Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαβαστε εδω:

CRITICAL SHOW STOPPER BUG in Windows 7 RTM Build 7600.16385 and Patched 7600.16399

A critical show stopper bug has been found in the Final Windows 7 RTM 7600.16385 and in the updated 7600.16399 builds on both 32-bit (x86) and 64-bit (x64) installs! Thanks to mikerolsonw7c of Windows7Center for informing us of the critical bug. The issue is related to the "chkdsk /r" command on a NTFS drive other than the system drive (Issue not present for FAT32 Drives). For example if you have drive C: and drive D: with C: being Windows 7. If you open "cmd" and run "chkdsk /r D:" on "Stage 4" of chkdsk it will have a very critical memory leak and max out the system memory then BSOD due to lack of memory available. This issue is present on non-Patched 7600.16385 and Patched 7600.16399 RTM builds. This is a very critical bug that Microsoft should have caught before sending 7600.16385 to OEMs. Sadly, now Microsoft will have to fix this and then re-distribute RTM code to OEMs or patch it. I would not doubt myself when Microsoft gets word of this Show Stopper bug if the TechNet/MSDN releases on Thursday the 6th get pushed back to re-implement new code into the RTM build.

Αρα αυτα που ειπα περι update σε 7600.16399 ισχυουν μαλλον και ισως να καθυστερησουν να βγουν MSDN & Technet (ηταν για 6-8-09)

Δημοσ.
παιδια, εχει απαντηθει αλλα δε το βρισκω..

αν βαλω χ64 πρεπει ΟΛΑ τα προγραμαμτα (παιχνιδια, κτλπ) μετα να ειναι χ64 ή οχι?

οχι κανενα

Δημοσ.
Κάτι παίζει με τους τελευταίους drivers λογικά (190.χχ). Το aero δεν είναι λόγος για να τρέχει η κάρτα μονίμως σε 3d mode. Εμένα δεν το έκανε ποτέ στα Vista και δεν το έκανε ποτέ σε 7-8 εκδόσεις των Windows 7 που είχα εγκαταστήσει από την 6996 μέχρι και την 7201.

Εγώ που το έψαξα στο google αυτές τις μέρες δεν είναι πρόβλημα που συμβαίνει σε πολλούς... πάντως όταν τα πέρασα τη 2η φορά δεν το ξανάκανε, παίζει κανονικά σε 2d mode στο desktop με aero enabled εννοειται (αν και για μένα δεν είναι λογική λύση να κάνω 2 συνεχόμενα format... είχα απελπιστεί γιατί έτρεχε idle στους 70 βαθμούς)

Τώρα που το θυμήθηκα, είπες ότι είχες στο startup το rivatuner... το κοίταξες μήπως φταίει αυτό?

Δε φταίει το riva. Όπως είπες, τελικά είναι σίγουρα πρόβλημα των 190.χχ. Μόλις τους απεγκατέστησα και άφησα τους wmd 1.1 και όλα δουλεύουν ρολόι. Προς το παρόν αφήνω αυτούς γιατί δε παίζω κανα σοβαρό παιχνίδι τώρα και μετά το ξαναβλέπουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδια, εχει απαντηθει αλλα δε το βρισκω..

αν βαλω χ64 πρεπει ΟΛΑ τα προγραμαμτα (παιχνιδια, κτλπ) μετα να ειναι χ64 ή οχι?

μόνο οι drivers

Δημοσ.
Διαβαστε εδω:

CRITICAL SHOW STOPPER BUG in Windows 7 RTM Build 7600.16385 and Patched 7600.16399

A critical show stopper bug has been found in the Final Windows 7 RTM 7600.16385 and in the updated 7600.16399 builds on both 32-bit (x86) and 64-bit (x64) installs! Thanks to mikerolsonw7c of Windows7Center for informing us of the critical bug. The issue is related to the "chkdsk /r" command on a NTFS drive other than the system drive (Issue not present for FAT32 Drives). For example if you have drive C: and drive D: with C: being Windows 7. If you open "cmd" and run "chkdsk /r D:" on "Stage 4" of chkdsk it will have a very critical memory leak and max out the system memory then BSOD due to lack of memory available. This issue is present on non-Patched 7600.16385 and Patched 7600.16399 RTM builds. This is a very critical bug that Microsoft should have caught before sending 7600.16385 to OEMs. Sadly, now Microsoft will have to fix this and then re-distribute RTM code to OEMs or patch it. I would not doubt myself when Microsoft gets word of this Show Stopper bug if the TechNet/MSDN releases on Thursday the 6th get pushed back to re-implement new code into the RTM build.

