pavlos77 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 τι αυριο ρε παιδια!6 αυγουστου θα δοθει απο ms,αλλα εκτος τουτου οσοι εχουμε ηδη την 7600 την τελευταια,γιατι να την αλλαξουμε αφου θα ειναι η ιδια; Πώς γίνεται να είναι η RTM έκσοδη ,η build 16385 αφού έχει ακόμη κάποια bugs?
venejo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Πώς γίνεται να είναι η RTM έκσοδη ,η build 16385 αφού έχει ακόμη κάποια bugs? Γιατί? Ποιά έκδοση δηλ. δεν έχει?
ahristos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Είπαμε το καθυστέρησαν 10 μέρες για να βάλουν μερικά bugs Η πλάκα είναι ότι το silverlight δουλεύει καλά στον firefox, ενώ καταρρέει τον Internet Explorer. Για Opera που με ενδιαφέρει περισσότερο δεν τίθεται θέμα. Δεν δουλεύει καν. Δεν υπάρχει τέτοιος browser για την Microsoft.
vaso7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Οσοι βάλατε την rtm, την περάσατε μόνη της ή κάνατε dual boot με ΧΡ? Οσοι την "αγοράσατε" ήδη προτίμήσατε τον ILhan?
liopyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Οσοι βάλατε την rtm, την περάσατε μόνη της ή κάνατε dual boot με ΧΡ? Τί είναι αυτό δημοσκόπηση φάση; Εγώ πέρασα την Rc dual boot με Xp, και αφού πέρασε ~1 μήνας χωρίς να χρειαστεί να boot-άρουν τα Xp, τα αποχαιρέτησα με δάκρυα συγκίνησης...
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 εγω τα εχω σαν κυριο λειτουργικο απο τοτε που ξεκινησαν οι beta. μια απτα ιδια.. Αντε παιδια...να τα χαιρομαστε!:lol:
vaso7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Τί είναι αυτό δημοσκόπηση φάση; Με κατάλαβες ρε γμτ Απλά μάλλον θα τα περάσω και εγώ στο κυρίως μου σύστημα και θέλω να ξέρω αν χρειάζεται να αφήσω και τα ΧΡ ή δουλεύουν μια χαρά και μόνα τους.
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παιδια, αν εγκαταστησω την RTM εκδοση, μπορω μετα να περασω από 'πανω' ως update την Final εκδοση, διχως αναγκη για φορμαρισματα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παιδια, αν εγκαταστησω την RTM εκδοση, μπορω μετα να περασω από 'πανω' ως update την Final εκδοση, διχως αναγκη για φορμαρισματα? H rtm ειναι η final,οποτε εισαι οκ χωρις update klp.
vaso7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εγώ πέρασα την Rc dual boot με Xp, και αφού πέρασε ~1 μήνας χωρίς να χρειαστεί να boot-άρουν τα Xp, τα αποχαιρέτησα με δάκρυα συγκίνησης... εγω τα εχω σαν κυριο λειτουργικο απο τοτε που ξεκινησαν οι beta. Oταν βλέπω τέτοια μηνύματα καταλαβαίνω οτι ορισμένοι έχουν δοκιμάσει τα 7 και είναι σε θέση να απαντήσουν ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ αν μπορούν να σταθούν μόνα τους ή καλό θα ήταν να υπάρχει και το dual boot. Ούτε τη μαγική σφαίρα να διαβάσουν ούτε τίποτα, οπότε αν έχεις να παραθέσεις κάποιο επιχείρημα κάντο, αλλά οι ειρωνίες με την εικόνα αλλού!
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 υπαρχει τροπος να φυγουν οι διαφανειες απο τις μπαρες και τα μενου?
--Shady-- Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εφόσον υπάρχει το XP mode στα Ultimate δεν βλέπω λόγο να κρατήσουμε τα XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.