ahristos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 σωστο αυτο,αλλωστε μεχρι τοτε θα τα αγορασουμε κανονικα. Να σου πώ την αλήθεια, ούτε τότε θέλω να το κάνω. Η RC δουλεύει μια χαρά και έχω φορτώσει τόσα προγράμματα, που θα είναι βάσανο να ξεκινήσω απο την αρχή. Ούτε έχω συνήθεια με τα format. Τόσα χρόνια στα XP μόνο 2 φορές χρειάστηκε (σε μένα τουλάχιστο, γιατί το έχω κάνει δεκάδες φορές για φίλους )
xolloth Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 εγω το τελευταιο τριμηνο εχω κανει καμμια 20αρια φορματ,ενω ειχα 2 χρονια πριν να κανω φορματ.
StavrosD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 παιδια, εχει απαντηθει αλλα δε το βρισκω.. αν βαλω χ64 πρεπει ΟΛΑ τα προγραμαμτα (παιχνιδια, κτλπ) μετα να ειναι χ64 ή οχι? Οι drivers πρέπει να είναι 64bit. Τα προγράμματα όχι απαραίτητα, αλλά αν θες να αποδώσουν το μέγιστο καλύτερα να είναι 64bit.
StavrosD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Στο MSDNAA να δω πότε θα κυκλοφορήσει. Το Expression Studio 3 ακόμα δεν το έχουν βάλει.
Tzimmys Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Αν κανείς παρακολούθησε το πρόβλημα που είχα, τελικά όπως είπαμε είναι θέμα drivers. Για του λόγου το αληθές ακολουθεί sc με aero και συχνότητα 2d.
pc_admin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Αληθευει οτι η τελευταια εκδοση των win7, παρα τα εξτρα προγραμματακια που τυχον φορτωσαμε, θα παψει να λειτουργει τον Μαρτιο 2010? Βαλε ημερομηνια πχ 2015 να δεις... Απο οτι ξερω δουλευουν κανονικα και μετα το 2015 Αν γραψεις cmd στην γραμμη εντολων κ μετα slmgr -dlv σου λεει ποτε ληγουν και αν ληγουν ή οχι
mentoras99 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Βαλε ημερομηνια πχ 2015 να δεις...Απο οτι ξερω δουλευουν κανονικα και μετα το 2015 Αν γραψεις cmd στην γραμμη εντολων κ μετα slmgr -dlv σου λεει ποτε ληγουν και αν ληγουν ή οχι Aυτο που λες να γραψω στη γραμμη εντολων, δεν μου επιστρεφει κανενα μηνυμα! Γιατι? Εντωμεταξυ εβαλα ημερομηνια 2016 και ολα παιζουν μια χαρα. Οποτε ολα μια χαρα... Αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και τη γραμμη εντολων να δω τι θα μου βγαλει.
venejo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 MSDNAA ~ 14/8 τελικά. "Update regarding MSDNAA - I'm told folks can expect the Windows 7 RTM bits to become available on MSDNAA around August 14th (8/14). I'll post more info once I get it. Sorry for the delay to the MSDNAA folks asking about availability." Brandon LeBlanc Microsoft Employee. http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/07/21/when-will-you-get-windows-7-rtm.aspx?PageIndex=6 Για MSDN ακόμα δεν έχει ειπωθεί απο κάποιον κάτι....
neXTgen Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 παιδιά ΠΟΙΑ έκδοση του nero (αν είναι δυνατόν να μην είναι 200-300 megs) τρέχει απροβλημάτιστα στα 7 ?
godslayerxp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 παιδιά ΠΟΙΑ έκδοση του nero (αν είναι δυνατόν να μην είναι 200-300 megs) τρέχει απροβλημάτιστα στα 7 ? 8.3.13 Lite 33,4ΜΒ Ελαφριά τα έχει όλα και συμφέρει
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 8.3.6 Lite 33.5MB επίσης απροβλημάτιστα και τα έχει όλα...
makisss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Παιδιά,έχω βάλει εδώ και δυο εβδομάδες περίπου τα Windows 7 RTM και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!Το λάπτοπ ανασαίνει πλεον χωρίς τα svista!Πριν λίγες μέρες όμως παρατήρησα κάτι:έχει εξαφανιστεί κάτω δεξιά η γραμμή γλώσσας παρόλο που στον πίνακα ελεγχου δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένη!Καμιά ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.