Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχω βρει τα ελληνικά για τα windows build 7600 32/64bit στις προηγούμενες εκδόσεις δεν ξέρω αν δουλεύει :)

η 64αρα εχει μεγεθος 52714κβ....η 32αρα 43195κβ.αν τα αρχεια lp που εχεις συμφωνουν με αυτα που σου λεω, μπαινουν.αλλιως απο τον τρακερ η κανας φιλος που εχει ραπιντ.:shifty: για την τελευταια εκδοση μιλαμε φυσικα!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
7600.16385.090713-1255 x64fre client el-GR Retail Ultimate-LADO_GR_DVD.iso

Που την βρίσκω αυτην;;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ----------

Παιδιά ένα laptop παλιό (Μνήμη 768mb & επεξεργαστής Athlon-M 2500+) που έχω πάνω windows xp με service pack 3, θα τρέχει τα windows 7 καλύτερα;;;

• Moderators
Δημοσ.
Που την βρίσκω αυτην;;

Δεν νομιζω να περιμενεις απαντηση εδω ε?:rolleyes:

Παιδιά ένα laptop παλιό (Μνήμη 768mb & επεξεργαστής Athlon-M 2500+) που έχω πάνω windows xp με service pack 3, θα τρέχει τα windows 7 καλύτερα;;;

Oταν λες καλυτερα εννοεις πιο γρηγορα?Στην θεση σου θα κρατουσα τα xp στον συγκεκριμενο υπολογιστη.

Δημοσ.

ειναι απο πιστοτητα μεταφρασης σαν το lng pac που κατεβαζουμε στην πρωτη rc μεσω updates,οποτε ανετα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε μεχρι να τα αγορασουμε.

Δημοσ.
παρόλα αυτά greek windows=gay :P

Πλακα πλακα εχω να βαλω ελληνικα windows εδω και χρονια.

Προτιμω τα αγγλικα παντα.

Χαχαχαχαχαχα ευτυχως δεν ειμαι gay :P:p

Δημοσ.

Εγώ παίδες απο μεμονωμένο πρόγραμμα ώς ολόκληρο λειτουργικό, προτιμώ πάντα τα εξελληνισμένα.

Ο Επιμένων (Ελλη)νικά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;

έχω την έκδοση zuko εχω παρατηρήσει μόνο ένα πρόβλημα

όταν βάζω screensaver είτε κανονικά είτε κάνω preview

απλά παίζει αλλά βγάζει και ταυτόχρονα error ότι σταμάτησε να δουλεύει...

υπάρχει περίπτωση να είναι από το "ξέρετε" όταν πείραζε την registry για να φύγει το 30ήμερο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...