Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως,η απενεργοποίηση του superfetch είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνω στα Vista μετά από κάθε φορμάτ,είναι άλλωστε το σημαντικότερο tip που δίνεται για τα Vista (το προτείνεις και συ tritonas00 σε γνωστό σου topic!) γιατί προκαλεί...δυσφορία στο σκληρο δίσκο!

Τώρα θα πρέπει να θυμάμαι να κάνω το ίδιο και στα 7!:-(

Το Superfetch προτείνεται για απενεργοποίηση σε πολύ χαμηλών επιδόσεων μηχανήματα.

Πχ σε P4 με 512 RAM θα το απενεργοποιήσεις,σε πιο σύγχρονα μηχανήματα όμως το superfetch λειτουργεί άψογα και μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσεις προγράμματα και αρχεία.

Στα 7 λένε ότι έχει βελτιωθεί κατα πολύ

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως,η απενεργοποίηση του superfetch είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνω στα Vista μετά από κάθε φορμάτ,είναι άλλωστε το σημαντικότερο tip που δίνεται για τα Vista (το προτείνεις και συ tritonas00 σε γνωστό σου topic!) γιατί προκαλεί...δυσφορία στο σκληρο δίσκο!

Τώρα θα πρέπει να θυμάμαι να κάνω το ίδιο και στα 7!:-(

....στα Vista το προτεινω ανεπιφυλακτα αν εισαι με λιγη ραμ....τωρα στα 7 δεν χρειαζεται να κλεισεις κανενα service.Απο μονο του το λειτουργικο εχει πολλα που δεν χρειαζεσαι σε manual mode.Στα 7 ειδικα το superfetch εχει φαει πολυ tweak.Αντε να διαβαζει ο σκληρος για 7-10 sec το πολυ.Αλλωστε ηταν και απο τους πρωτους στοχους τους στα 7 η οσο το δυνατον λιγοτερη χρηση του σκληρου.

ΥΣ elven με προλαβες....!! LOL

Δημοσ.

πάντως, τα after-XP os της ms ειναι ότι πρέπει για οσους κανουν συχνες αλλαγές υλικου.

πήρα τον boot δισκο (με xp sp2, vista sp2 rc, win7 b.7057) απο socket 939, και τον φόρεσα χωρις καμιά αλλαγή, σε socket 1366.

Τα γαιδούρια τα w7 δεν κατάλαβαν τίποτα! ειχαν μερικους drivers ενσωματωμένους (το σπουδαιότερο της ethernet για να ειμαι online), κατεβασαν και μερικους απο windows update, και με 1-2 reboots ηταν έτοιμα.

τα Vista, δεν εβλεπαν net. Έβαλα το cd της μητρικής και έστρωσαν.

τα XP φυσικά μου σέρβιραν μια πίτσα μπλέ, όλη δικιά μου :lol:

εννοείται, οτι και τα δυο πρώτα, ζήτησαν νέα ενεργοποίηση, αλλα αυτα ειναι γνωστά...

Δημοσ.
πάντως, τα after-XP os της ms ειναι ότι πρέπει για οσους κανουν συχνες αλλαγές υλικου.

πήρα τον boot δισκο (με xp sp2, vista sp2 rc, win7 b.7057) απο socket 939, και τον φόρεσα χωρις καμιά αλλαγή, σε socket 1366.

Τα γαιδούρια τα w7 δεν κατάλαβαν τίποτα! ειχαν μερικους drivers ενσωματωμένους (το σπουδαιότερο της ethernet για να ειμαι online), κατεβασαν και μερικους απο windows update, και με 1-2 reboots ηταν έτοιμα.

τα Vista, δεν εβλεπαν net. Έβαλα το cd της μητρικής και έστρωσαν.

τα XP φυσικά μου σέρβιραν μια πίτσα μπλέ, όλη δικιά μου :lol:

Αρα αυτο σημαινει 2 πραματα.Η εχουμε αλλαγες στον kernel που αφορουν στο συγκεκριμενο κομματι..ή οτι το νεο boot model των 7(παραλληλο ανοιγμα συσκευων) εκτος απο ταχυτερο boot κανει και το λειτουργικο πιο portable..!

ΥΣ:elven δεν ειχα δει το post σου.. LOL!

Δημοσ.

Παιδιά τελικώς τα windows 7 είναι έτοιμα για χρήση ; Είμαι γύρω στα 9 χρόνια με xp . Καιρός δεν είναι να τα αλλάξω ; :-()

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά τελικώς τα windows 7 είναι έτοιμα για χρήση ; Είμαι γύρω στα 9 χρόνια με xp . Καιρός δεν είναι να τα αλλάξω ; :-()

beta version είναι ακόμα(ούτε καν RC), περίμενε την RTM πρώτα...

Δημοσ.

εχουν βγει τα vista...:P

κι εγω τα δοκιμασα σε virtual machine μονο για να δω το interface γιατι ειμαι με laptop και το εχω αρκετα φορτωμενο, οποτε για ταχυτητες και τετοια δε μπορω να εκφρασω γνωμη, αλλα και κανονικα να τα εβαζα αν δεν τα χρησιμοποιησεις κανα 6μηνο ως κυριο δε μπορεις να εχεις σοβαρη αποψη.

Μου φανηκε καλη η ιδεα παντως των φακελων Library

Δημοσ.

Πάω να κάνω boot και μου βγάζει αυτό το μήνυμα :

cd boot : cannot boot from cd - code : 5

Εχω γράψει 4-5 το dvd έχω βρει 5-6 διαφορετικά iso αλλά το ίδιο πράγμα ξανά.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Δημοσ.
Πάω να κάνω boot και μου βγάζει αυτό το μήνυμα :

cd boot : cannot boot from cd - code : 5

Εχω γράψει 4-5 το dvd έχω βρει 5-6 διαφορετικά iso αλλά το ίδιο πράγμα ξανά.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το dvd/cd drive σου ; Μπορεί να μειώνεται η ταχύτητα ανάγνωσης του cd. Μπορείς να το ψάξεις και στο Google...

Δημοσ.

Με xp vista linux κάνει κανονικά boot από cd.

Από μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο google μάλλον μπορεί να φταίει κάτι στο bios.

Δημοσ.
Με xp vista linux κάνει κανονικά boot από cd.

Από μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο google μάλλον μπορεί να φταίει κάτι στο bios.

Βασικά στο bios θα τα έβαζα όλα στο default για να κάνω το format. Απλά για κάθε πιθανότητα... Στο Google τι σου έβγαλε σχετικά με το bios ;

Δημοσ.

Και εγώ στο default τα έχω όλα.

Τα έριξα πάνω από τα Vista που είχα.Ετσι και αλλιώς τα Vista άχρηστα ήταν.

Για αρχή πάνε αρκετά γρήγορα παρόλο που έχω ερείπιο pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...