Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Παιδιά, έβαλα πρόσφατα την 7600.16384 χ64. Αξίζει το format για να βάλω την 7600.16385 ; Η περιμένουμε κάτι ακόμη;; Αν εκανες και τον κοπο να διαβασεις μερικα posts πριν θα καταλαβαινες πως βγηκε η rtm.Αν αξιζει,εσυ αποφασιζεις.Σιγουρα παντως δεν περιμενουμε κατι.
@ngelos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Αν εκανες και τον κοπο να διαβασεις μερικα posts πριν θα καταλαβαινες πως βγηκε η rtm.Αν αξιζει,εσυ αποφασιζεις.Σιγουρα παντως δεν περιμενουμε κατι. Ναι φίλε μου το διάβασα απλά είπα να ρωτήσω για να πάρω και την συμβουλή σας. Άλλωστε μια παρέα είμαστε όλοι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 είναι η final version @ngelos δεν τίθεται ερώτημα, προφανώς αξίζει να την βάλεις γιατί δεν θα βγει άλλη πιο μετά...μόνο updates & SPs
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ναι φίλε μου το διάβασα απλά είπα να ρωτήσω για να πάρω και την συμβουλή σας. Άλλωστε μια παρέα είμαστε όλοι.. Συζητηση κανουμε Λεω πως εσυ αποφασιζεις καθως δεν ξερω τι κριτηρια εχεις για το λειτουργικο που χρησιμοποιεις.Εισαι οκ με μια προηγουμενη εκδοση απο την τελικη(οι διαφορες μπορει να εινα μηδαμινες,μπορει κατι να εχει διορθωθει απο την ms,κλπ)?Αν ναι και δεν αντιμετωπιζεις προβληματα,μπορεις να παραμεινεις ως εχει. Απτην αλλη εγω στην θεση σου θα το εκανα το format για τον φοβο των ιουδαιων και μονο.Προτιμω να μπω μια τελευταια φορα στον κοπο,παρα να μου ρθει εκπληξη οταν πια θα εχω φερει το συστημα στα μετρα μου και πχ ενα σημαντικο update δεν εγκαθισταται λογο εκδοσης.Παραδειγμα που μπορει να μην εχει βαση λεω,ελπιζω να καταλαβες τι εννοω. Χτες παντως πολλοι συγκριναμε hashes αν δεις,για να ειμαστε σιγουροι πως θα βαλουμε την rtm.
Nauseas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Εαν εγκαταστήσω τώρα την έκδοση που διέρευσε και απο βδομαδα πάρω το s/n απο MSDN να υποθέσω οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα ενεργοποίησης ή λάθος υποθέτω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Εαν εγκαταστήσω τώρα την έκδοση που διέρευσε και απο βδομαδα πάρω το s/n απο MSDN να υποθέσω οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα ενεργοποίησης ή λάθος υποθέτω? Nop.Μια χαρα θα σαι.Κ γω uncativated τα χω.Μεχρι και 3 μηνες με rearm μπορεις να εισαι ετσι.
Sadman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 εγώ την έχω από προχθές αλλά καλύτερα να μην την έβαζα γιατί ούτε το call of duty 4 παίζει σωστά ούτε οι drivers της webcams μου που στην build 100 και στην 229 νομίζω έπαιζαν τέλεια γιατί είναι για windows 7 αλλά ούτε το alcohol δουλεύει τι να πεις έλεος!!πάντως τα έκανα activate και δεν είναι μέχρι το 2010 Το poweriso πάντως δουλεύει μια χαρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Εαν εγκαταστήσω τώρα την έκδοση που διέρευσε και απο βδομαδα πάρω το s/n απο MSDN να υποθέσω οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα ενεργοποίησης ή λάθος υποθέτω? αν είσαι συνδρομητής του MSDN γιατί να μην περιμένεις λίγο ακόμα για να έχεις 100% ήσυχο το κεφάλι σου?
Finn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δλδ εμείς με τα homemade isos να πάμε καλύτερα για φορματ και να βάλουμε την gold rtm? hope not
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δλδ εμείς με τα homemade isos να πάμε καλύτερα για φορματ και να βάλουμε την gold rtm?hope not Δυστυχως δεν νομιζω πως μπορει να σου δωσει κανεις σιγουρη απαντηση για τις διαφορες,αν αυτες υπαρχουν.Θα δειξει στο μελλον αν υπαρχει καποιο προβλημα η οχι.
Finn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δεν μπαίνω στον κόπο τότες επειδή μερικά hashes δεν μοιάζουν
tempo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 παιδιά έχω...μπερδευτεί. Ποιά version να κατεβάσουμε και να βάλουμε???? Τι περιορισμούς έχει η version αυτή???
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Eχει δοκιμασει κανεις να παιξει το NFS Undercover στα Windows 7 .1385 ? Το ειχα βαλει στα 7264 και τπτ. Δεν επαιζε Εχουν ερθει κατι ξαδερφακια μου και με ζαλισαν " Βαλε μου να παιξω με αυτοκινητα"
neXTgen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 παιδιά έχω...μπερδευτεί. Ποιά version να κατεβάσουμε και να βάλουμε???? Τι περιορισμούς έχει η version αυτή??? MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X86/64.RETAIL.ENGLISH.DVD-ZUKO όσοι την έχουν ας μας πουν...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 όσοι την έχουν ας μας πουν... Activate σε 30 ημερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.