Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου τα έχω σαν μοναδικό OS, δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, απλά είναι beta και ποτέ δεν ξέρεις.

Ορίστε και ενα pic, κάτω αριστερά, δύο παραθυρα, με mousover σου τα δείχνει και αν κανεις mousover πάνω σε ένα στο βγάζει σε fullscreen preview. Και διάφορες άλλες μικροαλλαγές, μία μεγάλη όμως. Η ταχύτητα. ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΟΡΑ από τα vista.

ilhctu.jpg

Καλή προσπάθεια της microsoft... Θα δούμε...

Δημοσ.

και εμένα μου φάνηκαν πιο γρήγορα απο τα Vista απο την πρώτη κι όλας στιγμή (δηλώνω φανατικός υπέρμαχος των XP)

ήδη η b7000 με είχε ψήσει να τα βάλω στο media center μου, η b7022 δείχνει ότι μάλον εγκαταστάθηκε μόνημα στο σκληρό του αφού τα κοληματάκια του IE που είχε η προηγούμενη εξαφανήστικαν.

Όλοι οι drivers εγκαταστήθηκαν με εκπληκτική ευκολία και ακόμα και τα πλέον εξειδικευμένα setup τρέχουν πλέον σωστά!

Way to go...

deskup3.th.jpg

post-3998-129062987517_thumb.jpg

Δημοσ.

Kαι εγω εδω με την 7022 ειμαι μονιμα.Αν εξαιρεσεις κατι μικρο bugakia το performance ειναι ελαφρως καλυτερο απο την 7000.Περιμενω με αγωνια την RC.

Παντως ακομα και απο τοσο νωρις δειχνει οτι αξιζει το λειτουργικο.

Δημοσ.

@Cygnus

no worries dude, αυτό είναι το media center μου, οπότε δε με χαλάει να έχω πάνω δυο αερόψυκτες κάρτες με hybrid crossfire.

βασικά το screen το έβαλα για να δείτε ότι στο windows performance παίρνει 4.4 (3200 only) για internet και 5.4 για gaming (3200 + 2400 hybrid!).

Αν έβαζα καλύτερη κάρτα θα έβαζα την αερόψυκτη 4850 της Gigabyte.

Πως να το κάνουμε, ο καθένας μας έχει τις προτεραιότητες του, εγώ θέλω το media center μου να είναι απολύτως αθόρυβο :)

Sorry για το offtopic παιδιά

Δημοσ.

καταστροφή...

προσωπικά ένιωσα σαν τα καρτούν που κρατάνε την ταμπελίτσα "Dork" λίγο πριν πέσουν στον γκρεμό... τσάμπα ώωωωρες ατελείωτες στο κατέβασμα και τα φορμάτια και όλα. ίδια με τα Vista μέχρι και στους περισσότερους ήχους, τα άχρηστα ribbons μόνο αλλάζουν το τοπίο και είναι σαφής οι βελτιώσεις σε notepad και paint...πάλι σε άχρηστα δηλαδή...σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι πραγματικά έβαλα νέο λειτουργικό και όχι δεν μιλάω για τα 2-3 εφέ που ουσιαστικά θέλουν να πλασάρουν.

αφήστε που μετά την πρώτη επανεκκίνηση έφαγα και μια ωραία bsod άνευ λόγου και προηγουμένων.

θεωρώ βλακεία τρισμέγιστη, ύψιστη, σχεδόν βουστροφιδόν επιτόπια να πάω και να τα σκάσω για ένα λειτουργικό που είναι ουσιαστικά μια βελτίωση των όσων έπρεπε ήδη να έχει το προηγούμενο και δη τη στιγμή που τα ΧΡ ακόμη δεν υποκύπτουν.

αντε σιγά σιγά να πάρουμε επαφή να πάμε κατά linux μεριά ειλικρινά κατάντησε αηδία το σκηνικό...

Δημοσ.
Ελα βρε πως κανεις ετσι, αφου στο τελος windows 7 θα βαλεις και εσυ

Φευ!!

εδώ σκέφτομαι να κλείσω το msdn μου πλακα μι καν'ς?

Δημοσ.
Φευ!!

εδώ σκέφτομαι να κλείσω το msdn μου πλακα μι καν'ς?

Ελα τωρα ..μην εισαι κακουλης...Μα σοβαρολογεις δεν προσεξες διαφορα στο performance τουλαχιστον?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...