giannour Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Παιδια τα εβαλα, εχω και τα ΧP σαν δευτερα, αλλα δε μου αναγνωριζει τον σκληρο που ειναι τα XP,δηλαδη αναγνωριζει μονο τον μικρο παρτισιον που εκανα για τα 7.
nickarmy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 όχι σε εμενα αναγνωρισε και τους 7 ... κανε εντοπισμο νέων συσκευών
giannour Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δυστυχως δε τον βρισκει. Για να ειμαι πιο ακριβης, Εχω ενα σκληρο,τον χωρισα στα 2 , στο ενα εχω τα XP και στο αλλο εβαλα τα 7. Το μισο που ειναι τα XP δεν τον βρισκει. Τι κανω? ΚΑι ειναι ωραια τα 7
nickarmy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 μην φοβασε εχεις μπει καθολου στα windows ? γιατι κατι άλλο μου μυρίζει
PCharon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 βαλε vmware... Δεν είναι δωρεάν όμως απ'ότι είδα (δεν κρατάω σπασμένα στο PC ). Δοκίμασα με VirtualBox (πρώτη φορά το έβαλα) κι ενώ φαίνεται καλό και ολοκληρωμένο μόλις το τρέχω (2 προσπάθειες!) και ξεκινάει τη VM κολλάει το σύμπαν (κυριολεκτικά) και αναγκάστηκα να κάνω restart από το case του PC (έλεος). Προς το παρόν αναβολή, αύριο πάλι. tritonas00 μπορείς να χαρείς τώρα γιατί τα κατέβασα πρώτος μεν αλλά έφαγα άκυρο
giannour Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 @nickarmy μολις δοκιμασα. Τωρα ειμαι με τα XP ευτυχως λειτουργουν κανονικα, αναγνωριζουν και το part που ειναι τα 7. Παντως τα 7 μια χαρα μου φανηκαν.
nickarmy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 για δοκιμασε να ξαναπάς στα 7 (τωρα αυτο θα μου πεις θα κάνουμε) ε εχω είχα κατι τετοια προβληματακια στην αρχή
giannour Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ok θα ξαναπαω Tα ιδια... Δοκιμασα. Μηπως επειδη οταν εκανα participation τον εβαλα σαν Logicable ,καπως ετσι.
random Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δεν είναι δωρεάν όμως απ'ότι είδα (δεν κρατάω σπασμένα στο PC ). το VMware Workstation ειναι commercial (αλλα και το καλύτερο του είδους). το VMWare Server ειναι δωρεάν. δωρεάν ειναι και το VMWare player (αλλα δεν κάνει δημιουργία νέων εικονικών μηχανών. απλά μπορεί να τρέχει τις δημιουργημένες απο vm workstation και vm server). αυτο ξεπερνιέται με το http://www.easyvmx.com/ καλό το VirtualBox, για τσαμπέ, αλλα σε μερικά pc καταναλώνει παρα πολύ cpu. δεν ξερω γιατί.
PCharon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 καλό το VirtualBox, για τσαμπέ, αλλα σε μερικά pc καταναλώνει παρα πολύ cpu. δεν ξερω γιατί. Για την ιστορία και μόνο, δε μου "κόλλησε το σύμπαν" λόγω κατανάλωσης CPU αλλά κυριολεκτικά κόλλησαν τα πάντα, πάγωσε η οθόνη και δεν λάμβανε καμία εντολή ο υπολογιστής από πουθενά. Προφανώς δεν είναι και τόσο stable ακόμα. το VMWare Server ειναι δωρεάν.δωρεάν ειναι και το VMWare player (αλλα δεν κάνει δημιουργία νέων εικονικών μηχανών. απλά μπορεί να τρέχει τις δημιουργημένες απο vm workstation και vm server). αυτο ξεπερνιέται με το http://www.easyvmx.com/ Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Όταν μπήκα στο site άνοιξα διάφορα αλλά μέσα στο χαμό δεν πέτυχα να τα αντιληφθώ. Σκέφτομαι τη λύση του VMWare player + το άλλο. Πάντως για download ζητάει registration στο site, θα δω μήπως το βρω από άλλη πηγή. [edit] ΟΚ το βρήκα από το FileHippo, θα τα δοκιμάσω. [edit2] Τελικά το easyvmx.com δεν είναι ό,τι πιο εύχρηστο. Πήγα λοιπόν να κατεβάσω VMWare Server πάλι από το FileHippo και βλέπω μέγεθος download 575MB! Δεν κάνω τον κόπο καν. Θα δοκιμάσω ξανά το VirtualBox με αλλαγή κάποιων ρυθμίσεων μήπως παίξει ΟΚ κι επίσης το QEMU κι άμα κάτσει.
random Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 χτες δεν εβρισκα το λινκ, το βρηκα τώρα: για δημιουργία vmx (που δεν κάνει το VM player), εκτος απο το easyvmx.com που ειναι online εφαρμογή, υπάρχει και το προγραμμα VMX Builder http://vmxbuilder.com/ . το κατεβαζεις και τρέχει τοπικά. σημ: για τα VM workstation και VM Server τα ανωτέρω δεν χρειάζονται.
tritonas00 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 κυκλοφόρησε η version 7048 Στα περιπτερα...???:p Mηπως θες να πεις "διερευσε η build 7048"?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Στα περιπτερα...???:p Mηπως θες να πεις "διερευσε η build 7048"? Μαλλον υπαρχουν ..πιο φτηνα μαγαζια !!!! Επιλογη για κλασικη εμφανιση της εναρξης , πινακαι ελεγαχου υπαρχει ρε παιδια ???? Με πρωτη ματια δεν ειδα . Επισης δεν ειδα για εξατομικευση οπως λενε τα vista την εφαρμογη για επιλογη screensaver κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.