Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καμία βοήθεια με την tv tuner ?? :fear:

Επίσης, πώς μπορώ να δώ αν η έκδοση που έχω είναι η RTM ?

Έχω πρόβλημα και με την tv tuner.

Δεν μπορώ να δώ τα αναλογικά κανάλια, δείχνει συνεχώς ένα γκρί χρώμα, ενώ τα κανάλια φαίνοντε πάρα πολύ αχνά ίσα που αναγνωρίζονται.

Όταν ανοίγω το πρόγραμμα (avermedia, το πρόγραμμα με τους drivers της κάρτας) μου βγάζει ένα μύνημα που λέει να κλείσω μία εφαρμογή που φαίνετε στην παρακάτω εικόνα αλλα δεν ξέρω τί να κάνω...

23060417.jpg

Και εδώ είναι ένα στιγμιότυπο.

20090720034550.jpg

Δεν ξέρω κατα πόσο φαίνετε αλλα είναι το ET1 :lol:

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ετσι λεει με το activate που εχει βγει μεχρι στιγμης...ας περιμενουμε μεχρι την παρασκευη που θα ξερουμε επισημα την τελικη εκδοση...

Δημοσ.
Αμάν πια με αυτά τα προβλήματα!!! :mad:

Τελικά, τα Windows πότε θα γίνουν λειτουργικό σύστημα ??? :-(

δεν ειναι θεμα των windows ειναι θεμα drivers της καρτας τηλεορασης

• Super Moderators
Δημοσ.
Αμάν πια με αυτά τα προβλήματα!!! :mad:

Τελικά, τα Windows πότε θα γίνουν λειτουργικό σύστημα ??? :-(

ναι φταίει η MS που ο άχρηστος κατασκευαστής του tv-tuner δεν έχει βγάλει drivers της προκοπής :P

Δημοσ.
βρήκα την διαφορά... εσένα σε λένε Γιάννη και εκείνον Γιώργο... :P

Εχει και άλλη διαφορά.....ο ένας έχει μαυρο theme και ο άλλος μπλέ

Δημοσ.

εαν φροντιζε η ms να συμπεριλαβει στο νεο λειτουργικο και τιποτα χρωματιστα skins,θα ηταν πολυ special,και μιιλω για skins και οχι για themes που εχει ηδη αρκετα αλλα τοσο το ui των παραθυρων,οσο και το σπαστικο λευκο μονιμο φοντο,παραμενει το ιδιο.

μπορει βεβαια καποιος να χρησιμοποιησει τις ρυθμισεις των κλασσικων windows και να βαλει οτι χρωμα θελει σαν φοντο παραθυρων,αλλα με αυτον τον τροπο απενεργοποιειται το aero .

δυστυχως σε αυτοντο τομεα εχει μεινει πισω γιατι υπαρχουν πολλοι χρηστες που δεν μπορουν το εκτυφλωτικο λευκο επειδη εχουν προβλημα με τα ματια τους[οπως εγω].

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...