markelos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Κυκλοφόρησε το Windows 7 LOADER-iAPULA με ΟΕΜ key μου φαίνεται.
grhgorhs1976 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Κυκλοφόρησε το Windows 7 LOADER-iAPULA με ΟΕΜ key μου φαίνεται. Σωστος ο markelos
xolloth Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 'Ενα μεγάλο μπράβο στην canon που κατάφερε να χάσει αρκετούς πελάτες.ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά όσοι έχετε scanners της canon και ειδικά της σειράς lide μην βάλετε τα 7αρια χ64,δεν θα δουλέψουν με τίποτε εγω παντως ενα πολυμηχανημα της canon που εχω το pixma mp 160 απο το 2006 και με drivers απο τοτε παρολο που εχει βγαλει καινουργιους,δουλευει περιφημα στα χ64.
DimitRi_Del Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Πρόβλημα, δεν δουλεύει το drag n'drop από explorer των windows σε application, καμιά συμβουλή?
pc_admin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Οπως διαβαζω εδω και 2-3 ημερες το punkbuster δουλευει αψογα στα windows 7 rtm , 32 & 64 bits Cod4 , cod5 κτλ παιζουν χωρις προβληματα με καποιο update που εκανε οπως λενε το punkbuster (Unknown Windows API Function kick) Αντε καιρος να (ξανα)παω στα seven αν ειναι ετσι ! Περιμενω απαντησεις !!
duffyduck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 προς το παρον εχουμε: 2 real oem keys + some slic 2.1 tables + old vista certificates working activators/loaders: orbit30 v4 hazar v2 iapula
xolloth Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 προς το παρον εχουμε: 2 real oem keys + some slic 2.1 tables + old vista certificates working activators/loaders: orbit30 v4 hazar v2 iapula συμφωνω απο προσωπικη εμπειρια,ολα μια χαρα προς το παρον.
DioNiSis_000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 καλησπερα εχω βαλει τα 7 σε vmware για δοκιμη μεχρι να τα περασω κανονικα και το μονο προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι με τα ελληνικα σε καποια προγραμματα . μου τα βγαζει κινεζικα. τα προγραμματα που μου το εχουν εμφανισει μεχρι στιγμης ειναι τα avast , winrar και flashget. αναφερομαι στις ελληνικες εκδοσεις τους, τα μενου και ολες οι επιλογες τους ειναι ακταλαβιστικα. ακομα και δεξι κλικ σε καποιο αρχειο να κανω οι επιλογες του winrar ειναι κινεζικες. τα εχω δοκιμασει και με την αγγλικη εκδοση και την ελληνικη περασα και οτι γραμματοσειρες ειχα απο τα xp στα 7 αλλα τιποτα. ξερει κανεις τι φταιει? και κατι αλλο, αν τα περασω κανονικα ξερετε αν χρειαζεται drivers για να δουλεψουν με τους δισκους σε ahci mode οπως τα xp που ζηταγαν να πατησεις f8 και να περασεις drivers απο δισκετα ? η μητρικη μου (ep35c-ds3r) εχει ενα ICH9R controler και ενα δευτερο της gigabyte.
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Windows 7 will be more than just a better interface. Under-the-hood changes will allow chips from Intel, Nvidia, and Advanced Micro Devices to ratchet up Windows 7 performance above previous Microsoft operating systems. Microsoft is working closely with Intel, whose chips will power the vast majority of PCs running Windows 7. A July 22 post from Joakim Lialias, Intel Alliance Manager for Microsoft, described how Microsoft and Intel "saw unique opportunities to optimize Windows 7 for Intel processor technology" in the areas of performance, power management, and graphics. Windows 7 also has the potential to turn a graphics processing unit (GPU) from AMD or Nvidia into a general-purpose compute engine, used to accelerate everyday computing tasks like a CPU. Specifically, "the compute shader" can be used to speed up more common computing tasks. The buzz word used to describe this technology is a mouthful: GPGPU or general-purpose graphics processing unit. http://news.cnet.com/8301-13924_3-10295759-64.html http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/25279-windows-7-will-boost-pc-hardware-performance/
Cygnus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Στο MSDNAA (Academic Alliance μέσω των σχολών) ξέρουμε πότε θα ανέβουν; Προφανώς μετά το MSDN.
konandrio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 καλησπερα εχω βαλει τα 7 σε vmware για δοκιμη μεχρι να τα περασω κανονικα και το μονο προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι με τα ελληνικα σε καποια προγραμματα . μου τα βγαζει κινεζικα. τα προγραμματα που μου το εχουν εμφανισει μεχρι στιγμης ειναι τα avast , winrar και flashget. αναφερομαι στις ελληνικες εκδοσεις τους, τα μενου και ολες οι επιλογες τους ειναι ακταλαβιστικα. ακομα και δεξι κλικ σε καποιο αρχειο να κανω οι επιλογες του winrar ειναι κινεζικες. τα εχω δοκιμασει και με την αγγλικη εκδοση και την ελληνικη περασα και οτι γραμματοσειρες ειχα απο τα xp στα 7 αλλα τιποτα. ξερει κανεις τι φταιει? και κατι αλλο, αν τα περασω κανονικα ξερετε αν χρειαζεται drivers για να δουλεψουν με τους δισκους σε ahci mode οπως τα xp που ζηταγαν να πατησεις f8 και να περασεις drivers απο δισκετα ? η μητρικη μου (ep35c-ds3r) εχει ενα ICH9R controler και ενα δευτερο της gigabyte. Πινακας ελεγχου-Περιοχη και γλωσσα, βαλε παντου Ελληνικα, Μαλλον στο ταμπ διαχειρηση δεν το εχεις αλλαξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιες είναι οι διαφορές και τι είναι οι εκδόσεις ΟΕΜ και Retail?? έχω την retail αξίζει να βάλω την OEM??και επίσης τα κλειδιά της ΟΕΜ έκδοσης κάνουν στην retail??
DioNiSis_000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Πινακας ελεγχου-Περιοχη και γλωσσα, βαλε παντου Ελληνικα, Μαλλον στο ταμπ διαχειρηση δεν το εχεις αλλαξει. τελικα αυτο ηταν. τωρα ειναι οκ ευχαριστω * τα ελληνικα μεσα στο μενου εναρξη του winrar δεν μου αλλαζουν με τιποτα αλλα μικρο το κακο θα δοκιμασω και reinstall να δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.