Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τον ήχο λύθηκε κατεβάζοντας από το site tis gigabyte τους τελευταίους drivers για την κάρτα ήχου που υποστηρίζουν κανονικότατα τα 7.

Για το f200 δεν βλέπω φως οπότε υποθέτω οτι θα επισπεύσω την αγορά του ρουτερ που είχα βάλει στο μάτι.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά εγώ έχω αυτή την έκδοση

MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X64.RETAIL.ENGLISH.DVD-WZT και δεν έχω greek language pack στο update. Please help...

έχεις πμ;)

Δημοσ.

καλημέρα,

το αν θα χρησιμοποιήσουμε την έκδοση 32 ή 64 πως το καθορίζουμε?

Δηλ. τι παίζει ρόλο στην επιλογή μας?

Δημοσ.

με 2GB RAM, Pentium 3GHz διπύρηνο, τι προτείνετε?

με την ευκαιρία, ποιά είναι η τελευταία-τελευταία έκδοση?

ίσως κάποιο link με την δνση του "θείου" απο αμερική (με pm) θα με βοηθούσε πολύ.

μια τελευταία ερώτηση: μπορώ να έχω τα XP στον 1ο δίσκο και τα Win7 στον 2ο δίσκο του υπολογιστή μου?

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τα pm. Να είστε καλά...

Κατέβασα το language pack αλλά πως το βάζω? Είναι πολλά folder. Πως γίνεται?

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά για τα pm. Να είστε καλά...

Κατέβασα το language pack αλλά πως το βάζω? Είναι πολλά folder. Πως γίνεται?

Το αρχείο lp δε το αποσυμπίεζεις;)

Εσύ μάλλον το αποσυμπίεσες, γιαυτό βλέπεις πολλά folders:p

Δημοσ.

πηαινε ολα τα προγραμματα>region &languages>install languages και με τον browser του παραθυρου εκει βρες το ip αρχειο και περασε το οπως ειναι συμπιεσμενο.

Δημοσ.

Παιδιά σόρρυ αν σας πρήζω, αλλά μπορεί κάποιος να μου ξαναστείλει σε pm το link για το greek language pack για την 7600 γιατί το έσβησα κατά λάθος?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχω βάλει την rtm και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα.

Το ένα είναι ότι οι οι θέσεις των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας συνέχεια αλλάζουν. Αφήνω ένα εικονίδιο (συντόμευση προγράμματος) κάπου, επανακινώ και έχει φύγει από εκεί. Μου το έκαναν συνέχεια τα 7 αλλά πίστευα πως με την rtm θα διορθώνονταν, αλλά τίποτα.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι με το aero ενεργοποιημένο, η gpu δε μπαίνει σε κατάσταση "standard 2d" για να ρίξει τις συχνότητες. Νομίζω πως στις προηγούμενες εκδόσεις δε συνέβαινε αυτό. Δοκίμασα καινούριους drivers αλλά το θέμα με τη συχνότητα της gpu παραμένει. Επίσης παραμένει το loosing position. Καλά, αυτό δεν το παθαίνει κανένας άλλος?

Δημοσ.
Έχω βάλει την rtm και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα.

.................................Καλά, αυτό δεν το παθαίνει κανένας άλλος?

οχι ειπαμε...double post ftw??

Δημοσ.
Τι να κάνω ρε Τρίτωνα? Μπας και. :-)

Για το πρόβλημα με τα εικονίδια στο desktop δες εδώ, ελπίζω να είναι αυτή η λύση.

Για την κάρτα γραφικών...υποθέτω ότι έχεις nvidia. Και σε μένα το έκανε όταν πέρασα τα RTM. Και επειδή δεν λύθηκε το πρόβλημα έκανα στο καπάκι 2ο format και δεν το ξαναέκανε.

Πριν καταλήξεις στην βαρετή λύση του format, δοκίμασε/έλεγξε τα ακόλουθα:

-Πέρασε τους 190.40 beta που έχουν ανεβάσει στο http://www.guru3d.com.

-Σε άλλους που έχουν αυτό το πρόβλημα τους το εμφανίζει αφού ανοίξουν το Everest και μετά.

-Σε άλλους το κάνει όταν η κάρτα γραφικών έχει οριστεί από τους drivers να παίζει σε multi-display mode.

-Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του Power Options από το Control Panel μήπως και έχει οριστεί το pci express να παίζει στο 100% συνέχεια

-Όταν περάσεις τους 190.40 beta ή τους 190.38 whql μην απεγκαταστήσεις μετά τον Nvidia Stereoscopic Driver ο οποίος γίνεται εγκατάσταση μαζί με τους ForceWare. Σε μένα (μάλλον συγκιριακά) "χάλασε" όταν τον απεγκατέστησα...

Ελπίζω να βοήθησα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...