver του dvdrom.....Ο,τι να ναι.
pc_admin Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μα δεν είναι πειρατικό φίλε μου. Και να σου πω και την αμαρτία μου το έχω βάλει σε Pavillion 5000 φορητό p4 3000ΜΗZ με 512ΜΒ μνήμη και δουλεύει (όχι ότι τρέχει να προλάβει κιόλας ) τα δοκιμασα για πλακα σε celeron 1100mhz και 384ram και δουλευαν σχετικα καλα ,πιο αργα απο τα xp βεβαια !
tritonas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 τα δοκιμασα για πλακα σε celeron 1100mhz και 384ram και δουλευαν σχετικα καλα ,πιο αργα απο τα xp βεβαια ! Eμ πολυ λογικο το βρισκω..!
Cygnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Λογικότατο κιόλας...Μην περιμένουμε μηχανήματα του 2000 να τρέχουν λειτουργικά και προγράμματα του 2009.
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εγώ για καλό το πήρα το σχόλιο του... ότι δηλαδή ακόμα και σε τέτοιο μηχάνημα απλά λίγο καθυστερεί
Cygnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ναι θετικό είναι το σχόλιό του...Αρκεί να μην το πάρει κανείς στραβά και αρχίσει τη γνωστή γκρίνια
tritonas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ναι θετικό είναι το σχόλιό του...Αρκεί να μην το πάρει κανείς στραβά και αρχίσει τη γνωστή γκρίνια Ενταξει απλα αναφερουμε μια λογικη εξελιξη!Δεν υπαρχει λογος για γκρινια.Οντως ειναι θετικο που τα 7 μπορουν και την παλευουν σε μηχανημα του 2000.ΠΟΛΥ θετικο!!!
Cygnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Κανένα νέο από την 7070; Η συγκεκριμένη είναι η RC1;
tritonas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Κανένα νέο από την 7070; Η συγκεκριμένη είναι η RC1; Αυτη τη στιγμη ηδη βρισκονται σε μεγαλυτερο νουμερο..Μαλλον η 7100 ακουγεται οτι θα ειναι η rc1.Η τελευταια leaked ειναι η 7068.
Cygnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Άντε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν επίσημα και πόσες εκδόσεις θα βγουν ακόμα γιατί πάνω από 8000 δεν τους παίρνει
tritonas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Άντε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν επίσημα και πόσες εκδόσεις θα βγουν ακόμα γιατί πάνω από 8000 δεν τους παίρνει και νομιζω οτι κανουν compile ενα build την μερα..! new build number is 6.1.7105.0.winmain.090404-1235. 6.1.7105.0.090404-1235_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GB1CULFRER_EN_DVD Changelog: 1. Improved networking support, the work in the local network 2. Added support for some previously incompatible programs 3. Extras in the LP and small cosmetic interface improvements 4. Added support for new drivers for various devices 5. Extended support sensory displays 6. A small optimization and changes in the nucleus http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=755956
markelos Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Όταν το wlm 9 είναι minimized και ανοίγω ένα άλλο οποιοδήποτε παράθυρο και το κάνω minimize και αυτό τότε το wlm ανοίγει στο desktop χωρίς να το πειράξω εγώ. Παίζει και σε άλλους αυτή η μπούρδα? Είναι πολύ σπαστικό να ανοίγει κάθε φορά που κάνω minimize κάτι. Επίσης, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ή αν ήταν ήδη feature στα Vista, αλλά αν σύρετε ένα παράθυρο στο πάνω μέρος της οθόνης γίνεται maximized και αν το σύρετε αριστερά/δεξιά γίνεται stack αντίστοιχα.
tritonas00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Όταν το wlm 9 είναι minimized και ανοίγω ένα άλλο οποιοδήποτε παράθυρο και το κάνω minimize και αυτό τότε το wlm ανοίγει στο desktop χωρίς να το πειράξω εγώ. Παίζει και σε άλλους αυτή η μπούρδα? Είναι πολύ σπαστικό να ανοίγει κάθε φορά που κάνω minimize κάτι. Επίσης, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ή αν ήταν ήδη feature στα Vista, αλλά αν σύρετε ένα παράθυρο στο πάνω μέρος της οθόνης γίνεται maximized και αν το σύρετε αριστερά/δεξιά γίνεται stack αντίστοιχα. To πρωτο ειναι bug αλλα δεν ειναι στα critical σε αυτο το σταδιο. Το δευτερο ειναι feature .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.