Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aπ'οτι βλεπω τελικα η 7048 ειναι RC? Εβαλα να κατεβει η 64αρα και λεω να τα δοκιμασω κι εγω επιτελους... αφου ειναι rc καλη θα ειναι σε σχεση με την βετα

Οχι δεν ειναι η τελικη RC αλλα ανηκει στο RC branch!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Windows 7 Build 7057 x86 Leaked!!!!! Και γραφει RELEASE CANDIDATE 1!(αν και δεν ειναι η τελικη RC)

Ναι ναι ειναι εκει εξω....SCREENSHOTS.....http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=745470&st=0

Kατεβαινει........

Δημοσ.
Και γραφει RELEASE CANDIDATE 1!(αν και δεν ειναι η τελικη RC)

Επίσης έβγαλαν και το "Send feedback" από τις μπάρες τίτλου ή μου φαίνεται? :P

Δημοσ.
Επίσης έβγαλαν και το "Send feedback" από τις μπάρες τίτλου ή μου φαίνεται? :P

Αυτο το ειχαν βγαλει απτην 7048...στην καινουργια εχουν αφαιρεσει οτιδηποτε εχει σχεσει με feedback απ'οτι διαβασα....!

Επισης αλλαξαν και το logon-reboot-shutdown backgroung...

Δημοσ.

WinKey + R > "winver"

Στο "About Windows" dialog box που θα εμφανιστεί, γράφει πότε πρόκειται να λήξει. Σε εμένα π.χ. (από τo επίσημο beta build που διέθεσε η Microsoft πριν λίγο καιρό):

post-4351-129062990685_thumb.png

Από το Neowin link που δόθηκε λίγο πιο πάνω, σε ένα screenshot φαίνεται η 3η Φεβ. 2010 ως expiration date για το 7057 build...

Δημοσ.
WinKey + R > "winver"

Στο "About Windows" dialog box που θα εμφανιστεί, γράφει πότε πρόκειται να λήξει. Σε εμένα π.χ. (από τo επίσημο beta build που διέθεσε η Microsoft πριν λίγο καιρό):

[ATTACH]16426[/ATTACH]

Από το Neowin link που δόθηκε λίγο πιο πάνω, σε ένα screenshot φαίνεται η 3η Φεβ. 2010 ως expiration date για το 7057 build...

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Windows 7 Build 7057 x86 Leaked!!

αστα διάλα!!!! :lol:

ούτε ενα reboot δεν προλαβα να κάνω με την 7048. ισα που την εγκατέστησα, πάμε πάλι λίτσιν ...

κανεις που έπαιξε με τις μετά-7000, ειδε καμια σοβαρή εξέλιξη;

μηπως δουλευουν τα vmware workstation (το εικονικό δικτυο), ή το daemon tools, ή άλλα που δεν έπαιζαν στις αρχικές build ?

Δημοσ.

Και εγω επαθα το ιδιο μολις εβαλα το 7048 νασου και το 7057,

Τωρα μολις τελειωσα με την εγκατασταση του 7057 και το μονο που κοιταξα εως τωρα ειναι το ποτε ληγη, και πραγματι ληγη στις 2 Μαρτιου 2010.:lol:

Δημοσ.
αναλόγως τι έχεις ορίσει από τα language/regional settings...

Thank you Cpt. Obvious! :P

Για το Neowin screenshot λέω βρε! Υπέθεσα ότι είναι Αγγλοσάξονας ο τύπος, γι' αυτό έγραψα πιο πάνω 3 Φεβ. Αλλά αν ο IOSTEFO έχει αλλάξει το date format σε DD/MM/YYYY, τότε αλλάζει το πράγμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...