Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το flash plugin παίζει σε 64μπιτο browser ;

γιατι χωρις youtube, δε λέει.

beta - με ονομασία Ναρκοπέδιο !!!- λέμε...

βάλε κ εναν chrome και δες ότι θέλεις !

άσε που ο 3.05 είναι πάντα εγκατεστημένος...

@ntonios

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια η nvidia εβγαλε νεους drivers για τα 7!

http://www.nvidia.com/page/pg_55937.html

NVIDIA Graphics Supercharge Microsoft Windows 7

NVIDIA® graphics will take full advantage of the new features and functionality of Windows 7, the next generation operating system from Microsoft. NVIDIA has been working closely with Microsoft to enrich users’ experience with Windows 7 and to ensure that beta users of Windows 7 get full support and an unsurpassed graphics experience on NVIDIA-based graphics cards.

“We expect Windows 7, coupled with NVIDIA’s graphics technologies, to deliver the fundamental performance our mutual customers have come to expect. NVIDIA’s graphics technologies enable applications to take advantage of the visual capabilities in Windows 7 such as manipulating photos, video, and 3D graphics. With the expertise NVIDIA has in visual computing, they have been a key contributor to the development of Windows 7.”

Τους βαζουμε μεσω του update!

AΑ!Και επισης εχει φτασει στο build 7025.(6.1 build 7025.0.x86fre.winmain.090120-1850) Aναμενουμε για leak!!!

Δημοσ.
Πρόσφατα είδα οτι μετά απο χρόνια, επιτέλους ξεκόλησε το Powerdesk απο τη στοιχειωμένη έκδοση 6 (είχε βγεί πρίν το XP SP2), και βγήκε η 7 συμβατή με Βιστά. δοκιμασέ το και θα με θυμηθείς. Οτι πρέπει για όσους δεν τους αρέσει ούτε ο win.explorer, ούτε οι f.m. στύλ NC (βλ. Total Commander)

Κατεβαζω τωρα, για να δουμε... Εγω ψαχνοντας βρήκα τον XYplorer (μονο 1,5mb) που μου φαινεται ελαφρυς και γρηγορος στο στυλ του explorer των winxp, με tabs κτλ. ;)

Δημοσ.

ρε παιδια εγω τα εβγαλα απο το δισκο d κανοντας ντιλαιτ για να γλιτωσω το φοματ οταν ανοιγα το πισι ειχαι 2 επιλογες τα 7 και τα ΧΡ τελος παντον σημερα δεν ειχα τι να κανω και τα ξαναπερασα ενω πριν δε δουλεβαι τιποτα (ηχος web cam video)klp τωρα χωρις να κανω κατι παραπανω ολα δουλευουν μια χαρα τι εγιναι.Ξερετε να μου πητε πως κανω απεγγατασταση και2οεχω ενα εξωτερικο 500gigaκαι δεν μπορη να τον ανοιξη καμια βοηθεια?

Δημοσ.
ρε παιδια εγω τα εβγαλα απο το δισκο d κανοντας ντιλαιτ για να γλιτωσω το φοματ οταν ανοιγα το πισι ειχαι 2 επιλογες τα 7 και τα ΧΡ τελος παντον σημερα δεν ειχα τι να κανω και τα ξαναπερασα ενω πριν δε δουλεβαι τιποτα (ηχος web cam video)klp τωρα χωρις να κανω κατι παραπανω ολα δουλευουν μια χαρα τι εγιναι.Ξερετε να μου πητε πως κανω απεγγατασταση και2οεχω ενα εξωτερικο 500gigaκαι δεν μπορη να τον ανοιξη καμια βοηθεια?

απεγγατασταση, τα 7 ?

ή με φορματ το D (αν δεν εχεις μεσα και άλλα πράγματα που χρειάζεσαι),

ή με delete τους φακέλους του λειτουργικού.

