Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θελω να τα δοκιμασω σε laptop με celeron 1.6ghz 1gb ram 80gb hdd...Θα δουλεψουν λετε;;;Υπαρχει κανεις προθυμος να αγορασει touch screen και να μας πει αν δουλευουν καλα??? :lol: :lol: :lol: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168251

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.155608 :whistle:

Τα εχουν δοκιμασει σε 1 ghz με 1 gb ram και λενε πως δουλευουν μια χαρα.Δοκιμασε να μας πεις και μας!

Δημοσ.

Θα σας πω εγω. Μου δουλευουν μια χαρα(ικανοποιητικα) σε 640 ΜΒ SDRAM 133 MHz με στα 1,8 GHz με VGA 256 MB.

Με 1 GB Ram δεν χρειαζεσαι αναβαθμιση.

Δημοσ.
Θα σας πω εγω. Μου δουλευουν μια χαρα(ικανοποιητικα) σε 640 ΜΒ SDRAM 133 MHz με στα 1,8 GHz με VGA 256 MB.

Eλα ρε!Καλη φαση!Σε μενα παντως με 1 gb ram και pentium στα 3,6 ghz πετανε.

Δημοσ.

Ναι, οκ .. παραδίνομαι. Και σε 486 με 10 kb μνήμη μπορεις να τα εγκαταστήσεις, αλλα σκοπός ειναι να παίζεις και κανένα παιχνιδάκι. :-)

Αν το μόνο που θέλεις ειναι δεις το μήνυμα "welcome to windows", να γραψεις μια σελιδα κειμένου, να καψεις ενα cd, και να σερφάρεις... μη βασανίζεσαι με πολύπλοκα OS. Φτιάξε ενα kiosk pc με xubuntu ντυμένο με Redmond Theme.

Δημοσ.
Κατεβασα τη τελευταια beta. Εξακολουθει να μη θελει να bootαρει στο pc μου (ουτε σε virual machine) οπως και το build 6519.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω-ξερει κανεις κατι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσ.

Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια συνφορουμιτες!

Παιδια το Desktop Watermark τι ειναι? και γενικοτερα το wατερμαρκ?

Δημοσ.
Ναι, οκ .. παραδίνομαι. Και σε 486 με 10 kb μνήμη μπορεις να τα εγκαταστήσεις, αλλα σκοπός ειναι να παίζεις και κανένα παιχνιδάκι. :-)

Αν το μόνο που θέλεις ειναι δεις το μήνυμα "welcome to windows", να γραψεις μια σελιδα κειμένου, να καψεις ενα cd, και να σερφάρεις... μη βασανίζεσαι με πολύπλοκα OS. Φτιάξε ενα kiosk pc με xubuntu ντυμένο με Redmond Theme.

πες τα γιατι νομιζω οτι ολοι κανουν μια απλη εγκατασταση και βλεπουν οτι πεταει να ανοιγει το paint

Εγω που δοκιμασα games ειναι 15-20 fps κατω απο τα xp

Δημοσ.

Παιδια το Desktop Watermark τι ειναι? και γενικοτερα το wατερμαρκ?

Watermark είναι η ένδειξη "Windows 7 .For testing purposes only.Build 7000" κάτω δεξιά στο desktop.Mπορεί να αφαιρεθεί αν θέλεις με το κατάλληλο fix...

Δημοσ.
Watermark είναι η ένδειξη "Windows 7 .For testing purposes only.Build 7000" κάτω δεξιά στο desktop.Mπορεί να αφαιρεθεί αν θέλεις με το κατάλληλο fix...

Ευχαριστω πολυ, μεχρι πριν απο λιγο νομιζα πως ηταν ενα ειδος απο εχτρα protection.

και το Re-Arm που λενε?

-----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 03 : 24 : 59-----

πες τα γιατι νομιζω οτι ολοι κανουν μια απλη εγκατασταση και βλεπουν οτι πεταει να ανοιγει το paint

Εγω που δοκιμασα games ειναι 15-20 fps κατω απο τα xp

Τα ιδια παιχνιδια σε Vista ποσα fps πιο κατω ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...