gnsX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Απο ταχύτητα, και αποκριση, δεν μπορω να πω οτι μου φάνηκαν ιδιαιτερα πιο γρήγορα απο Βιστα, (αλλα δεν εχω χρησιμοποιήσει πολυ τα βίστα. συνολικά 2-3 μηνες, απο τα 2 χρόνια που υπάρχουν σαν τελικη εκδοση + sp1) Το boot ειναι λιγο πιο γρήγορο, αλλα λίγο... Άτσα ακρίβεια δευτερολέπτου ο φίλος Windows 7, Vista, and XP Bootup Benchmarks Updated Η Μπανταλόνα είναι καλύτερη απο την Μπαρτσελόνα
grimpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Preteen xαζοεξυπνάδες...κανείς δεν σύγκρινε τα λειτουργικά μεταξύ τους, απλά έκθεσα την γνώμη μου οτι αναλώνεται τσάμπα χρόνο και κόπο για ανούσια test και benchmarks στα Windows δίχως να μαθαίνεται τίποτα το ουσιαστικό που να ανεβάσει τα γενικά skills σας στην Πληροφορική, την στιγμή που υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρων θέματα και λειτουργικά συστήματα για να διευρύνει κάποιος τις γνώσεις και το knowhow του. Πάψτε να καταναλώνετε τυρί και να είστε τα ινδικά χοιρίδια της Microsoft και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα η ψάξτε τα computers σε βάθος. επίσης, η Barcelona ειναι πολύ καλύτερη ομάδα απο την Σαραγόσα, και τα καζανάκια Ιντεάλ χαλάνε πολύ συχνά.
adi32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 βρηκα μια εκδοση και τα εβαλα κανονικα τα αναγνωρισε ολα μονο του εκτος της καρτας tv Απο οτι βλεπω παλι δεν υπαρχουν εικονιδια copy paste delete στη μπαρα ?
adi32 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δοκιμασα και λιγο καποια παιχνιδια η διαφορα στα fps ειναι υπερ των xp στο pc μου (οπως και στα βιστα)
satcaffe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Πάψτε να καταναλώνετε τυρί και να είστε τα ινδικά χοιρίδια της Microsoft και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα η ψάξτε τα computers σε βάθος. Να δεισ που μα μερα θα πληρονουμε για να βαλουμε λινουχ ενω τις Μικροσοφτ θα ειναι τυαμπα.!
Nik0s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 γμτ και μολι χτες κατεβσα την pre-beta τι γινεται τωρα? Παντως παιδια ειναι οντως πιο γρηγορα απο τα βιστα τονιζω και γω.
tritonas00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso και θα τη βρειτε στα γνωστα σε ολους μας sites!:-) Και ενα ωραιο review http://www.winsupersite.com/win7/win7_beta.asp και screenshots http://www.winsupersite.com/win7/win7_beta_screens_01.asp Παντως απο ολους οσους την εχουν δοκιμασει οι εντυπωσεις ειναι θετικοτατες και κυριως στον τομεα του performance.Θα την δοκιμασω και γω σημερα.Ηδη εχω δοκιμασει την 6801 και 6956 (σε μηχανημα με 1gb ram και pentium στα 3,6 ghz)και μπορω να πω με ιδιαιτερη χαρα οτι επιτελους θα ερθει το τελος των Xp.Ειδικα στο performance και task managing δεν συγκρινονται.
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 βαλε κανενα παιχνιδι και κανε συγκριση στα fps να μας πεις εγω που το εκανα εβγαλα αυτα Xp 78 - WIN7 61
lef50 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 και μπορω να πω με ιδιαιτερη χαρα οτι επιτελους θα ερθει το τελος των Xp. Xαχαχα αυτο σας καιει δεν σκοτωνονται ευκολα τα ρημαδια ετσι
xatzis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Να δεισ που μα μερα θα πληρονουμε για να βαλουμε λινουχ ενω τις Μικροσοφτ θα ειναι τυαμπα.! Τυαμπα θα είναι σίγουρα αλλά τζάμπα αποκλείεται!!!
Nik0s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 απο την πρε-βετα μπορω να μεταβω σε βετα1 χωρις να χρειαστει να κανω φορματ παλι και επανεγκατασταση και ρυθμιση τα παντα απο το 0?
Wavemaster Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 μια ερώτηση: όταν κυκλοφoρήσει επίσημα η beta 1 τον Ιανουάριο,θα είναι διαθέσιμη (νόμιμα) για όλους ή μόνο για εξουσιοδοτημένους beta testers?
gfilippas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τυαμπα θα είναι σίγουρα αλλά τζάμπα αποκλείεται!!! :lol: Θα συμφωνήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.