Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΟΧΙ.Ειναι fake.Ελεγμενο.

Η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι fake γιατί έχει προηγηθεί και η 7015.

Απλα δεν έχει κυκλοφωρίσει στο διαδίκτυο. :-)

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι fake γιατί έχει προηγηθεί και η 7015.

Απλα δεν έχει κυκλοφωρίσει στο διαδίκτυο. :-)

Ναι απλα εννουσα οτι αυτη που εχει διαρευσει ειναι fake.!

Δημοσ.

Κατα την εγκατασταση (λιγο μετα την αρχη που φορτώνει τα αρχεια) με πηγαινει σε μια οθονη με ενα wallpaper σαν φοντο, κατω δεξια λεει windows 7

for testing purpose και δεν εχει τιποτα αλλο. τι παιζει ;

Δημοσ.
Κατα την εγκατασταση (λιγο μετα την αρχη που φορτώνει τα αρχεια) με πηγαινει σε μια οθονη με ενα wallpaper σαν φοντο, κατω δεξια λεει windows 7

for testing purpose και δεν εχει τιποτα αλλο. τι παιζει ;

Και μένα μου το κανε. Εγώ έκανα Restore Bios Defaults και απενεργοποίησα περιτές συσκευές όπως Floppy και σειριακές παράλληλες κτλ. Μετά προχωρήσαν κανονικά. Δοκίμασε να παίξεις λίγο με το Bios.

Δημοσ.
τα έκανα αυτά και προχώρησε η εγκατάσταση αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα σκληρό για να κάνω εγκατάσταση.

Στο Bios τον βλέπει τον δίσκο? Είσαι σίγουρος? Μήπως έχεις καμιά ρύθμιση για Raid και δεν τον βλέπει? Ξαναπαίξε λίγο με τις ρυμθίσεις του δίσκου απ' το bios. Σαν τελικά άλλαξε τον και θύρα.

Δημοσ.
2 sata εχω μόνο και ειναι πιασμένες και οι 2.

Κάνε μια τράμπα στις θύρες και δοκίμασε να αποσυνδέσεις και την άλλη συσκευή. Αν έχεις και κανένα άλλο δίσκο δοκίμασε και εκείνον να δεις αν τον αναγνωρίζει.

Δημοσ.
2 sata εχω μόνο και ειναι πιασμένες και οι 2.

Γιατι δεν φορτωνεις χειροκινητα τον driver του controller σου στην εγκατασταση να τελειωνεις?Αν και λιγο υποπτο να τον βλεπουν τα xp στην εγκατασταση και να μην τον βλεπουν τα 7.

Δημοσ.

ρε παιδες εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με αλλους 2 insomniacs αλλα δν εχει δοθει μια απαντηση..στο τελος του σταδιου οπου ολοκληρονεται η εγκατασταση μ εμφανιζεται στη συνεχεια ενα μαυρο φοντο και κατω δεξια λεει winodows 7,for testing purposes only.χωρις να προχωραει παρακατω.τι μπορει να φταιει????

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 10 : 47 : 26-----

μαγκες κανεις???

Δημοσ.
ρε παιδες εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με αλλους 2 insomniacs αλλα δν εχει δοθει μια απαντηση..στο τελος του σταδιου οπου ολοκληρονεται η εγκατασταση μ εμφανιζεται στη συνεχεια ενα μαυρο φοντο και κατω δεξια λεει winodows 7,for testing purposes only.χωρις να προχωραει παρακατω.τι μπορει να φταιει????

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 10 : 47 : 26-----

μαγκες κανεις???

Σε safe mode μπαινει?Αν ναι τοτε ειναι οι drivers για την καρτα γραφικων σου.

Δημοσ.

Είναι windows 7 η kde 4?? Δείτε εδώ ένα σχετικό video από ένα πείραμα που έγινε στους δρόμους της Αυστραλίας. Κάτι τύποι βάλαν σε ένα laptop kde4 βγήκαν στον δρόμο και λέγαν ότι τρέχουν windows 7

http://www.jooblers.gr/is-it-windows7-or-kde4/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...