nickarmy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 αρκετα!!! μπορω να πω περιεργο στα vista στον βλέπει
DJ Gx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εμενα τον αναγνωρίζει! (beta 7000) Το ίδιο και σε εμένα χωρίς κάνενα πρόβλημα και καθόλου καθυστέριση.
panagiotis3600 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ΕΓΩ εβαλα Γουιν 7 και ειναι τελεια αλλα το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ειναι σε ΒΕΤΑ!!!:Ρ μου αρεσε και η ζωγραφικη παρααα πολυ!!!
Alexkass Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 αρκετα!!! μπορω να πω περιεργο στα vista στον βλέπει βάλε οδηγούς Mobo (αυτούς των vista)
axaiosgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασα να κάνω μια εγκατάσταση σε Atom επεγεργαστή. Την έκανα σε mini-atx motherboard της intel. Το μοντέλο μου διαφεύγει τώρα. Μπορώ να πω ότι πηγαίναν ικονοποιητικά καλά. Ίσως και σαν τα XP. Μοναδική εξέρεση ήταν πχ η προβολή φωτογραφιών όπου εκεί στην εναλλαγή από την μία στην άλλη υπήρχε μία εμφανής καθυστέρηση. Ίσως να μην ήταν τόσο θέμα επεξεργαστή αλλά κάρτας γραφικών και drivers.
tritonas00 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Windows 7 SKU's announced http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=22303 Αλλα το marketing θα εστιασει κυριως στις Windows 7 Home Premium και Windows 7 Professional για τους customers. “We think over 80 percent of customers will be on those two SKUs,” Bill Veghte, Senior Vice President of the Windows business said. “That’s where we are putting our marketing focus.” http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=730880 Παρακαλω αν γινεται να διαγραφει το http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299854
yiannakas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 βάλε οδηγούς Mobo (αυτούς των vista) πως μπορώ να δω ποια μητρική έχω? στα windows 7 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν μπαίνω στο modem dlink της forthnet και πάω στο wireless για να το ενργοποιήσω, δεν μου εμφανίζεται όλη η σελίδα. Δοκίμασα διαφορετικά browsers, μου το κάνει σε όλα. Στα XP εμφανίζεται.
random Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 πως μπορώ να δω ποια μητρική έχω? στα windows 7 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν μπαίνω στο modem dlink της forthnet και πάω στο wireless για να το ενργοποιήσω, δεν μου εμφανίζεται όλη η σελίδα. Δοκίμασα διαφορετικά browsers, μου το κάνει σε όλα. Στα XP εμφανίζεται. περίεργο. το διαφορετικό των win7 ειναι ο IE 8, o οποίος έχει το "compatibility view" για να δουλεύει σαν παλαιότερη έκδοση IE. αλλα αφου λες οτι δοκιμασες και άλλους browsers, δεν ξερω. Δοκιμασες και με firefox, και opera, και chrome.. και το ίδιο πρόβλημα ? μηπως χρειάζεται κανένα plugin? (πχ flash ή java) ή κάποιος μηχανισμος ασφαλείας σε κόβει? (πχ antivirus, firewall, antispam, windows defender)
yiannakas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 περίεργο.το διαφορετικό των win7 ειναι ο IE 8, o οποίος έχει το "compatibility view" για να δουλεύει σαν παλαιότερη έκδοση IE. αλλα αφου λες οτι δοκιμασες και άλλους browsers, δεν ξερω. Δοκιμασες και με firefox, και opera, και chrome.. και το ίδιο πρόβλημα ? μηπως χρειάζεται κανένα plugin? (πχ flash ή java) ή κάποιος μηχανισμος ασφαλείας σε κόβει? (πχ antivirus, firewall, antispam, windows defender) ευχαριστώ για την βοήθεια, έχω το ίδιο πρόβλημα και με το Opera και το firefox. Δεν νομίζω ότι με κόβει κάποιο firewall γιατι με αφήνει να μπω στο μοντεμ, σε μία συγκριμένη σελίδα έχω πρόβλημα...
tritonas00 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ για την βοήθεια, έχω το ίδιο πρόβλημα και με το Opera και το firefox. Δεν νομίζω ότι με κόβει κάποιο firewall γιατι με αφήνει να μπω στο μοντεμ, σε μία συγκριμένη σελίδα έχω πρόβλημα... Μηπως πρεπει να εγκαταστησεις κανα java - flash?Ποτε δεν ξερεις....
mirotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια εσας τα Wndows 7 δουλευουν κανονικα με Wireless συνδεση;;;
ntg1980 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια εσας τα Wndows 7 δουλευουν κανονικα με Wireless συνδεση;;; Εγώ τα δοκίμασα σε laptop που είχε προεγκατεστημένα XP και το Wireless λειτουργούσε κανονικότατα.
Finn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα με παίδεψε λιγο το wireless αλλά βρήκα drivers και παιζει μια χαρά!
Cygnus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Διέρευσε στο δίκτυο μια έκδοση 7025..Γνωρίζουμε τι διαφορές έχει από την 7000;
tritonas00 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Διέρευσε στο δίκτυο μια έκδοση 7025..Γνωρίζουμε τι διαφορές έχει από την 7000; ΟΧΙ.Ειναι fake.Ελεγμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.