Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν εχω raid. του δισκους μια χαρα τους βλεπει το bios και τα win xp.

Θα πρεπει να κατεβάσεις το driver (για Windows Vista) για sata/raid. Αν εχεις intel chipset, τοτε χρειάζεσαι το Intel Matrix Storage driver.

Δημοσ.

Να ρωτήσω λίγο κάτι...

Θέλω να πάρω μια κάρτα τηλεόρασης και είπα να πάρω αυτήν:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702503

Το πρόβλημα είναι ότι λέει στην συμβατότητα μόνο XP. Αυτό σημαίνει ότι όταν βάλω τα 7 δεν θα αναγνωρίζουν την κάρτα? Το λέω αυτό γιατι και ένα άλλο παιδί στην αρχή του site είχε το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
Να ρωτήσω λίγο κάτι...

Θέλω να πάρω μια κάρτα τηλεόρασης και είπα να πάρω αυτήν:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702503

Το πρόβλημα είναι ότι λέει στην συμβατότητα μόνο XP. Αυτό σημαίνει ότι όταν βάλω τα 7 δεν θα αναγνωρίζουν την κάρτα? Το λέω αυτό γιατι και ένα άλλο παιδί στην αρχή του site είχε το ίδιο πρόβλημα.

αφου λεει μονο ,καταλαβες.πας για αλλη.

Δημοσ.

μάλλον θα λες για μενα

αυτη η κάρτα που έχω (crypto) ειναι μονο για χπ αλλα μου την αναγνωριζαν και τα βιστα (χωρις να κανω update) άρα θα έπρεπε να την αναγνωριζουν και τα 7 αλλα δεν ξερω τι γίνετε .

η κάρτα επιγη αλλιος ν περιμενεις εως τον αυγουστο περίπου όπου θα κυκλοφορήσουν επίσημα ..

Δημοσ.
μάλλον θα λες για μενα

αυτη η κάρτα που έχω (crypto) ειναι μονο για χπ αλλα μου την αναγνωριζαν και τα βιστα (χωρις να κανω update) άρα θα έπρεπε να την αναγνωριζουν και τα 7 αλλα δεν ξερω τι γίνετε .

η κάρτα επιγη αλλιος ν περιμενεις εως τον αυγουστο περίπου όπου θα κυκλοφορήσουν επίσημα ..

οχι φιλε μου ,για τον sellers ελεγα.

Δημοσ.

Ρε παιδια οσοι εισαστε στο Beta ποια ειναι η τελευταια διαθεσιμη εκδοση απο την MS στην σελιδα του Download ? Ρωταω γιατι αλλη βλεπω και αλλη μου λενε πως ειναι.

Δημοσ.

Παιδιά εγω εβαλα αρχικα την 7000 στον υπολογιστή κ ειχα σοβαρα προβληματα οποτε την εβγαλα (οποτε κατεβαζα κατι με οποιονδήποτε brower κ έφτανε στο 100% το σύστημα κόλλαγε..).

Τώρα ομως εχω κατεβάσει την 7022 απο torrent και παει μια χαρα ως τωρα αν εξαιρέσω την ασυμβατοτητα με drivers του πολυμηχανήματος hp. Την έχω dual boot με τα χp. Εμένα προσωπικα μ αρέσουν. Η ταχύτητα τους συναγωνίζεται τα XP

Δημοσ.

Έχω Windows Vista και σκέφτομαι να βάλω τα 7. Να το κάνω με αντικατάσταση των Vista ή να τρέχω παράλληλα δύο λειτουργικά; Ο δεύτερος τρόπος πως γίνεται; Αν υπάρχει κάποιο χρήσιμο λινκ για βοήθεια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Έχω Windows Vista και σκέφτομαι να βάλω τα 7. Να το κάνω με αντικατάσταση των Vista ή να τρέχω παράλληλα δύο λειτουργικά; Ο δεύτερος τρόπος πως γίνεται; Αν υπάρχει κάποιο χρήσιμο λινκ για βοήθεια.

Ευχαριστώ.

Θα σου ελεγα να τα τρεχεις παραλληλα απλα χρειαζεται να τα εγκαταστήσεις σε άλλο partition.

Δημοσ.

η microsoft εχει αποσειρει το download των windows 7 beta απο το site της ?

εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει καποιο link...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...