DJ Gx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ΟΧΙ.Ειναι fake.Ελεγμενο. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι fake γιατί έχει προηγηθεί και η 7015. Απλα δεν έχει κυκλοφωρίσει στο διαδίκτυο.
tritonas00 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι fake γιατί έχει προηγηθεί και η 7015.Απλα δεν έχει κυκλοφωρίσει στο διαδίκτυο. Ναι απλα εννουσα οτι αυτη που εχει διαρευσει ειναι fake.!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Κατα την εγκατασταση (λιγο μετα την αρχη που φορτώνει τα αρχεια) με πηγαινει σε μια οθονη με ενα wallpaper σαν φοντο, κατω δεξια λεει windows 7 for testing purpose και δεν εχει τιποτα αλλο. τι παιζει ;
axaiosgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Κατα την εγκατασταση (λιγο μετα την αρχη που φορτώνει τα αρχεια) με πηγαινει σε μια οθονη με ενα wallpaper σαν φοντο, κατω δεξια λεει windows 7 for testing purpose και δεν εχει τιποτα αλλο. τι παιζει ; Και μένα μου το κανε. Εγώ έκανα Restore Bios Defaults και απενεργοποίησα περιτές συσκευές όπως Floppy και σειριακές παράλληλες κτλ. Μετά προχωρήσαν κανονικά. Δοκίμασε να παίξεις λίγο με το Bios.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 τα έκανα αυτά και προχώρησε η εγκατάσταση αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα σκληρό για να κάνω εγκατάσταση.
axaiosgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 τα έκανα αυτά και προχώρησε η εγκατάσταση αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα σκληρό για να κάνω εγκατάσταση. Στο Bios τον βλέπει τον δίσκο? Είσαι σίγουρος? Μήπως έχεις καμιά ρύθμιση για Raid και δεν τον βλέπει? Ξαναπαίξε λίγο με τις ρυμθίσεις του δίσκου απ' το bios. Σαν τελικά άλλαξε τον και θύρα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχω raid. του δισκους μια χαρα τους βλεπει το bios και τα win xp.
axaiosgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μη κρίνεις τα 7 beta σε σχέση με τα σταθερά XP. Έχουν τερτίπια διάφορα. Δοκίμασες να τον αλλάξεις θύρα στο Motherboard?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 2 sata εχω μόνο και ειναι πιασμένες και οι 2.
axaiosgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 2 sata εχω μόνο και ειναι πιασμένες και οι 2. Κάνε μια τράμπα στις θύρες και δοκίμασε να αποσυνδέσεις και την άλλη συσκευή. Αν έχεις και κανένα άλλο δίσκο δοκίμασε και εκείνον να δεις αν τον αναγνωρίζει.
tritonas00 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 2 sata εχω μόνο και ειναι πιασμένες και οι 2. Γιατι δεν φορτωνεις χειροκινητα τον driver του controller σου στην εγκατασταση να τελειωνεις?Αν και λιγο υποπτο να τον βλεπουν τα xp στην εγκατασταση και να μην τον βλεπουν τα 7.
Nick_Iommi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδες εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με αλλους 2 insomniacs αλλα δν εχει δοθει μια απαντηση..στο τελος του σταδιου οπου ολοκληρονεται η εγκατασταση μ εμφανιζεται στη συνεχεια ενα μαυρο φοντο και κατω δεξια λεει winodows 7,for testing purposes only.χωρις να προχωραει παρακατω.τι μπορει να φταιει???? -----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 10 : 47 : 26----- μαγκες κανεις???
tritonas00 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδες εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με αλλους 2 insomniacs αλλα δν εχει δοθει μια απαντηση..στο τελος του σταδιου οπου ολοκληρονεται η εγκατασταση μ εμφανιζεται στη συνεχεια ενα μαυρο φοντο και κατω δεξια λεει winodows 7,for testing purposes only.χωρις να προχωραει παρακατω.τι μπορει να φταιει???? -----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 10 : 47 : 26----- μαγκες κανεις??? Σε safe mode μπαινει?Αν ναι τοτε ειναι οι drivers για την καρτα γραφικων σου.
skiabox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δοκιμαστε τα windows7 χωρις να πειραξετε τιποτα στο συστημα σας : http://www.w7forums.com/run-windows-7-virtualbox-t107.html
chek2fire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Είναι windows 7 η kde 4?? Δείτε εδώ ένα σχετικό video από ένα πείραμα που έγινε στους δρόμους της Αυστραλίας. Κάτι τύποι βάλαν σε ένα laptop kde4 βγήκαν στον δρόμο και λέγαν ότι τρέχουν windows 7 http://www.jooblers.gr/is-it-windows7-or-kde4/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.