Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά , όσοι τα έχετε βάλει , να ρυθμίσετε να κάνει μόνο του recovery!! Γιατί δεν είναι ενεργοποιημένο , και την πάτησα χτες που τα έβαλα. Μού έβγαλε μια οθόνη πρίν bootaroun με μύνημα : Windows can't boot , κάπως έτσι , δοκίμασα να κάνω repair που μου είπε, αλλά τίποτα, ουτε upgrade, πάω και στο recovery , και δεν είχε φτιάξει ΚΑΝ ένα... και αναγκάστηκα και έκανα πάλι φορματ και έβαλα τα ίδια..

Δημοσ.
Εκανα το ινσταλ μέσα από τα windows.

πολυ βολικο αυτο ειδικα σε μας που εχουμε ενα καρο προγραμματα μεσα...:-D

Δημοσ.
Εκανα το ινσταλ μέσα από τα windows.

Δεν χάνετε τίποτα από τα εγκατεστημένα προγράμματα και αρχεία?

Απλά αντικαθιστάτε το παλαιό με το νέο λειτουργικό η έχεις και τα 2 λειτουργικά ?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Σε όλα τα μεχρι σήμερα Windows (xp, vista, 2003, 2008, 32 + 64-bit), δεν μπορει να δουλεψει το Hybernation αν έχεις πάνω απο 4 Gb RAM.

http://support.microsoft.com/kb/888575

Εχει ακουστει τίποτα, αν τα Windows 7, τουλαχιστον τα 64, να μην έχουν αυτό τον περιορισμό ;

ohhhh!!!.. μολις βρηκα αυτό:

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/re-enable-hibernate-option-in-windows-vista/

πάω σπιτι να δω αν πιάνει :-)

Δεν χάνετε τίποτα από τα εγκατεστημένα προγράμματα και αρχεία?

Απλά αντικαθιστάτε το παλαιό με το νέο λειτουργικό η έχεις και τα 2 λειτουργικά ?

ευχαριστώ

τα 7 αντικαθιστουν τα βιστα.

χάνεις μόνο όσα προγράμματα δεν δουλευουν, δεν τρέχουν σε 7 ( απ όσο ξέρω, λίγα ).

επίσης, δεν πιστευω οτι ειναι δυνατόν να κανεις rollback, δηλαδή επαναφορά των βιστα χωρις καθαρή εγκατάσταση.

δηλ, για οποιον εχει άδεια χρήσης για τα Vista

(και ενδιαφέρεται για καποιο μυστήριο λόγο να είναι νόμιμος :o )

, ΟΚ, βαζει τωρα τα 7 beta και ειναι και με αυτα νόμιμος για λιγους μηνες. Μετα, που θα βγουν τα 7 final, ποιος θα κάτσει με την 7 beta? ή τα σκαει για νόμιμα 7, ή γυρναει στα βιστα.

Δημοσ.
ρε παιδια εχω 2 partision me xp και οταν ανοιγη διαλεγο πιο να τρεξω,,αν βαλω 7 θα διαλεγω παλι η θα τρεχουν κατευθιαν?

Για μενα μεινε με τα xp η βαλε τα vista ultimate για να εισαι οκ.

Δεν μπορεις να εμπιστευτεις με τιποτα μια beta version ενος λειτουργικου προγραμματος,επισης ειναι γνωστο σε ολους μας οτι η microsoft ποτε δεν δοκιμαζει κατι

πριν το βγαλει στην αγορα γι'αυτο και εμεις οταν το αγοραζουμε τραβαμε τα μαλια μας και περιμενουμε να βγουν τα service pack και να λυσουν καποια προβληματα.Τα win7 ειναι σε beta που σημαινει βρες μονο σου τα προβληματα αναφερετα στην microsoft και περιμενε το sp1.Η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι οτι ναι και παλι θα εχεις 2 επιλογες για boot οταν θα ανοιγεις το Pc σου.Καλη τυχη...:-)

Ψαχνω να αγορασω original vista ultimate 64x οποιος εχει και τα πουλαει pm please.

Δημοσ.
επισης ειναι γνωστο σε ολους μας οτι η microsoft ποτε δεν δοκιμαζει κατι

πριν το βγαλει στην αγορα γι'αυτο και εμεις οταν το αγοραζουμε τραβαμε τα μαλια μας και περιμενουμε να βγουν τα service pack και να λυσουν καποια προβληματα.

ελα τωρα αυτα που λες δεν στεκουν ουτε στα παραμυθια, τι εννοεις δεν δοκιμαζει. Τους ερχονται ουρανοκατεβατα και τα προμηθευουν στην αγορα?

Τα vista μια χαρα ηταν και χωρις service pack σταθεροτατα οσο τα χρησιμοποιουσα

Updates υπαρχουν σε ολα τα λειτουργικα, η microsoft τα βγαζει και σε service pack αυτο ειναι ολο...

Δημοσ.
ρε παιδια εχω 2 partision me xp και οταν ανοιγη διαλεγο πιο να τρεξω,,αν βαλω 7 θα διαλεγω παλι η θα τρεχουν κατευθιαν?

Παιδιά μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά την παραπάνω ερώτηση?

Δημοσ.

γινετε !!! δες εγω εχω τρεα λειτουργικα και όλα δουλεύουν ρολόι

πατας f8 (αναλογα την μητρικη που εχεις μου φενεται) όταν σου βγάζει μια οθονη πριν την εκκινηση ,τότε επιλέγεις σκληρό

Δημοσ.
Παιδιά μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά την παραπάνω ερώτηση?

θα διαλεγεις, αλλα επειδη δεν εχω κανει ακομα dual boot με 7 μπορει κατι να παει και στραβα μιας και ειναι beta

Δημοσ.

Εγώ πάλι διάλεξα σε ποιό partition να εγκαταστήσω κι αυτό ήταν όλο.

To dual boot λειτούργησε άψογα και δε μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Κάποια παιδιά από εδώ μέσα βέβαια, συνάντησαν προβλήματα, οπότε διάβασε και άλλα μηνύματα πριν αποφασίσεις.

Δημοσ.

Έχω σε ένα partition με Vista και υπάρχει ένα κενό partition 80GB που θέλω να βάλω τα Win7

Προσπάθησα μέσα από τα Vista να κάνω την εγκατάσταση αλλά δεν με ρώτησε που να κάνει εγκατάσταση ,

φοβήθηκα και ακύρωσα την εγκατάσταση

Δημοσ.

Το 80αρι, primary ή logical είναι?

Επίσης, νομίζω ότι αν πας για εγκατάσταση μέσα από άλλο λειτουργικό, τότε πάει μόνο του για αναβάθμιση (νομίζω, επαναλαμβάνω).

Ξεκίνα με 7 boot dvd και κανονικά θα ανιχνεύσει τα διαθέσιμα partitions και λειτουργικά και θα σου δώσει τις αντίστοιχες επιλογές.

Δημοσ.

Το 80αρι είναι logical το λειτουργικό έκατσε κανονικά αλλά δεν μπαίνει στο ιντερνετ

Επίσης όταν θέλω να ξεκινήσω με Vista τώρα ΔΕΝ μου ζητά στην αρχική τα χαπάκια

μάλλον έκατσαν κάτι

Δουλειά δεν είχα και γύρευα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...