tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 απο οτι εψαξα μπορει να γινει οποτε της καπνισει εμενα 2 μερες δε μου το εκανε, σημερα το πιασε τι να πω..δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα... Ρε παιδια για ριχτε μια ματια εδω http://www.winsupersite.com/win7/ff.asp MinWin. The componentized core of Windows 7, which includes both the traditional operating system kernel as well as the minimum necessary surrounding support technologies to create a bootable (and, for Microsoft, testable) system. Note that, in Windows 7, MinWin isn't a feature per se but is rather the foundation upon which the rest of the OS is built. Eπισης και εδω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8Ur0kPnzjwg[/ame] απτο 7:00 και μετα σε 1 gb ram και pentium στα 3.4 ghz και μαλιστα ταυτοχρονα με την ληψη βιντεο.. Παμε καλα...!
airmania Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 ναι και εγώ για αυτήν απάντησα. Νομίζω ότι στο update τα βγάζει στα προαιρετικά... Λαθος δικό μου. Που βρίσκω τα win 7 7600 zuko. Απο οτι καταλαβα ολοι αυτην την εκδοση εχετε. Η να κατεβασω οποια εκδοση 7600 βρω στο p...bay
xolloth Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 δεν κατεβαζει το wu προαιρετικα οποιαδηποτε γλωσσα μεχρι σημερα. το wu δινει προαιρετικα γλωσσες μονο στην πρωτη rc. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:05 ---------- Λαθος δικό μου. Που βρίσκω τα win 7 7600 zuko. Απο οτι καταλαβα ολοι αυτην την εκδοση εχετε. Η να κατεβασω οποια εκδοση 7600 βρω στο p...bay δεν εχουμε ολοι την ανωτερω εκδοση,υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.
ChaniaMania Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 το πρόβλημα είσαι εσύ που είσαι βιαστικός... σε μένα πάντως δεν το κάνει... Άψογο ύφος ! Είμαι υπομονετικότατος σε πληροφορώ. Όταν λέω αργεί το εννοώ Επίσης αργεί να κάνει move έστω και ένα file η να κάνει delete. Πχ για να κάνω move ένα mp3 σε έναν άλλο φάκελο κάνει 5-6 δευτερόλεπτα! (5-6 δευτερόλεπτα δεν είναι πολλά αλλά για αυτή την δουλειά σκάνε γάιδαρο.) Anyway μάλλον θα πρέπει να κάνω κανα re-install από πάνω.
islas canarias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 παιδια εχω ενα θεματακι με τα win7, καποιες στιγμες freez-αρουν, οχι ολοκληρωτικα, αλλα οταν για παραδειγμα κανω extract κατι απ το winrar κολαει στο 60% ας πουμε για κανα λεπτο, και μετα συνεχιζει, το ιδιο καμια φορα οταν βλεπω ταινια, κολαει για 45-60 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει. Το κανει συχνα πυκνα. Οποτε δε ξερω, η θεμα win ειναι ή hardware (ο σκληρος ομως και οι μνημες ειναι καινουρια ολα, εκτος αν φταιει κανα mobo/cpu).Πως μπορω να βρω τι φταιει αραγε? help κανεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Language pack που ρε παιδιά? windows update λογικά όπως και στα Vista
adi32 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Εγω μαλλον θα την κανω και ξαναγυριζω στα xp 1) H Ati 3850 που και που κολλαει και παγωνει ολο το pc 2) Οι custom toolbars εξαφανιζονται 3) Ο KMplayer δεν παει καλα 4) Ο ηχος δε γινεται να παιζει και απο το analog και optical out ταυτοχρονα ....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 έχω βρει τα ελληνικά για τα windows build 7600 32/64bit στις προηγούμενες εκδόσεις δεν ξέρω αν δουλεύει
konandrio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 7600.16385.090713-1255 x64fre client el-GR Retail Ultimate-LADO_GR_DVD.iso Παιδια με αυτη θα ειμαι οκ ? θα εχω update/ sp κανονικα?
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Εγω μαλλον θα την κανω και ξαναγυριζω στα xp1) H Ati 3850 που και που κολλαει και παγωνει ολο το pc Άλλους drivers δοκίμασες? 3) Ο KMplayer δεν παει καλα Αν εννοείς το pixeliασμα σε κάποιες ταινίες, φτιάχνει με αλλαγή του προεπιλεγμένου video codec. 4) Ο ηχος δε γινεται να παιζει και απο το analog και optical out ταυτοχρονα .... Το πιο σπαστικό απ΄όλα. Αυτό έχει ξεκινήσει από τα Vista. Διάβασε εδώ, εδώ και εδώ. Ο ίδιος έστειλα mail στη ms με αίτημα να το αλλάξουν. Σε κάποιο από τα link που έδωσα, κάποτε μαζευόταν ψήφοι με σκοπό να σταλούν στη ms.
adi32 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Eχω βαλει τους τελευταιους που εχει η ΑΤΙ για win7 Δοκιμασα αλλα codecs και που και που το κανει και αλλες φορες κολλαει τελειως ο ΚΜ Vista ειχα βαλει για πολυ λιγο αλλα τα πεταξα κατευθειαν και δεν το ειχα προσεξει αυτο με τον ηχο Δεν μπορω να καταλαβω παντως γιατι η MS αντι να καλυτερευει καποια πραγματα που ηδη υπηρχαν και βολευαν κοσμο τα κανει χειροτερα (πχ αυτο με τον ηχο, την quick launch bar, τα κουμπια delete copy ... απο την μπαρα εργαλειων κτλ)
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Εκτός από αυτό με τον ήχο, όλα τα άλλα μπαίνουν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.