grhgorhs1976 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 ευχαριστω ,μηπως γνωριζεις αν μπορουμε να βαλουμε ελληινικα στα χ64 , αν υπαρχει δηλαδη το πακετο με τα ελληνικα .και κατι τελευταιο εγω εβαλα αυτη την εκδοση (7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD) απο οτι διαβασα στο forum δεν εχει βγει activation ,σ αυτη την περιπτωση τη κανουμε ? Για ελληνικα μπορεις να βαλεις εχει βγει πακετα,και λογικα το link στο εστειλε ο xolloth activation δεν εχει βγει ακομα για καμια εκδοση οποτε περιμενεις.
NOPSTRIM Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 activation δεν εχει βγει ακομα για καμια εκδοση οποτε περιμενεις. :lol: καλό...
xolloth Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Για ελληνικα μπορεις να βαλεις εχει βγει πακετα,και λογικα το link στο εστειλε ο xollothactivation δεν εχει βγει ακομα για καμια εκδοση οποτε περιμενεις. μην εισαι και πολυ σιγουρος για το δευτερο.
notios7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 μην εισαι και πολυ σιγουρος για το δευτερο. κατι ξερεις φιλε παναγιωτη και μας το κρυβεις
xolloth Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 activation για E version,δυστυχως επτωχευσαμεν!
bill_2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 σας δουλευει εσας παιδια το sleep mode ? εμενα κοιματε και μετα δεν ανοιγη με τιποτα ! (δεν ξυπναει !) τι θελει αραγε ?
notios7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 σας δουλευει εσας παιδια το sleep mode ? εμενα κοιματε και μετα δεν ανοιγη με τιποτα ! (δεν ξυπναει !) τι θελει αραγε ? δεν το εχω δουλεψει ποτε ,αλλα λογικα εχει σχεση με τις επιλογες ενεργειας.για ψαξε τις ρυθμισεις?
duffyduck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 real activation δεν υπαρχει ολα βασιζονται στα rc αρχεια που αντικαθιστουν αυτα της rtm και εχουν timebomd. Βεβαια καποιοι προσπαθουν να χακαρουν τα αρχεια του λειτουργικου ώστε να απενεργοποιησουν το timebomb. προς το παρόν υπαρχουν καποια SLIC 2.1 tables που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για BIOS modding, αλλα λειπουν τα certificates και τα oem keys. δυστυχως δεν μπορω και δεν πρεπει να αναφερθω περισσοτερο μια συμβουλη: δοκιμάστε τα windows 7 και αν σας αρεσουν αγοραστε τα. προς το παρον φαινεται να αξιζουν με το παραπανω.
xolloth Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 και φυσικα θα τα αγορασουμε οταν κυκλοφορησουν,απλα καποιοι προπαθουν να κερδισουν χρονο μεχρι να εχουν την δυνατοτητα απο χρημα.
Silok Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 'Ενα μεγάλο μπράβο στην canon που κατάφερε να χάσει αρκετούς πελάτες.ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά όσοι έχετε scanners της canon και ειδικά της σειράς lide μην βάλετε τα 7αρια χ64,δεν θα δουλέψουν με τίποτε
Antwni Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 'Ενα μεγάλο μπράβο στην canon που κατάφερε να χάσει αρκετούς πελάτες.ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά όσοι έχετε scanners της canon και ειδικά της σειράς lide μην βάλετε τα 7αρια χ64,δεν θα δουλέψουν με τίποτε Αλήθεια?!!Αγόρασα και εγώ τον canon lide 200 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στα 7!!Λες να μην βγάλουν driver σε μερικούς μήνες??
accipio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 'Ενα μεγάλο μπράβο στην canon που κατάφερε να χάσει αρκετούς πελάτες.ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά όσοι έχετε scanners της canon και ειδικά της σειράς lide μην βάλετε τα 7αρια χ64,δεν θα δουλέψουν με τίποτε Έχω τον Lide 200 και έχει 64bit drivers (και εννοείται πως λειτουργεί κανονικά στα Windows 7 x64, το έχω δοκιμάσει). Aλλά και το παλιότερο μοντέλο Lide 35 που είχα πριν, και για το οποίο η Canon δεν έβγαλε 64bit drivers, λειτουργεί και αυτό σε x64 Windows με drivers από άλλο μοντέλο (από Lide 60 συγκεκριμένα).
konandrio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 real activation δεν υπαρχει ολα βασιζονται στα rc αρχεια που αντικαθιστουν αυτα της rtm και εχουν timebomd. Βεβαια καποιοι προσπαθουν να χακαρουν τα αρχεια του λειτουργικου ώστε να απενεργοποιησουν το timebomb. προς το παρόν υπαρχουν καποια SLIC 2.1 tables που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για BIOS modding, αλλα λειπουν τα certificates και τα oem keys. δυστυχως δεν μπορω και δεν πρεπει να αναφερθω περισσοτερο μια συμβουλη: δοκιμάστε τα windows 7 και αν σας αρεσουν αγοραστε τα. προς το παρον φαινεται να αξιζουν με το παραπανω. Για ψαξου λιγο καλυτερα!!!!!!!!!!
domigr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 δεν υπαρχει real activation με oem keys ολα ειναι με keys apo rc και μονο καλο δεν κανουν στα windows περιμενουμε ολοι να βγει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.