Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το screensaver δεξι κλικ στην οθονη και στο ταμπελακι κατω Personalize κλικαρης και κατω δεξια ειναι το screensaver

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χτες δεν εβρισκα το λινκ, το βρηκα τώρα:

για δημιουργία vmx (που δεν κάνει το VM player), εκτος απο το easyvmx.com που ειναι online εφαρμογή, υπάρχει και το

προγραμμα VMX Builder http://vmxbuilder.com/ . το κατεβαζεις και τρέχει τοπικά.

Τώρα μάλιστα! B) I did it! Ευχαριστώωωωωπ. ;)

Δημοσ.

με τη διαχείρηση πολλαπλών οθονων έγινε καμία πρόοδος? πχ διαφορετικο background?? το macosx έχει μερικά ωραία πράγματα....

Δημοσ.

η 64bit έκδοση τρέχει εφαρμογές 32bit (office photoshop etc) ή όχι ? η 32bit (πάντα της 7048 μιλάμε) παίζει καλά office 2007 photoshop cs4, ή autocad 2006 ? τι έχετε δει?

portable εκδόσεις των προγραμμάτων αυτών ή αντίστοιχου βάρους άλλων (π.χ. 3ds max etc) τρέχουν στα 7 ?

Δημοσ.

upgrade win7 7048 x64 on 7000 x64 ? έχει δοκιμάσει κανείς ? Γίνεται η αναβάθμιση ή μόνο εγκατάσταση σε κενό partition ?

(το παλιο key win7 7000 x64 ισχύει ?)

Δημοσ.

Aπ'οτι βλεπω τελικα η 7048 ειναι RC? Εβαλα να κατεβει η 64αρα και λεω να τα δοκιμασω κι εγω επιτελους... αφου ειναι rc καλη θα ειναι σε σχεση με την βετα

Δημοσ.

Ειχα ανοιξει και ενα topic αλλα μου το κλειδωσαν και μου ειχαν απαντησε τα παιδια οτι αν βαλω τα ''7'' σε 2ο παρτιτιον δεν θα εχω προβλημα.Αλλα εγω δεν ειμαι και τοσο σιγουρος (οχι οτι δεν πιστευω τα παιδια) αλλα επειδη ειχα βαλει τα Vista 64-bit (κρακαρισμενα ομως) και μου ειχε χαλασει το κρακ που ειχα βαλει στα αρχικα Vista(δηλαδη πριν βαλω τα Vista 64-bit)!Θελω καποιος που εχει βρεθει στην θεση μου ,να μου πει 5 πραγματακια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...