Αρα αυτα που ειπα περι update σε 7600.16399 ισχυουν μαλλον και ισως να καθυστερησουν να βγουν MSDN & Technet (ηταν για 6-8-09)

Τελικα αυτο που κι εγω το ειδα απο καπου (mydigitalife.com) ,αλλα μαλλον μουφα ηταν αυτη η ειδηση οπως λενε και οι αλλοι σ αυτο το forum :o

Δημοσ.

να βαλωμστο λαπτοπ μου τους drivers vistax64 που δινει ο κατασκευαστης ή να τους ψαξω με καποιο προγραμμα;

Δημοσ.

esata θα σε πρότεινα οτι σου δίνει ο κατασκευαστής.προσωπικά δε τα εμπιστεύομαι αυτα τα προγράμματα (driver searcher)

mentoras,εφώσεων χρειάζεσαι firewall,θα σου έλεγα να βάλεις καποιο αλλο εκτος των windows.

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα Eee PC 1000H στην άκρη με ελληνικά (μπλιαχ) XP και κάθεται. έχει κανείς σας το ίδιο netbook (με 1 giga όπως είναι από τη μάνα του) ? και αν ναι του έχετε βάλει τα rtm 7 ? πως πάει ? υπάρχει κάποια συσκευή που δεν βλέπουν τα 7? γενικά είναι εύκολη η εγκατάστα από usb-stick ? για στείλτε και κανά pm άν είναι όλα καλά να την κάνω απόψε ή αύριο .. ή αποτρέψτε με (αν και νομίζω πως αξιζει τον κόπο) τι λιέτε ?

Δημοσ.
παιδιά έχω ένα Eee PC 1000H στην άκρη με ελληνικά (μπλιαχ) XP και κάθεται. έχει κανείς σας το ίδιο netbook (με 1 giga όπως είναι από τη μάνα του) ? και αν ναι του έχετε βάλει τα rtm 7 ? πως πάει ? υπάρχει κάποια συσκευή που δεν βλέπουν τα 7? γενικά είναι εύκολη η εγκατάστα από usb-stick ? για στείλτε και κανά pm άν είναι όλα καλά να την κάνω απόψε ή αύριο .. ή αποτρέψτε με (αν και νομίζω πως αξιζει τον κόπο) τι λιέτε ?

Τα έχει βάλει ο αδερφός μου σε κάτι παρόμοιο. HP Mini με Atom 1.60GHz και 1GB μνήμη.

Βρήκε όλες τις συσκευές και ισχυρίζεται μάλιστα ότι είναι πιό γρήγορο από τα XP (όχι ότι τον πιστεύω δηλαδή :P)

Δημοσ.

Αληθευει οτι η τελευταια εκδοση των win7, παρα τα εξτρα προγραμματακια που τυχον φορτωσαμε, θα παψει να λειτουργει τον Μαρτιο 2010?

Δημοσ.
Αληθευει οτι η τελευταια εκδοση των win7, παρα τα εξτρα προγραμματακια που τυχον φορτωσαμε, θα παψει να λειτουργει τον Μαρτιο 2010?

'Αμα φορτώσατε τα λάθος προγραμματάκια θα λήξουν στις 2 Μαρτίου. Γιατί τα λάθος προγραμματάκια προσπαθούν να ξεγελάσουν τα Windows ότι τάχα έχουμε την RC έκδοση και ότι είμαστε νόμιμοι. Το καταφέρνουν αυτό, αλλά η RC έχει ένα πρόβλημα, λήγει στις 2 Μαρτίου :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...