Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα windows 7 θα εχουν οθονες touch screen?ρωταω γιατι θελω να παρω τωρα λαπτοπ που θα εχει βιστα.αν ειναι για να εχουν τα 7 touch screen να περιμενω!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβληματακι με τα 7 , δε μπορει να εγκαταστησει το Daemon tools καθολου ομως.

Μηπως υπαρχει διαφορετικη εκδοση για 7 ή Vista?

Δημοσ.
και τα vista και τα 7 δουλεύουν σε λαπτοπ με touchscreen. δεν έχει σχέσει το ΟS, αν δεν κάνω λάθος!!
α ναι?κανενας αλλος να μας το επιβεβαιωσει?ειμαι σε τριλημμα!1ον να παρω νεο λαπτοπ αλλα να εχω XP 2ον να παρω λαπτοπ και να εχει βιστα η 3ον να περιμενω τα windows 7 ?:fear:
  • Super Moderators
Δημοσ.

εγώ θα πρότεινα το ίδιο που θα κάνω και εγώ...περίμενε Windows 7, αφού θα πληρώσουμε που θα πληρώσουμε windows, ας είναι τα 7...

Δημοσ.
Παιδια εχω ενα προβληματακι με τα 7 , δε μπορει να εγκαταστησει το Daemon tools καθολου ομως.

Μηπως υπαρχει διαφορετικη εκδοση για 7 ή Vista?

Οχι δεν δουλευει το daemon, βαλε power iso.

Δημοσ.
α ναι?κανενας αλλος να μας το επιβεβαιωσει?ειμαι σε τριλημμα!1ον να παρω νεο λαπτοπ αλλα να εχω XP 2ον να παρω λαπτοπ και να εχει βιστα η 3ον να περιμενω τα windows 7 ?:fear:

Φιλε μου εχω ακουσει πως τα 7 υποστηριζουν τη λειτουργια multitouch . (αν ενοεις αυτη)

http://www.youtube.com/watch?v=ctlvb6UBkJA

Δε νομιζω πως το εχουν και τα Vista

Δημοσ.

Για να περάσω την νέα έκδοση win7 πάνω από την προηγούμενη θα χρειαστεί να γίνει Format η υπάρχει τρόπος να διατηρήσω τα προγράμματα και τα δεδομένα του δίσκου

αξίζει να κάνει κάποιος αυτην την κίνηση

ευχαριστώ

Δημοσ.

Mολις εβαλα κι εγω τα windows 7 x64 σε virtual(αργησα θα μου πειτε!).Η πρωτη μου σκεψη ηταν η εξης <<ετσι επρεπε κανονικα να ειναι τα windows vista μετα απο 5 χρονια με xp!!!>>.Βεβαια ακομη δεν εχω βαλει drivers για να δω τι παιζει.

Δημοσ.
Για να περάσω την νέα έκδοση win7 πάνω από την προηγούμενη θα χρειαστεί να γίνει Format η υπάρχει τρόπος να διατηρήσω τα προγράμματα και τα δεδομένα του δίσκου

αξίζει να κάνει κάποιος αυτην την κίνηση

ευχαριστώ

Η 7057 μπήκε πάνω από την 7000 Beta. Πιθανώς να χρειαστεί να δώσεις ξανά τους κωδικούς ή να κατοχυρώσεις μερικά προγράμματα όπως το Paint Shop Pro.

Δημοσ.
Η 7057 μπήκε πάνω από την 7000 Beta. Πιθανώς να χρειαστεί να δώσεις ξανά τους κωδικούς ή να κατοχυρώσεις μερικά προγράμματα όπως το Paint Shop Pro.

ΟΚ θα κάνω την αναβάθμιση ελπίζοντας να φανώ τυχερός

ευχαριστώ

Δημοσ.

Windows 7 7070 screenshots (απο μεσα!!)

Παιδια ενας πιτσιρικας του οποιου ο πατερας δουλευει στον τομεα SQL server στην microsoft καταφερε να τραβηξει μερικα screenshots απτο desktop του πατερα του!!

οπως λεει και ο ιδιος

I just came back from Microsoft, since my Dad works there. He works for in the SQL server division and here are some screenshots I took about the new build 7070;

windows7exy.th.jpg

windows72c.th.jpg

windows73.th.jpg

windows74.th.jpg

Aκομη στο τελος λεει πως ακουσε να λενε οτι το συγκεκριμενο build ειναι MAJOR UPDATE οχι σε επιπεδο gui αλλα σε Kernel.

I don’t know if there is anything new to this build, but they installed it yesterday, so it probably will be leaked soon. They said it was a major update; maybe not to the user interface but more to the Kernel. Just letting you guys know :P

Υποπτευομαι οτι σε αυτο το build θα εχει φυγει ολος ο debug code και θα δουμε μεγαλες αλλαγες στις επιδοσεις του λειτουργικου..!

Πηγες http://www.facepunch.com/showpost.php?p=14363586&postcount=7295

http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=752584&st=0

Δημοσ.

Παιδια εγω παντως τα πιστευω πολυ τα 7. Μεχρι στιγμης εχουν δειξει πολυ καλα χαρακτηριστικα... Ας περιμενουμε λοιπον...

Δημοσ.
Windows 7 7070 screenshots (απο μεσα!!)

Παιδια ενας πιτσιρικας του οποιου ο πατερας δουλευει στον τομεα SQL server στην microsoft καταφερε να τραβηξει μερικα screenshots απτο desktop του πατερα του!!

Τρεχαγύρευε... Κάθε μέρα από μία :P

6.1.7069.0.winmain.090323-1630

6.1.7070.0.winmain.090324-1853

6.1.7071.0.winmain.090326-1750

6.1.7072.0.winmain.090327-1845

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...