ahristos Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ενα bug που έχω βρει και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί: Όταν έχεις τον media player σε 1ο πλάνο και από κάτω έχεις κι άλλα εικονίδια στην taskbar (explorer,κάποιο folder,κάποιο πρόγραμμα), τότε δεν μπορεις να πας στα άλλα. Κολλάει στον media player και τα άλλα εμφανίζονται από πίσω του. Πρέπει να κάνεις Minimize τον media player για να εμφανιστούν τα άλλα. Σε άλλη περίπτωση και όταν δεν έχεις media player ανοιχτό, τότε η μεταφορά γίνεται κανονικά, όποιον icon και αν διαλέξεις από την taskbar... Δεν είναι bug. Είναι feature Δεξί κλικ στο παράθυρο, More Options και ξετσέκαρε το Keep Now Playing on Top of Other Windows
tritonas00 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Kαλα μιλαμε απο multitasking σκιζει...Εκανα export ενα video project σε vegas σε pentium 4 στα 3.6 ghz και ενω η cpu ηταν 100% για κανα 20 λεπτο(μεχρι να ολοκληρωθει το export) παραλληλα μπορουσα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να ανοιγω σελιδες στον firefox και να παιζω βιντεο!!!Τα παραθυρα δεν κολλουσαν πουθενα ουτε σερνοταν το μηχανημα..τελικα το να παει το gui στο μεγαλυτερο μερος του στην καρτα γραφικων εχει μεγαλο οφελος...!Θυμαμαι με τα xp σε αντιστοιχες περιπτωσεις κολουσε το συμπαν..!Οποτε φανταζομαι σε νεοτερους επεξεργαστες...πρεπει να σκιζουν!!
grimpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Kαλα μιλαμε απο multitasking σκιζει...Εκανα export ενα video project σε vegas σε pentium 4 στα 3.6 ghz και ενω η cpu ηταν 100% για κανα 20 λεπτο(μεχρι να ολοκληρωθει το export) παραλληλα μπορουσα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να ανοιγω σελιδες στον firefox και να παιζω βιντεο!!!Τα παραθυρα δεν κολλουσαν πουθενα ουτε σερνοταν το μηχανημα..τελικα το να παει το gui στο μεγαλυτερο μερος του στην καρτα γραφικων εχει μεγαλο οφελος...!Θυμαμαι με τα xp σε αντιστοιχες περιπτωσεις κολουσε το συμπαν..!Οποτε φανταζομαι σε νεοτερους επεξεργαστες...πρεπει να σκιζουν!! http://channel9.msdn.com/shows/Going+Deep/Dave-Probert-Inside-Windows-7-User-Mode-Scheduler-UMS/
tritonas00 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 http://channel9.msdn.com/shows/Going+Deep/Dave-Probert-Inside-Windows-7-User-Mode-Scheduler-UMS/ have created a very compelling new user mode thread scheduling/management system in Windows 7. In a nutshell, the User Mode Scheduler provides a new model for high-performance applications to control the execution of threads by allowing applications to schedule, throttle and control the overhead due to blocking system calls. In other words, applications can switch user threads completely in user mode without going through the kernel level scheduler. This frees up the kernel thread scheduler from having to block unnecessarily, which is a very good thing as we move into the age of Many-Core.. ΤΕΛΕΙΟ!! Θα το δω αμεσως...(πως μου ξεφυγε... lol)
grimpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ΤΕΛΕΙΟ!! Θα το δω αμεσως...(πως μου ξεφυγε... lol) http://channel9.msdn.com/shows/Going+Deep/Mark-Russinovich-Inside-Windows-7/ Άλλη μια καλή παρουσίαση από τους πιο διάσημους windows internals gurus.
gbras Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 και εγω τα χ64 εχω βαλει. παρα πολυ καλα. Εχω ενα θεματακι με την καρτα γραφικων ( 4850) αλλα ειναι καθαρα απο πρωιμους driver. παντως ειναι κορυφη τα 7... και ειναι και beta ακομα...
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Η τελευταία έκδοση που έχει "διαρρεύση" μέχρι τώρα που γράφω ποια είναι; (μέχρι να την κατεβάσω θα έχει βγει άλλη αλλά τέσπα)
dark_banishing Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Προσοχή ! Τα worms δεν παίζουν σε windows 7 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.