Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 για αυτό διαβάζεις τα comments πρώτα
christarass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 για αυτό διαβάζεις τα comments πρώτα σε ποια απο τις 35 σελιδες ακριβως???και ρε φιλαρακι αφου εσυ τα διαβασες γιατι δεν μας λες και μας???????
neXTgen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 comments έχουν ΚΑΙ τα torrentάδικα (ίσως, λέω ίσως, αυτό εννοεί ο φίλος ThReSh) επίσης windows από torrents "μπορει να ναι καμια φολα" όσο μπορεί να είναι και αλλού.. από τoν αριθμό seeders και απο τα comments χρηστών καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε για το αν πρόκειται για fake...
christarass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 αν εννοει αυτο σε κανα 2 διαφορετικα που βρηκα δεν ειχαν....
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 αν εννοει αυτο σε κανα 2 διαφορετικα που βρηκα δεν ειχαν.... Εεεε τότε δεν ψάχνεις σε καλό μέρος!!!!:p:p
christarass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια αν εχει κατεβασει καποιος και τα εχει δοκιμασει οτι δουλευουν ας δωσει ενα λινκ και με το serial εχω βρει απο νετ αλλα θα κανει?απο ms δεν μου δινει κολλαει η σελιδα και δεν μου στελνουν
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια αν εχει κατεβασει καποιος και τα εχει δοκιμασει οτι δουλευουν ας δωσει ενα λινκ και με το serial εχω βρει απο νετ αλλα θα κανει?απο ms δεν μου δινει κολλαει η σελιδα και δεν μου στελνουν Μα δεν επιτρέπεται να σου πούμε από που να το κατεβάσεις γιατί είναι παράνομο σύμφωνα με τους κανόνες του insomnia!! Από ότι νομίζω και ανέφερε ο thresh στα προηγούμενα του post τελείωσε το χρονικό όριο (για το κατέβασμα) για τα win 7 από την Microsoft!!:-)
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 http://w7info.com/articles/2009/03/windows-7-build-7048-screenshots/ Screenshots και πληροφοριες. GOOD NEWS!
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Νεοι drivers NVIDIA GeForce Graphics Drivers for Windows 7 Beta Now Available NVIDIA today announced the immediate availability of new graphics drivers from http://www.nvidia.com for NVIDIA® GeForce® GPU owners running the new Windows 7 Beta. Windows 7 will be the first Windows operating system to fully integrate and take advantage of the GPU for both graphics and parallel computing. GeForce version 181.71 graphics drivers, released today on NVIDIA.com, support the new Windows Display Driver Model (WDDM) v1.1 from Microsoft. Powered by NVIDIA DirectX 10 GPUs, WDDM v1.1 drivers provide an optimal visual experience in Windows 7. These drivers offer increased performance and reliability in both 2D and 3D applications, including the 3D Windows Aero desktop. http://www.nvidia.com/object/windows_7.html
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Από πολύ νωρίς φαίνεται να στρώνουν τα πράγματα...
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Από πολύ νωρίς φαίνεται να στρώνουν τα πράγματα... Ε ...καιρος ηταν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 με βλέπω να τα περνάω κατευθείαν με το που βγαίνουν και στα 3 PC...
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ενταξει κανεις δεν αμφεβαλε οτι θα υπαρχει πληρης υποστιριξη και απο Nvidia και απο ATI στα Windows 7. Δε τρελαθηκαν ολοι οι κατασκευαστες ακομα να μην υποστηριξουν τα καλυτερα windows που εχουν κατασκευαστει μεχρι σημερα (δε λεω καλυτερο λειτουργικο για να μη το κανουμε εδω μεσα αμερικαν μπαρ). Απλα οι ανθρωποι της Nvidia προλαβανε να αρχισουν τις ανακοινωσεις πρωτοι, για διαφημηστικους σκοπους (και το πετυχαν εδω που τα λεμε, ανεβηκε πολυ στα ματια μου η nvidia με αυτη την ανακοινωση). Αναμενουμε ανακοινωσεις και απο τους αντιπαλους, το τμημα marketing της ΑΤΙ κοιμηθηκε (και νεους drivers για τα windows 7).
nickarmy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 μόλις βγουν θα ετιμαστώ να πάρω νέο πσ που να μπορεις να κάνεις ενα word μέχρι ένα βίντεο με το adopte και το pinnacle ... μην ξεχάσω και τον καφέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.