Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα σε μια απο τις πολλες εγκαταστασεις μου εκανε κατι παρομοιο και μετα ελεγε για repair που δεν γινοταν ποτε και πηγα σε φορματ

Ειναι πολυ νωρις ακομα και αν ειναι αυτη η τελικη εκδοση θα εχουμε δραματα

Προτεινω προς το παρον να παραμεινετε στο λειτουργικο που ειχατε

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πιο πολύ για να πειραματιστώ...

Σύντομα θα πάρω καινούργιο pc και δεν σκάω πάρα πολύ για αυτό που έχω τώρα...

Ερ1: τελικά μπορώ να τα βάλω τα 7 ή θα έχω κάποιο πρόβλημα πχ να τρώει κολλήματα.

Επίσης υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως να τα βάλω

Ερ2: αν βαλω τα 7 θα μπορώ να γυρίσω πίσω στα xp(να πω ότι έχω τα cd των xp, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο)...

Σε Ευχαριστώ :)

Για να μην κουραζεστε αδικα :

Τα windows 7 παιζουν ικανοποιητικα σε system τουλαχιστον:

cpu p4 2 ghz

ram 1 gb

hd 40gb

για aero vga Fx5200 και πανω (ή αναλογη)

Μικροτερα συστηματα απο αυτο που γραφω θα εχουν δυσκολιες ,και ειναι προτιμοτερα για αυτους τα xp

Αυτα τα εχω δει ο ιδιος απο διαφορα pc που τα εχω βαλει

Τωρα αν πχ η ram ειναι 512mb στο παραπανω συστημα ναι μεν θα δουλευουν καλα αλλα με συμβιβασμους στην ταχυτητα .

Βεβαια σε dual core ,ακομα και με 512ram θα παιζουν καλα ,αφου η cpu θα αντισταθμιζει καπως την κατασταση

Δημοσ.

Υπάρχει πρόβλημα με τον chkdsk και όταν φτάνει στο 4o στάδιο του check που κάνει στο δίσκο, έχει μεγάλο memory leak. "This issue is present on non-Patched 7600.16385 and Patched 7600.16399 RTM builds." Τώρα για το άν θα βγει νέο iso/build ή patch....

Δημοσ.

καποιοι λενε για ενημερωσεις των windows 7 που τα αναβαθμιζουν σε εκδοση 7600.16399

Εγω παντως δεν τις βαζω ,θα περιμενω να βγουν στο windows update

post-23533-129063017765_thumb.jpg

post-23533-129063017769_thumb.jpg

Δημοσ.

εγώ επειδή έχω κολήσει καποιο κωλόιό είμαι για φορματ. Τι λέτε να βαλω τα 7 ή να περιμένω να βάλω vista και σε κανα 2 μήνες να ξαναβάλω τα 7?

Στην έκδοση RC θα γίνονται updates? Η τα βάζεις μία και υποστήριξη μηδεν????

Δημοσ.
Σε laptop που έχω με FX 5200 Go με 64 mb dedicated δεν έχω aero (ούτε στα Vista είχα αλλά λέμε)

εχεις δοκιμασει με windows update να δεις αν σου βγαλει drivers?

Σε pc παντως με fx5200agp εχει aero αλλα πριν εκανα windows update kai βρηκε την ενημερωση οδηγων για την καρτα γραφικων

Δημοσ.

Ρε παιδιά τί παίζει με την ενεργοποίηση?

Έχω βάλει την 7600 16385. Πήγα να κάνω activate με τα tools που έχουν βγει (το fix,το toolkit 1,5 και 1,8) κι ενώ μου λέει ότι έγινε η ενεργοποίηση, μετά από 2-3 επαννεκινήσεις μου λέει πάλι 30 days to activate και τέτοια. Τί παίζεται?

Δημοσ.
εγώ επειδή έχω κολήσει καποιο κωλόιό είμαι για φορματ. Τι λέτε να βαλω τα 7 ή να περιμένω να βάλω vista και σε κανα 2 μήνες να ξαναβάλω τα 7?

Στην έκδοση RC θα γίνονται updates? Η τα βάζεις μία και υποστήριξη μηδεν????

μια βοήθεια κανείς?

Δημοσ.
μια βοήθεια κανείς?

να εγκαταστησεις αφοβα την release candidate των 7 ( η διάθεση της οποιας παρεμπιπτοντως σταματαει σε λιγες μερες ) και πίστεψέ με δεν θα θελεις να ξαναγυρισεις στα vista...μακραν καλυτερο λειτουργικο..ταχυτερο,ελαφρυτερο άσε που θα μπορεις να το χρησιμοποιεις χωρις κανενα προβλημα μεχρι και τον Μαρτιο του 2010 (μετα θα κανει shutdown καθε δυο ωρες αν δεν κανω λαθος)...

ναι τα updates γινονται κανονικοτατα και υπαρχει και αυτοματη εγκατασταση των drivers καθε φορα που συνδεεις μια νεα συσκευη...την rc την χρησιμοποιω και εγω εδω και εναμιση μηνα χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα...

Δημοσ.
για ποιο λόγο να βάλει την RC όταν υπάρχει η RTM?

ThReSh με μπερδεψες.... Τι να βάλω τελικά? Πείτε να αρχίσω το ψαξιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...