Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατι φτηνο

2γ καρτα γραφικών

8γ ραμ η 4 ddr3

επεξεργαστης πιος ξέρει εως το καλοκαιρι ίσως τους έχουν καταργήσει

Δημοσ.

α) οι 9.2 drivers της ATI που έχω δοκιμάσει δουλεύουν άριστα σε Win 7 7022 χ86

β) σε γειτονικό forum διάβασα ότι η 7048 θα είναι η RC1? υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο? και τι στο καλό θα παρουσιάσουν 10 απριλίου?

Anyway, έχω ήδη φτιάξει το iso και μάλον το απογευματάκι θα το περάσω γιατί στο 1 pc προτιμάω να έχω x64

Δημοσ.

μόνο για x64 την βλέπω την 7048.. και λένε πως ίσως είναι fake.. τελικά η 7048 (αν είναι αυτή, ή όποτε βγει) πρέπει όντως να είναι η RC1.

Δημοσ.
μόνο για x64 την βλέπω την 7048.. και λένε πως ίσως είναι fake.. τελικά η 7048 (αν είναι αυτή, ή όποτε βγει) πρέπει όντως να είναι η RC1.

Οχι real ειναι ...απλα το seeding ειναι για τα....!!

β) σε γειτονικό forum διάβασα ότι η 7048 θα είναι η RC1? υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο? και τι στο καλό θα παρουσιάσουν 10 απριλίου?

This is just a normal TAP/Windows Vendor/OEM Build drop, not an RC1 escrow as it's still a trunk winmain build.

Αρα εχουμε ακομα ψωμι για να φτασουμε στην rc.

Δημοσ.
Παιδια τα windows 7 M1 build 7000 x86 εχουνε Ελληνικα?

Τρεχουνε καλα?

Τα εχω κατεβασει αλλα δε ξερω αν αξιζουνε.

Ποια απ'τις δυο?M1 ή 7000???

Δημοσ.
...απλα το seeding ειναι για τα....!!

Είσαι σίγουρος? Γιατί την κατέβασα χτες και το download rate είχε τερματίσει. :P

Εκτός από το παραπάνω που δίνει τα αρχεία σκόρπια έχω βρει και κατεβάσει επίσης και το *iso.

Μέχρι το βραδάκι θα τη χώσω σε κανά VM να δω τι λέει η x64.

ελπίζω να έσκασες από τη ζήλια σου :lol:

Δημοσ.

Τα εβαλα κι εγω πριν λιγο μαζι με νομιμα vista χωρις κανενα προβλημα.Λιγο που ασχοληθηκα το internet παει σφαιρα....Το ΣΚ θα τα κοιταξω πιο καλα !!!

Διαρκεια εγκαταστασης καπου 25 λεπτα.

Δημοσ.

ελπίζω να έσκασες από τη ζήλια σου :lol:

NAI ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ χ86 !!!!!!!!ΓΑΜ΅΅΅΅΅΅΅΅΅

ΛΟΛ!!!!:-):-):-) Ναι αρχισαν και seedaroun καλα!!

Δημοσ.

Πάντως επειδή διάβασα στο διαδίκτυο κάποια σχόλια περί γνησιότητας, να πω πως τουλάχιστον η ISO εικόνα που βρήκα είναι αυθεντικότατη.

Επίσης μόλις ανακάλυψα πως το Virtual PC δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση 64μπιτου λειτουργικού... γλουπ! :fear:

Δημοσ.

Επίσης μόλις ανακάλυψα πως το Virtual PC δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση 64μπιτου λειτουργικού... γλουπ! :fear:

Βαλικα βαλε vmware...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...