xolloth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Επειδη δεν εβγαλα ακρη με τα ελληνικα, μπορω να εχω και γω μια μικρη "βοηθεια" με το greek language pack? τι θες να κανεις;
BillGS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Να βαλω το ελληνικο language pack στα αγγλικα windows 7 rc, δεν εχω βρει το καταλληλο αρχειο
xolloth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 εαν εννοεις την rc που εδωσε η ms ,κατεβαινει το lang pack μολις κανεις το πρωτο update. εαν εννοεις καποια αλλη εκδοση ,πες συγκεκριμενα, ποια.
BillGS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
vaso7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Υπάρχει κανείς που να έχει ακόμα το crypto f200 να μας πει αν δουλεύει με τα 7? Ετοιμαζόμουν να αρχίσω την εγκατάσταση αλλα θυμήθηκα τη μπακατέλα που έχω για μοντεμ και κόλλησα.
xolloth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 που το θυμηθηκες αυτο το μοντεμ; το ειχα πριν 4 χρονια,λογικα θα δουλευει,δοκιμασε το.
vaso7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Αστα, ακόμα με αυτό κάνω τη δουλειά μου. Δεν το έχω πάρει απόφαση να το αλλάξω. Ας ελπίσουμε να μην μείνω χωρίς ιντερνετ όταν κάνω την εγκατάσταση των 7...
xolloth Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 αν εμενες κοντα,μου περισσευουν 2 ρουτερ θα σταδινα και οτι ειχες ευχαριστηση θα μουδινες.
vaso7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μου βγάζει σφάλμα 0x80070017 file corrupt or missing. Ξανα καίω το dvd σε χαμηλότερη ταχύτητα ή ξανα κατ..... το iso?
polakis21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά εγώ έχω αυτή την έκδοση MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X64.RETAIL.ENGLISH.DVD-WZT και δεν έχω greek language pack στο update. Please help...
ahristos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά εγώ έχω αυτή την έκδοση MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X64.RETAIL.ENGLISH.DVD-WZT και δεν έχω greek language pack στο update. Please help... Δεν υπάρχει είπαμε στις ανανεώσεις. Αφού δεν κυκλοφόρησαν ακόμα τα Windows 7. Απλώς κάποιοι κάνανε τον κόπο και προσάρμοσαν το πακέτο απο προηγούμενη έκδοση (την RC που υπάρχει στις ανανεώσεις) σε αυτήν. Δεν είναι τα Ελληνικά Windows 7 πάντως. Άμα θέλεις απλώς ισοτιμίες-ώρα-πληκτρολόγιο κλπ αυτά υποστηρίζονται σε Ελληνικές τιμές και στην διεθνή έκδοση. Συνιστώ να βάλετε την RC που την δίνει ελεύθρα η Microsoft, και που μπορείτε να την έχετε μέχρι τέλη Φεβρουαρίου νόμιμα και με ανανεώσεις κλπ. Συνδιάστε το αυτό και με το Microsoft Secutity Essentials και μάλλον δεν χρειάζεται να έχετε τίποτα παράνομο στον υπολογιστή σας και να μην πληρώσετε και τίποτα. Αλλά το παράνομο είναι πιό γλυκό έτσι; Εμένα δεν με παίρνει πάντως. Χρησιμοποιώ την RC 7100 απο τότε που βγήκε και έχω βάλει τόσα προγράμματα που δεν αξίζει τον κόπο να ξανακάνω εγκατάσταση, αφού όλα λειτουργούν όπως πρέπει.
vaso7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Πρώτες εντυπώσεις θετικές ΑΛΛΑ δεν έχω ήχο και δεν έχω ίντερνετ! Κλασικά το κρυπτο δεν λειτουργεί με 64βιτ αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Αλλα γιατί να μην λειτουργεί ο ήχος? Εχω την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής μου x48-dq6. Καποια βοήθεια?
duffyduck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 υπαρχουν τα language και local packs για την rtm σε original dvd iso απο Microsoft. μπορειτε να κάνετε slipstream to greek language pack στο αγγλικο iso των Windows 7 rtm. το πως και τι, μη με ρωτησετε δεν ξέρω. και δεν έχω χρονο να μαθω. προτιμω τον ελεύθερο χρόνο μου να παίζω games.... παρεμπιπτόντως, o Orbit30 έβγαλε το Windows 7Loader by Orbit30 And Hazar v1.2 η δημοσίευση έγινε στην VIP area των win7vista forums
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.