για να αφαιρέσεις το boot μενου, με τις 2 επιλογές (xp, win7) και να μπαινεις κατευθειαν στα XP, υπαρχουν 2 τρόποι:

α. με το προγραμμα EasyBCD 1.7.2. το εγκαθιστας στα xp, και κάνεις manage bootloader / uninstall the vista bootloader

β. ή δεν το αφαιρείς, και βάζεις default επιλογη ta XP, με timeout=0

(αυτα να τα κάνεις πρίν προσπαθησεις το format ή delete του D )

----------------------------------------------------------------------------------------

για τον εξωτερικό δεν καταλαβα. δεν τον ανοιγουν τα 7, δεν τον ανοιγει κανενα OS, δεν τον ανοιγει κανενας υπολογιστης, ?

----------------------------------------------------------------------------------------

Eπίσης, εδώ εχει κατι πολύ καλα και φτηνά πληκτρολόγια. B) :confused:

Ετσι ενημερωτικά, αν τυχόν κάποιος έχει χαλασμένα μερικά πλήκτρα, πχ τις τελείας και του Enter :-D

Δημοσ.

δεν το ανοιγουν τα 7με τα ΧΡ δεν εχω προβλημα ο σκληρος ειχε μεσα το Nero-NE71011

και μολις το εβαλα στα ΧΡτον ειδε τα 7 βγαζουν δενυπαρουν ντραιβερς εψαξα περασα μερικους αλλα τιποτα ο σκληρος ειναι verbatim JH8609

Δημοσ.

Ενα ειναι το προβλημα με τα 7! Το wireless. Εγω και με την Atheros 5005bg και με την Intel 4965agn εχω τρελλα προβληματα. Κατα τα αλλα ολα καλα. Αμα εχει κανεις το ιδιο προβλημα με εμενα και εχει βρει λυση ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Δημοσ.

Ενα ειναι το προβλημα με τα 7! Το wireless. Εγω και με την Atheros 5005bg και με την Intel 4965agn εχω τρελλα προβληματα. Κατα τα αλλα ολα καλα. Αμα εχει κανεις το ιδιο προβλημα με εμενα και εχει βρει λυση ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Δημοσ.

Εγώ έβαλα ta 64μπιτα 7 ως πρώτη επιλογή σε ένα μίνι (itx) συστηματάκι με Intel G45 chipset.... [email protected] & 2BG RAM

τα βρήκε σχεδόν όλα, αλλά πέρασα κάποιους drivers από την Intel (για video μέσω compatibility mode) για περισσότερες ρυθμίσεις....

Μου άρεσε το περιβάλλον και η ταχύτητα απόκρισης ...επσιδή το εν λόγω συστσηματάκι είναι for testing purposes θα μείνουν μέχρι νεωτέρας!

Δημοσ.

Εγώ έβαλα ta 64μπιτα 7 ως πρώτη επιλογή σε ένα μίνι (itx) συστηματάκι με Intel G45 chipset.... [email protected] & 2BG RAM

τα βρήκε σχεδόν όλα, αλλά πέρασα κάποιους drivers από την Intel (για video μέσω compatibility mode) για περισσότερες ρυθμίσεις....

Μου άρεσε το περιβάλλον και η ταχύτητα απόκρισης ...επσιδή το εν λόγω συστσηματάκι είναι for testing purposes θα μείνουν μέχρι νεωτέρας!

Δημοσ.

αν εξερεσουμε την κάρτα τβ μου που δεν την αναγνωρίζει [(το προβλημα το είχα και στα χπ αλλα μετα απο πολές ώρες δουλείας λυνόταν ,

στα vista μου πήρε 5 λεπτά μόνο ..φαντασητε και η κάρτα ειναι για χπ )

βέβαια για τους driver φταίει ποκλιστηκά η crypto ]

θα ειχα φειγει απο χπ

Δημοσ.

αν εξερεσουμε την κάρτα τβ μου που δεν την αναγνωρίζει [(το προβλημα το είχα και στα χπ αλλα μετα απο πολές ώρες δουλείας λυνόταν ,

στα vista μου πήρε 5 λεπτά μόνο ..φαντασητε και η κάρτα ειναι για χπ )

βέβαια για τους driver φταίει ποκλιστηκά η crypto ]

θα ειχα φειγει απο χπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...