tritonas00 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Τρεχαγύρευε... Κάθε μέρα από μία 6.1.7069.0.winmain.090323-1630 6.1.7070.0.winmain.090324-1853 6.1.7071.0.winmain.090326-1750 6.1.7072.0.winmain.090327-1845 πρεπει να εχουν χασει την μπαλα εκει μεσα...!!
ahristos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 τελικα ποια εκδοση παιζει τωρα?7068 μηπως? Ναι. Οι νεώτερες απλώς έχουν θεαθεί, δεν έχουν διαρεύσει.
DJ Gx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ο πατέρας του παιδιού μάλλον θα πρέπει να ψάξει για δουλεία αλλού...
notios7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ο πατέρας του παιδιού μάλλον θα πρέπει να ψάξει για δουλεία αλλού... γιατι, εχεις την εντυπωση οτι ειναι ο μοναδικος η οτι δεν συμφερει την ms?
elven Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εγώ θα έλεγα να αλλάξουν την εμφάνιση,δεν μ' αρέσει
tritonas00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εγώ θα έλεγα να αλλάξουν την εμφάνιση,δεν μ' αρέσει Μα ξερεις οτι δεν προκειται...LOL!
tritonas00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Όσο δεν βγαίνει η final θα ελπίζω Στην rc κλειδωνει ο code!! Aληθεια τι σε χαλαει στο aero?
elven Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Σε γενικές γραμμές: 1)Η μεγάλη μπάρα αν και μειώνεται απο ότι διάβασα 2)Τα κουμπιά min,max,close 3)Σχεδόν όλα τα εικονίδια 4)Το κενό στον explorer (πάνω και κάτω απο την address bar) 5)Το details panel,όχι να αφαιρεθεί αλλά να αλλάξει,έτσι όπως τα έχει δεν βρίσκεις όχι detail ούτε ξόφθαλμο. Θα ήθελα κάτι σε πιο μέταλο ή πιο σκούρο ή κάτι που να γίνεται full transparent(τα πάντα όμως),πιο καμπυλωτό-έχεις μόνο ευθείες,γενικά θα ήθελα να αντιγράψει λιγάκι το OSX σε εμφάνιση(σε εμφάνιση και μόνο έτσι ),μ' αρέσει η απλότητα του. Το orb? εικονίδιο(start button) σε συνδιασμό με τα εικονίδια και τα χρώματα μου κάνει κάτι σε καρτουνίστικο και παιδικό,το βρίσκω κάπως δεν ξέρω,απλά δεν μου κολλάει.
tritonas00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Σε γενικές γραμμές: 1)Η μεγάλη μπάρα αν και μειώνεται απο ότι διάβασα 2)Τα κουμπιά min,max,close 3)Σχεδόν όλα τα εικονίδια 4)Το κενό στον explorer (πάνω και κάτω απο την address bar) 5)Το details panel,όχι να αφαιρεθεί αλλά να αλλάξει,έτσι όπως τα έχει δεν βρίσκεις όχι detail ούτε ξόφθαλμο. Θα ήθελα κάτι σε πιο μέταλο ή πιο σκούρο ή κάτι που να γίνεται full transparent(τα πάντα όμως),πιο καμπυλωτό-έχεις μόνο ευθείες,γενικά θα ήθελα να αντιγράψει λιγάκι το OSX σε εμφάνιση(σε εμφάνιση και μόνο έτσι ),μ' αρέσει η απλότητα του. Το orb? εικονίδιο(start button) σε συνδιασμό με τα εικονίδια και τα χρώματα μου κάνει κάτι σε καρτουνίστικο και παιδικό,το βρίσκω κάπως δεν ξέρω,απλά δεν μου κολλάει. κοινως θες αλλο desktop environment.! μια μονο λυση.... βαλε linux!!!axaxaxaxaax
elven Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Νταξ,όχι κι έτσι,θέλω και να δουλεύει Πραγματικά δες look (αν και είναι theme),σε εμφάνιση δεν συγκρίνεται το OSX,κι επειδή οι περισσότεροι έχουν αυτή την άποψη περίμενα η MS να πάει προς τα κει αλλά δεν..... Μάλλον θα πρέπει να φτιάξω δικό μου OS
tritonas00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Νταξ,όχι κι έτσι,θέλω και να δουλεύει EEεε ντααξ δεν το διευκρινησες!!!Α θες και να δουλευει και να ειναι και ομορφο..! Δυσκολα πραματα ρε παλουκαρι..!
polakis21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ενα bug που έχω βρει και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί: Όταν έχεις τον media player σε 1ο πλάνο και από κάτω έχεις κι άλλα εικονίδια στην taskbar (explorer,κάποιο folder,κάποιο πρόγραμμα), τότε δεν μπορεις να πας στα άλλα. Κολλάει στον media player και τα άλλα εμφανίζονται από πίσω του. Πρέπει να κάνεις Minimize τον media player για να εμφανιστούν τα άλλα. Σε άλλη περίπτωση και όταν δεν έχεις media player ανοιχτό, τότε η μεταφορά γίνεται κανονικά, όποιον icon και αν διαλέξεις από την taskbar...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.