Πέτρος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Στο δίκτυο ίσως δεν μπαίνει επειδή δε "βλέπει" τον προσαρμογέα σου (ethernet, usb, wireless?). Δες από τη διαχείριση συσκευών μήπως κάτι δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. Χαπάκια???
militarist Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παιδιά εγώ έχω βάλει και xp και vista και τα 7 όλα μου τρέχουν τέλεια
weirdo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει εδώ k μια βδομάδα σε ένα laptop πενταετίας τα την 7057 ως πρώτο λειτουργικό k προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος, το μηχάνημα διαθέτει μισό gb μνήμη k δουλεύει πολύ πιο άνετα ακόμη k από τα χρ, το μονο πρόβλημα που έχω, το οποιο το είχα παρατηρήσει k σε μια προσπάθεια να του βάλω vista, είναι ότι όταν δεν το απασχολώ k σβήνει η οθόνη του παραμένει φωτεινή ενώ με τα χρ έσβηνε τελείως... ξέρετε αν υπάρχει κάποιο tip γι αυτό ?
disqualified Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει εδώ k μια βδομάδα σε ένα laptop πενταετίας τα την 7057 ως πρώτο λειτουργικό k προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος, το μηχάνημα διαθέτει μισό gb μνήμη k δουλεύει πολύ πιο άνετα ακόμη k από τα χρ, το μονο πρόβλημα που έχω, το οποιο το είχα παρατηρήσει k σε μια προσπάθεια να του βάλω vista, είναι ότι όταν δεν το απασχολώ k σβήνει η οθόνη του παραμένει φωτεινή ενώ με τα χρ έσβηνε τελείως... ξέρετε αν υπάρχει κάποιο tip γι αυτό ? στις επιλογες ρυθμισεων ενεργειας εχεις βαλει στο τρεχον σχεδιο σε ποσα λεπτα να κλεινει η οθονη?
weirdo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ναι, ήταν 15 νομίζω k το έκανα 2, η οθόνη "σβήνει" γίνετε μαύρη δηλαδή αλλα δεν σβήνει τελείως... είναι κάπως φωτεινή, στα χρ είναι λες k είναι εντελώς σβησμένη
disqualified Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 απενεργοποιησε το screen saver αν εχεις βαλει καποιο
disqualified Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 αν και νομιζω μου εχει τυχει και μενα δε θυμαμαι τι ειχα κανει ή αν εφτιαξε μονο του. Παντως θυμαμαι ειχα προβλημα με το οπτικο ασυρματο ποντικι που δεν επετρεπε να σβησει η οθονη και το οποιο το εφτιαξα με windows update
psaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Τελικά έκανα εγκατάσταση αλλά μου γράφει ότι σε 2 μέρες τελειώνει Τι ρέπει να κάνω ξέρει κάποιος να με βοηθήσει Επίσης πως γίνετε στην εκκίνηση να ξεκινά με τα win7 Ευχαριστώ
NetDeviL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Έχω το εξής πρόβλημα κάνω κανονικά ινσταλλ την έκδοση "windows 7 rc 7057" κ αφού κάνω ινσταλλ τους drivers κ 5-6 προγράμματα όταν κάνω reboot μου λέει τα windows έχουν πρόβλημα κ θέλουν επιδιόρθωση κ ζητάει να βάλω το dvd,το βάζω κάνει κανονικά επιδιόρθωση αλλά όταν κάνει log in δεν υπάρχει κανένα από τα τα προγράμματα ούτε και drivers..... Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;
makrisd1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Έχω το εξής πρόβλημα κάνω κανονικά ινσταλλ την έκδοση "windows 7 rc 7057" κ αφού κάνω ινσταλλ τους drivers κ 5-6 προγράμματα όταν κάνω reboot μου λέει τα windows έχουν πρόβλημα κ θέλουν επιδιόρθωση κ ζητάει να βάλω το dvd,το βάζω κάνει κανονικά επιδιόρθωση αλλά όταν κάνει log in δεν υπάρχει κανένα από τα τα προγράμματα ούτε και drivers.....Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Μάλλον με την επιδιόρθωση επιστρέφει στην αρχική κατάσταση των windows... Δοκίμασες να ξανακάνεις εγκατάσταση των windows από την αρχή?
Subeholder Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 i have Windows 7 Black edition R1 Beta 7000 in my PC.The problem is that i don't know how to put a greek library(pack or something)in order to choose between EN & El to write.When i open for example a greek subtitle,i get something like this:Íïìßæù üôé Ý÷åé Ýíá êÜôù óôçí ðëÜôç ôçò êáé èÝëåé íá êáõ÷éèåß(in steed of greek).(i don't speak in greek because greeklish is not allowed!!!And i don't have greek keys as i sed)PLease if someone know a possible solution please inform me...(in greek)
swiftech Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 εβαλα τα 7057 το smartdoctor παλι δεν δουλευει αλλα ουτε και η καρτα ηχου sb-xfi mb edition της rampage ii...
disqualified Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 εβαλα τα 7057 το smartdoctor παλι δεν δουλευει αλλα ουτε και η καρτα ηχου sb-xfi mb edition της rampage ii... δοκιμασε τους drivers για vista, θυμαμαι ακομα και στα xp οι καρτες ηχου συνηθως ηταν νεκρες μεχρι να τους περασεις καποιο driver
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.