Hal9000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Η beta1 (αυτή που διέρρευσε) θα δοθεί δημόσια για κατέβασμα κατά πάσα πιθανότητα ξημερώματα 8ης Ιανουαρίου
Nik0s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ηδη εχω δοκιμασει την 6801 και 6956 (σε μηχανημα με 1gb ram και pentium στα 3,6 ghz)και μπορω να πω με ιδιαιτερη χαρα οτι επιτελους θα ερθει το τελος των Xp.Ειδικα στο performance και task managing δεν συγκρινονται. απο την πρε-βετα μπορω να μεταβω σε βετα1 χωρις να χρειαστει να κανω φορματ παλι και επανεγκατασταση και ρυθμιση τα παντα απο το MHDEN? Εσυ τι εκανες οταν αλλαζες εκδοσεις απο 6801 => 6956 => 7000 ? Φορματ θελει ή μπαεινι απο πανω? Τι ειναι πτοτιμοτερο? Εσυ τι εκανες?
Finn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Έβαλα την Beta σ ένα laptop 3ετίας και μπορώ να πώ ότι το λειτουργικό είναι αρκετά ελαφρύτερο απ τα WinXP Home που είχα πριν.Ζορίστηκα λίγο στον wireless adapter αλλά πλέον όλα δουλεύουν μια χαρά. Θα τα δώσω αρκετό χρόνο πριν επιστρέψω στα Xp
random Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το πρώτο που δεν μου αρέσει ειναι η λειτουργικότητα της νέας taskbar με τα pinned εικονίδια/buttons που μετατρέπονται σε minimized windows. εξηγείται αναλυτικά εδώ http://www.winsupersite.com/win7/win7_simple.asp In Windows 7, the taskbar has been evolved to be simpler. The Quick Launch toolbar is gone, and now users can simply mix and match shortcuts (for applications, documents and folder locations) with buttons that represent open windows. This confusing mix of functionality was pioneered in the Mac OS X Dock, a UI element that was infamously ripped apart by UI expert Bruce "Tog" Tognazzini in his essay, Top Ten Reasons the Apple Dock Sucks. Oddly, the Dock replaced a Start Menu-like system in older Mac OS versions. Tog said at the time that the mixture of app shortcuts and running windows was "just one big jumble ... in the very configuration least conducive to computing." I happen to agree with that sentiment, but opinions aside, what's really happening here? The taskbar has been simplified into a single panel that does multiple things. So it's simpler. But comingling shortcuts with window buttons is confusing. And visually, it can get pretty hectic. Explain to me what's going on here, for example: Quick: Which icons are shortcuts? And which are running applications? Why are they comingled? Αλλα ευτυχώς με λίγο ψάξιμο, μπορείς να επαναφέρεις την γνωστή Quick Launch toolbar, να κανεις un-pin όλα τα άλλα εικονίδια, και να έχεις την παλιά καλή taskbar των xp/vista. ------------------------------------------------------------------------------------------- Το άλλο θεματάκι ειναι οτι το Daemon Tools ( 4303-lite ) δεν ειναι συμβατό. Βολεύτηκα με το επίσης δωρεάν Virtual Clone Drive 5411
xilef Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 απο την πρε-βετα μπορω να μεταβω σε βετα1 χωρις να χρειαστει να κανω φορματ παλι και επανεγκατασταση και ρυθμιση τα παντα απο το MHDEN? Εσυ τι εκανες οταν αλλαζες εκδοσεις απο 6801 => 6956 => 7000 ? Φορματ θελει ή μπαεινι απο πανω? Τι ειναι πτοτιμοτερο? Εσυ τι εκανες? Αυτη τη στιγμή δουλεύω τα 7, έκανα upgrade από τα pre-beta, και αν και άσχετος, νομίζω οτι λειτούργησαν άψογα. Ένα μικρο πρόβλημα με το Nod32, αλλά τοκανα επανεγκατάσταση κ ολα τα προγράμματα δουλεύουν καλύτερα απ οτι τα Vista!.
Nik0s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αυτη τη στιγμή δουλεύω τα 7, έκανα upgrade από τα pre-beta, και αν και άσχετος, νομίζω οτι λειτούργησαν άψογα. Ένα μικρο πρόβλημα με το Nod32, αλλά τοκανα επανεγκατάσταση κ ολα τα προγράμματα δουλεύουν καλύτερα απ οτι τα Vista!. Eμενα με κατεστρεψαν οτα αεκανα upgrade γιατι μετα το ινσταλλ οταν πηγαν αν φορτωσουν μου ειπαν οτι το αρχειο wpeinit.exe is missign και δεν ξεκινουσαν με τιποτα και ξανα-αναγκαστηκα να κανω φορματ απο το μηδεν.
Finn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μεγάλο Χ αυτό με την καινούρια taskbar.Συντομεύσεις και ενεργά προγράμματα γίνονται ένα. Και να το συνηθίσεις μετά απο καιρό πάλι δεν είναι λειτουργικό κάτι τέτοιο.
21century Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αν ειναι ελαφρύτερο θα κανει παταγο στα μιρκα υποφορητά αλλά προβλέπω και σε μιρκές ιντερνετικές συσκευές, απο εκει και περα να δουμε πως θα ωριμασει...
Nik0s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ετυχε σε κανενας σας να βαλει στην επιφανεια εργασιας εικονιδια οπως οο υπολο, δικτυο, πιν ελενχ. και να σας τα εξαφανισει?
