Giannis Koutsoubas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 με τα νεα windows που θα χουν directX11 θα πρεπει να αγορασουμε νεες καρτες γραφικων?
Cygnus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 πρωτο post και μαλιστα blame για ενα λειτουργικο που ακομα δεν εχει βγει.... άσε που τρομάξαμε να το διαβάσουμε ..
onty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 παιδια αγορασα ενα pc απο αμερικη με windwos 7 και μου βγικε μαπα ο υπολογογιστεις και σας πλιροφορο πος το λειτουργικο του σιστιμα δεν ειναι ακομα ετιμο για χρειση γιατι εχει πολα προβλιματα Wtf??Eξωγηινος εισαι?????:shock::shock:
aiantas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Πάντως, η τελευταία "beta" μου φάνηκε βαρύτερη... χωρίς extra ρυθμίσεις και προγράμματα από τις προηγούμενες. Αν αυτό το παρατηρήσατε και εσείς, τότε... κάτι αρχίζει να μου θυμίζει. Τσάμπα ο ενθουσιασμός...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 παιδια αγορασα ενα pc απο αμερικη με windwos 7 και μου βγικε μαπα ο υπολογογιστεις και σας πλιροφορο πος το λειτουργικο του σιστιμα δεν ειναι ακομα ετιμο για χρειση γιατι εχει πολα προβλιματα seriously you fail at failing (and that's not a double negative...) με τα νεα windows που θα χουν directX11 θα πρεπει να αγορασουμε νεες καρτες γραφικων? αν θες κάποτε (όταν βγουν) να παίζεις game με DX11 ναι... αν δεν παίζεις games ή αν δεν σε ενδιαφέρει το DX11 κάνει την δουλειά της και η τωρινή σου...
ChangeAllNow Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Συνάντησα ένα περίεργο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση των 7 (7057), αρνείται κατηγορηματικά να δει τους άλλους υπολογιστές με Xp από το network. Μπορεί όμως να τους δεί αν χειροκίνητα δημιουργηθούν συντομεύσεις στο D:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Network Shortcuts\, ουσιαστικά δηλαδή στο (my) Computer όπου τις βλέπω σαν Network Location. Δοκίμασα δύο καθαρές εγκαταστάσεις και δύο upgrade από την 7048 (που σημειωτέον δουλεύει άριστα). Κατάργησα κάθε security setting, έκανα κάθε κατάλογο share (χειροκίνητα έναν-έναν !!!), αλλά αυτό επιμένει. Από ΚΑΝΕΝΑΝ υπολογιστή δεν κατάφερα να δω τον δίσκο που έχει το λειτουργικό, τους άλλους τους βλέπω κανονικά. Καταλήγω οτι σ' αυτήν την έκδοση κάτι έχουν κάνει με την ασφάλεια που δεν συνέβαινε στις προηγούμενες, αλλά δεν βρίσκω καμία αναφορά γιά test ή προβλήματα. Μήπως δεν είναι γνήσια ; Είναι και το "κουφό" οτι λήγει 2/3/2010...
aiantas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 "Είναι και το "κουφό" οτι λήγει 2/3/2010..." Αυτό είναι γνωστό.
tritonas00 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Πάντως, η τελευταία "beta" μου φάνηκε βαρύτερη... χωρίς extra ρυθμίσεις και προγράμματα από τις προηγούμενες.Αν αυτό το παρατηρήσατε και εσείς, τότε... κάτι αρχίζει να μου θυμίζει. Τσάμπα ο ενθουσιασμός... Μπαα...μαλιστα μου τρωει και λιγοτερη ram απτην 7000.
Wavemaster Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Είχα την εντύπωση (κάπου το διάβασα) ότι στα 7 δεν θα υπάρχει το superfetch ή ότι δεν θα είναι εξαρχής ενεργοποιημένο.Πηγαίνοντας όμως με msconfig στα services,είδα ότι τρέχει κανονικότατα...
pc_admin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Πάντως, η τελευταία "beta" μου φάνηκε βαρύτερη... χωρίς extra ρυθμίσεις και προγράμματα από τις προηγούμενες.Αν αυτό το παρατηρήσατε και εσείς, τότε... κάτι αρχίζει να μου θυμίζει. Τσάμπα ο ενθουσιασμός... δεν ειχα δοκιμασει την προυγουμενη ,παντως η 7057 τρωει περιπου 300mb .Την τρεχω σε virtual box αφου θα την εγκαταστησω κανονικα μονο οταν βγει η τελικη εκδοση.Σε σχεση με τα vista τρωει λιγοτερο απο την μιση ram ...δεν ειναι και λιγο αυτο.
aiantas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 οκ, λοιπόν εγώ τις κάνω καθαρή εγκατάσταση όλες σε ένα eee type PC, αλλά έχω δοκιμάσει και σε άλλα. Απλά αυτό που είδα ότι η προηγούμενη έκδοση, προτελευταία, ήταν πιο γρήγορη αλλά με κάποια προβλήματα, όπως είναι φυσικό. Βλέπουμε... @ pc_admin "παντως η 7057 τρωει περιπου 300mb" Συμφωνώ, μα αρχίζει όσο πάει να βαραίνει...
dark_banishing Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Είχα την εντύπωση (κάπου το διάβασα) ότι στα 7 δεν θα υπάρχει το superfetch ή ότι δεν θα είναι εξαρχής ενεργοποιημένο.Πηγαίνοντας όμως με msconfig στα services,είδα ότι τρέχει κανονικότατα... Δεν έχω διαβάσει και πολλά για 7 αλλά μάλλον χλωμό να φύγει το superfetch.. Μια χαρά πετυχημένη τεχνολογία είναι. unused ram is wasted ram ; )
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Είχα την εντύπωση (κάπου το διάβασα) ότι στα 7 δεν θα υπάρχει το superfetch ή ότι δεν θα είναι εξαρχής ενεργοποιημένο.Πηγαίνοντας όμως με msconfig στα services,είδα ότι τρέχει κανονικότατα... Οχι δουλευει και δουλευει και πολυ καλα σε πληροφορω..!!Το εχουν προσεξει πολυ. Παντως παιδια υποψην δεν ειναι η τελικη RC αυτη.......εχει καμποσα bugs ακομη...
Wavemaster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πάντως,η απενεργοποίηση του superfetch είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνω στα Vista μετά από κάθε φορμάτ,είναι άλλωστε το σημαντικότερο tip που δίνεται για τα Vista (το προτείνεις και συ tritonas00 σε γνωστό σου topic!) γιατί προκαλεί...δυσφορία στο σκληρο δίσκο! Τώρα θα πρέπει να θυμάμαι να κάνω το ίδιο και στα 7!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.