Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι αυριο ρε παιδια!

6 αυγουστου θα δοθει απο ms,αλλα εκτος τουτου οσοι εχουμε ηδη την 7600 την τελευταια,γιατι να την αλλαξουμε αφου θα ειναι η ιδια;

Πώς γίνεται να είναι η RTM έκσοδη ,η build 16385 αφού έχει ακόμη κάποια bugs?:rolleyes:

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πώς γίνεται να είναι η RTM έκσοδη ,η build 16385 αφού έχει ακόμη κάποια bugs?:rolleyes:

Γιατί? Ποιά έκδοση δηλ. δεν έχει?

Δημοσ.

Είπαμε το καθυστέρησαν 10 μέρες για να βάλουν μερικά bugs :-D

Η πλάκα είναι ότι το silverlight δουλεύει καλά στον firefox, ενώ καταρρέει τον Internet Explorer. Για Opera που με ενδιαφέρει περισσότερο δεν τίθεται θέμα. Δεν δουλεύει καν. Δεν υπάρχει τέτοιος browser για την Microsoft.

Δημοσ.

Οσοι βάλατε την rtm, την περάσατε μόνη της ή κάνατε dual boot με ΧΡ?

Οσοι την "αγοράσατε" ήδη προτίμήσατε τον ILhan?

Δημοσ.
Οσοι βάλατε την rtm, την περάσατε μόνη της ή κάνατε dual boot με ΧΡ?

Τί είναι αυτό δημοσκόπηση φάση; :-D

Εγώ πέρασα την Rc dual boot με Xp, και αφού πέρασε ~1 μήνας χωρίς να χρειαστεί να boot-άρουν τα Xp, τα αποχαιρέτησα με δάκρυα συγκίνησης...

Δημοσ.
εγω τα εχω σαν κυριο λειτουργικο απο τοτε που ξεκινησαν οι beta.

μια απτα ιδια..

Αντε παιδια...να τα χαιρομαστε!:P:lol:

Δημοσ.
Τί είναι αυτό δημοσκόπηση φάση; :-D

Με κατάλαβες ρε γμτ :P

Απλά μάλλον θα τα περάσω και εγώ στο κυρίως μου σύστημα και θέλω να ξέρω αν χρειάζεται να αφήσω και τα ΧΡ ή δουλεύουν μια χαρά και μόνα τους.

Δημοσ.

Παιδια, αν εγκαταστησω την RTM εκδοση, μπορω μετα να περασω από 'πανω' ως update την Final εκδοση, διχως αναγκη για φορμαρισματα?

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια, αν εγκαταστησω την RTM εκδοση, μπορω μετα να περασω από 'πανω' ως update την Final εκδοση, διχως αναγκη για φορμαρισματα?

H rtm ειναι η final,οποτε εισαι οκ χωρις update klp.

Δημοσ.

Εγώ πέρασα την Rc dual boot με Xp, και αφού πέρασε ~1 μήνας χωρίς να χρειαστεί να boot-άρουν τα Xp, τα αποχαιρέτησα με δάκρυα συγκίνησης...

εγω τα εχω σαν κυριο λειτουργικο απο τοτε που ξεκινησαν οι beta.

Oταν βλέπω τέτοια μηνύματα καταλαβαίνω οτι ορισμένοι έχουν δοκιμάσει τα 7 και είναι σε θέση να απαντήσουν ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ αν μπορούν να σταθούν μόνα τους ή καλό θα ήταν να υπάρχει και το dual boot.

Ούτε τη μαγική σφαίρα να διαβάσουν ούτε τίποτα, οπότε αν έχεις να παραθέσεις κάποιο επιχείρημα κάντο, αλλά οι ειρωνίες με την εικόνα αλλού!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...