Wavemaster Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εβαλα την beta 1 πριν από λίγες ώρες σε λάπτοπ και λέω να την κρατήσω!Μέχρι τώρα όλα ok.Σταθερά και λίγο γρήγορα από τα Vista που έχω σε dual boot. Προβληματακια:-Μετά τα πρώτα updates και την επανεκκίνηση που ακολούθησε δεν βλέπω το partition των Vista! -To Windows Experience Index μου βγάζει score 2.0 για τον σκληρό ενώ στα Vista έχει 4.6 ή 4.8. (Στα 7 το ανώτερο score είναι 7.9 ενώ στα Vista 5.9)
Nik0s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μπορουμε να εμπιστευτουμε τα Windows 7 σε υπολογιστες πελατων μας?
mavlamemos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αν και οι περισσοτεροι drivers για vista κανουν δεν θα ελεγα να μπουν γιατι δεν εχει ακομα official υποστηριξη.
random Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 ετυχε σε κανενας σας να βαλει στην επιφανεια εργασιας εικονιδια οπως οο υπολο, δικτυο, πιν ελενχ. και να σας τα εξαφανισει? ναι. μετα την εγκατασταση εβαλα μερικά δικα μου γιατι βαριεμαι να ανοιγω το μενου, και στο επόμενο ριμπουτ τα έχασα. αλλα τα ξαναφτιαξα και τώρα όλα ΟΚ. Μπορουμε να εμπιστευτουμε τα Windows 7 σε υπολογιστες πελατων μας? με τίποτα. μόνο για σπίτι, και σε σύστημα dual boot, ωστε αν τρελαθούνε τα 7, να εχεις το παλιο os στημένο. άλλα προβλήματα: μερικές φορές ανοιγω το Computer Management / Disk Management και παγώνει εκει. δεν δειχνει τους δίσκους. Νομίζω οτι η μεταφορά αρχείων μεσα απο δύκτιο δεν ειναι όσο γρήγορη θα έπρεπε (νομίζω) . Μου θυμιζουν τα Vista πρό SP1. αλλα το άνοιγμα προγραμμάτων, (πάλι νομίζω) ειναι γρηγορό. Στο άνοιγμα firefox, full στα extensions (ακριβώς το ίδιο setup έχω και σε xp, vista) , πετάει
Nik0s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 @random: πηα να τα κανω add desktop icons ξανα για να επαναλεθουν στη θεση τους και δεν λεει να βαλει τιποτα στην επιφανεια εργασιας. Κανω δεξι κλικ για δημιουργια νεου αρχειου και παλι τιποτα. δεν θελει να βαλει τιποτα στο desktop. Nero, Daemon Tools, TuneUp Utilities και drivers για lightscribe δνε παιρνει. Καμια φορα κανει sht down to msn live και στελνει error reporting στην micro$oft. Εχω πελατες που εχουν δυνατο συστημα και ειναι ασχετοι και θελουν απλα ενα Word, ενα broswer και ena mail να στελνουν. Να μην τους εγκαταστησω φιλε random λες? Μα αν του βαλω τα vista πιο αργα θα ειναι....
tritonas00 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 απο την πρε-βετα μπορω να μεταβω σε βετα1 χωρις να χρειαστει να κανω φορματ παλι και επανεγκατασταση και ρυθμιση τα παντα απο το MHDEN? Εσυ τι εκανες οταν αλλαζες εκδοσεις απο 6801 => 6956 => 7000 ? Φορματ θελει ή μπαεινι απο πανω? Τι ειναι πτοτιμοτερο? Εσυ τι εκανες? Format κανονικο. -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 01 : 15 : 34----- Μεγάλο Χ αυτό με την καινούρια taskbar.Συντομεύσεις και ενεργά προγράμματα γίνονται ένα.Και να το συνηθίσεις μετά απο καιρό πάλι δεν είναι λειτουργικό κάτι τέτοιο. Εγω παλι γιατι το συνηθισα στα πρωτα 5 λεπτα? -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 01 : 18 : 30----- Το πρώτο που δεν μου αρέσει ειναι η λειτουργικότητα της νέας taskbar με τα pinned εικονίδια/buttons που μετατρέπονται σε minimized windows. εξηγείται αναλυτικά εδώ http://www.winsupersite.com/win7/win7_simple.asp Quick: Which icons are shortcuts? And which are running applications? Why are they comingled? Αλλα ευτυχώς με λίγο ψάξιμο, μπορείς να επαναφέρεις την γνωστή Quick Launch toolbar, να κανεις un-pin όλα τα άλλα εικονίδια, και να έχεις την παλιά καλή taskbar των xp/vista. Καλα σοβαρα δεν μπορεις να ξεχωρισεις στην εικονα ποια προγραματα ειναι ανοιχτα,ποια shortcuts και ποιο σε πρωτο πλανο?Πλακα μας κανεις Η νεα taskbar ειναι ακρως βολικη ιδιαιτερα αν εχεις πολλα παραθυρα ανοιχτα.Και αν δε σε βολευει,με δυο κλικ γινεται σαν την παλια ουτως η αλλως. -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 01 : 20 : 42----- Αν ειναι ελαφρύτερο θα κανει παταγο στα μιρκα υποφορητά αλλά προβλέπω και σε μιρκές ιντερνετικές συσκευές, απο εκει και περα να δουμε πως θα ωριμασει... Πραγματικα ειναι πολυ πιο ελαφρυ. -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 01 : 22 : 27----- Μπορουμε να εμπιστευτουμε τα Windows 7 σε υπολογιστες πελατων μας? Beta λειτουργικο?Ποτε.Περιμενε να φτασει RTM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.