fotis12 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Οπως διαβαζω εδω και 2-3 ημερες το punkbuster δουλευει αψογα στα windows 7 rtm , 32 & 64 bits Cod4 , cod5 κτλ παιζουν χωρις προβληματα με καποιο update που εκανε οπως λενε το punkbuster (Unknown Windows API Function kick) Αντε καιρος να (ξανα)παω στα seven αν ειναι ετσι ! Περιμενω απαντησεις !! Ξέρεις από πότε βγήκε το update;
grhgorhs1976 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιες είναι οι διαφορές και τι είναι οι εκδόσεις ΟΕΜ και Retail?? έχω την retail αξίζει να βάλω την OEM??και επίσης τα κλειδιά της ΟΕΜ έκδοσης κάνουν στην retail?? Καμια διαφορα δεν εχουν,απλα στην oem κατα την εκγατασταση διαλεγης πια εκδοση θες να βαλεις που αν σβησεις εναν φακελο το ιδιο γινεται και με την retail,και τα activators κανουν και για της δυο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Καμια διαφορα δεν εχουν,απλα στην oem κατα την εκγατασταση διαλεγης πια εκδοση θες να βαλεις που αν σβησεις εναν φακελο το ιδιο γινεται και με την retail,και τα activators κανουν και για της δυο. ευχαριστώ
duffyduck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 οταν αγοραζεις την oem απο τα καταστήματα έχεις περιορισμένο αριθμο ενεργοποιήσεων. η retail/box εκδοση έχει απεριόριστο αριθμο ενεργοποιήσεων, οπότε αν αλλάζετε τη συνθεση του υπολογιστη σας κάθε 4-6 μήνες μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα windows άφοβα
venejo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Παίδες εάν σβήσετε το ei.cfg απο το sources directory (7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD π.χ.) και κάνετε setup θα σας δώσει την επιλογή να διαλέξετε την έκδοση που θέλετε να εγκαταστήσετε.
pc_admin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ξέρεις από πότε βγήκε το update; Δεν ξερω ποτε βγηκε,ετσι ακουσα...τελικα δουλευει το COD4 ή οχι??? ειχα την εκδοση 7600.16384 64bit τοτε που βγηκε (στις 15 του μηνα) και στις 17 τα εβγαλα και ξαναεβαλα vista 64bit γιατι δεν επαιζαν το COD4 ,ενω το COD5 επαιζε κανονικα
Giorgos3924 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Παιδιά στο μηχάνημα της υπογραφής μου θα ήταν προτιμότερο να βάλω 64bit Windows 7 ή 32Bit? Εγώ τώρα έχω 32bit και αντιμετοπίζω κάποια προβλήματα με τους drivers της tvtuner μου.
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Αν δεν σκοπεύεις να προσθέσεις μνήμη θα είσαι μια χαρά και με τα 32.Βέβαια πολλοί λένε οτι το μέλλον είναι τα 64.Αλλα ανέκαθεν τα 64 προκαλούσαν παραπάνω προβλήματα απο τα 32.Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η κατάληλη υποστήριξη για τα 64 απο drivers και απο προγράματα που να τα αξιοποιούνε.Για να ακούσουμε και αλλες γνώμες.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ναι το cod 4 στα windows 7 build 7600.16385.090713-1255 παίζει μια χαρά
markelos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Παιδιά στο μηχάνημα της υπογραφής μου θα ήταν προτιμότερο να βάλω 64bit Windows 7 ή 32Bit?Εγώ τώρα έχω 32bit και αντιμετοπίζω κάποια προβλήματα με τους drivers της tvtuner μου. Αν δεν σκοπεύεις να προσθέσεις μνήμη θα είσαι μια χαρά και με τα 32.Βέβαια πολλοί λένε οτι το μέλλον είναι τα 64.Αλλα ανέκαθεν τα 64 προκαλούσαν παραπάνω προβλήματα απο τα 32.Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η κατάληλη υποστήριξη για τα 64 απο drivers και απο προγράματα που να τα αξιοποιούνε.Για να ακούσουμε και αλλες γνώμες. Τον τελευταίο χρόνο παίζω μόνο σε x64 είτε windows (όχι XP) ή linux και δεν έχω συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα. Αν έχεις σχετικά νέο μηχάνημα (το δικό μου είναι 2,5 χρονών ) δε συναντάς πρόβλημα. Drivers για χ64 υπάρχουν και όσες εφαρμογές δεν βγαίνουν για 64bit εγκαθιστάς άνετα αυτές των 32 και παίζουν μια χαρά. Giorgo ποια tv tuner έχεις;
Tzimmys Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Έχω βάλει την rtm και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. Το ένα είναι ότι οι οι θέσεις των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας συνέχεια αλλάζουν. Αφήνω ένα εικονίδιο (συντόμευση προγράμματος) κάπου, επανακινώ και έχει φύγει από εκεί. Μου το έκαναν συνέχεια τα 7 αλλά πίστευα πως με την rtm θα διορθώνονταν, αλλά τίποτα. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι με το aero ενεργοποιημένο, η gpu δε μπαίνει σε κατάσταση "standard 2d" για να ρίξει τις συχνότητες. Νομίζω πως στις προηγούμενες εκδόσεις δε συνέβαινε αυτό.
Giorgos3924 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Τον τελευταίο χρόνο παίζω μόνο σε x64 είτε windows (όχι XP) ή linux και δεν έχω συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα. Αν έχεις σχετικά νέο μηχάνημα (το δικό μου είναι 2,5 χρονών ) δε συναντάς πρόβλημα. Drivers για χ64 υπάρχουν και όσες εφαρμογές δεν βγαίνουν για 64bit εγκαθιστάς άνετα αυτές των 32 και παίζουν μια χαρά. Giorgo ποια tv tuner έχεις; Έχω μία AverMedia, προσπάθησα να καταργήσω τα drivers και να τα ξαναβάλω πάλι μέσω update αλλα τώρα δεν τα βρίσκει! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:14 ---------- Όταν ανοίγω το πρόγραμμα της Tvtuner (AverMediaCenter) μου βγάζει το παρακάτω μύνημα: Όταν όμως στην αρχή είχα εγκαταστήσει τα Windows 7 32bit η τηλεόραση έπαιζε με το Windows media center χωρίς πρόβλημα. όταν εγκατέστησα το πρόγραμμα της tvtuner τότε εμφανίζεται αυτό το μύνημα κάθε φορά που ανοίγω το πρόγραμα. Οι drivers ξαναεγκαταστάθηκαν απο update! Το πρόβλημα όμως επιμένει!! Και δεν ξέρω πώς να κλείσω αυτό το αρχείο που αναφέρει στο μύνημα!!!! EDIT: Απο Windows Media Center παίζει κανονικότατα! ομως το πρόγραμμα δεν με βολεύει! Ξέρει κανείς πώς τερματίζει η υπηρεσία που αναφέρει το AverMedia ?
Meraklis56 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 control+alt+del,task manager,στην processes,ενεργοποίησε την επιλογή να βλέπεις "show processes from all users" και κλείσε αυτην την υπηρεσία. πιστευω πως θα λειτουργεί,ετσι!
Giorgos3924 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 control+alt+del,task manager,στην processes,ενεργοποίησε την επιλογή να βλέπεις "show processes from all users" και κλείσε αυτην την υπηρεσία.πιστευω πως θα λειτουργεί,ετσι! Το έκλεισα και πάλι το ίδιο μου βγάζει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.