Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σωστο αυτο,αλλωστε μεχρι τοτε θα τα αγορασουμε κανονικα.

Να σου πώ την αλήθεια, ούτε τότε θέλω να το κάνω. Η RC δουλεύει μια χαρά και έχω φορτώσει τόσα προγράμματα, που θα είναι βάσανο να ξεκινήσω απο την αρχή.

Ούτε έχω συνήθεια με τα format. Τόσα χρόνια στα XP μόνο 2 φορές χρειάστηκε (σε μένα τουλάχιστο, γιατί το έχω κάνει δεκάδες φορές για φίλους :fear:)

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια, εχει απαντηθει αλλα δε το βρισκω..

αν βαλω χ64 πρεπει ΟΛΑ τα προγραμαμτα (παιχνιδια, κτλπ) μετα να ειναι χ64 ή οχι?

Οι drivers πρέπει να είναι 64bit.

Τα προγράμματα όχι απαραίτητα, αλλά αν θες να αποδώσουν το μέγιστο καλύτερα να είναι 64bit.

Δημοσ.

Αν κανείς παρακολούθησε το πρόβλημα που είχα, τελικά όπως είπαμε είναι θέμα drivers. Για του λόγου το αληθές ακολουθεί sc με aero και συχνότητα 2d.

72161294.jpg

Δημοσ.
Αληθευει οτι η τελευταια εκδοση των win7, παρα τα εξτρα προγραμματακια που τυχον φορτωσαμε, θα παψει να λειτουργει τον Μαρτιο 2010?

Βαλε ημερομηνια πχ 2015 να δεις...

Απο οτι ξερω δουλευουν κανονικα και μετα το 2015

Αν γραψεις cmd στην γραμμη εντολων κ μετα slmgr -dlv σου λεει ποτε ληγουν και αν ληγουν ή οχι

Δημοσ.
Βαλε ημερομηνια πχ 2015 να δεις...

Απο οτι ξερω δουλευουν κανονικα και μετα το 2015

Αν γραψεις cmd στην γραμμη εντολων κ μετα slmgr -dlv σου λεει ποτε ληγουν και αν ληγουν ή οχι

Aυτο που λες να γραψω στη γραμμη εντολων, δεν μου επιστρεφει κανενα μηνυμα! Γιατι?

Εντωμεταξυ εβαλα ημερομηνια 2016 και ολα παιζουν μια χαρα.

Οποτε ολα μια χαρα...

Αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και τη γραμμη εντολων να δω τι θα μου βγαλει.

Δημοσ.

MSDNAA ~ 14/8 τελικά.

"Update regarding MSDNAA - I'm told folks can expect the Windows 7 RTM bits to become available on MSDNAA around August 14th (8/14). I'll post more info once I get it. Sorry for the delay to the MSDNAA folks asking about availability." Brandon LeBlanc Microsoft Employee.

http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/07/21/when-will-you-get-windows-7-rtm.aspx?PageIndex=6

Για MSDN ακόμα δεν έχει ειπωθεί απο κάποιον κάτι....

Δημοσ.
παιδιά ΠΟΙΑ έκδοση του nero (αν είναι δυνατόν να μην είναι 200-300 megs) τρέχει απροβλημάτιστα στα 7 ?

8.3.13 Lite 33,4ΜΒ

Ελαφριά τα έχει όλα και συμφέρει

Δημοσ.

Παιδιά,έχω βάλει εδώ και δυο εβδομάδες περίπου τα Windows 7 RTM και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!Το λάπτοπ ανασαίνει πλεον χωρίς τα svista!Πριν λίγες μέρες όμως παρατήρησα κάτι:έχει εξαφανιστεί κάτω δεξιά η γραμμή γλώσσας παρόλο που στον πίνακα ελεγχου δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένη!Καμιά ιδέα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...