Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα στα Windows 7 build 7600.16385 παιζουν χωρις προβληματα τα call of duty 4 kai 5 ??

Γιατι στην build 16384 to COD4 με πεταγε εξω μετα απο καποια ωρα!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρκετά καλή δουλειά το τελευταίο build, τα latencies σε kernel mode πιο χαμηλά απο ποτέ, η CPU να είναι πραγματικά σε idle mode μέσω CnQ/Speedstep οχι να ξυπνάει καθε 10ms και άλλα πολλά. Όλα θα εξαρτηθούν απο την ποιότητα των οδηγών για τα 7 και την γρήγορη μετάβαση των εφαρμογών, όσα προγράμματα κάναν την δουλειά τους απο τα Vista ειναι ήδη έτοιμα. Σε 8 μήνες απο τωρα θα μιλάμε για τα 7 σαν τον Φονιά των XP.

Δημοσ.
Αρκετά καλή δουλειά το τελευταίο build, τα latencies σε kernel mode πιο χαμηλά απο ποτέ, η CPU να είναι πραγματικά σε idle mode μέσω CnQ/Speedstep οχι να ξυπνάει καθε 10ms και άλλα πολλά. Όλα θα εξαρτηθούν απο την ποιότητα των οδηγών για τα 7 και την γρήγορη μετάβαση των εφαρμογών, όσα προγράμματα κάναν την δουλειά τους απο τα Vista ειναι ήδη έτοιμα. Σε 8 μήνες απο τωρα θα μιλάμε για τα 7 σαν τον Φονιά των XP.

nice!

πες ομως μαστορα και σε μας τα πολλα αλλα γιατι βρισκω τα win7 αρκετα γρηγορα (καμια σχεση με vista) και θα ηθελα να ξερω αυτα που δε μπορω εγω με το ματι να δω! δε το κατεχω οσο εσυ ομως το τεχνικο κομματι κ με ενδιαφερει!

Δημοσ.
Τελικα στα Windows 7 build 7600.16385 παιζουν χωρις προβληματα τα call of duty 4 kai 5 ??

Γιατι στην build 16384 to COD4 με πεταγε εξω μετα απο καποια ωρα!

εγω παντως εχω την rc εκδοση (7100) και το cod4 δουλευει μια χαρα χωρις κοληματα ουτε με πεταει

Δημοσ.
εγω παντως εχω την rc εκδοση (7100) και το cod4 δουλευει μια χαρα χωρις κοληματα ουτε με πεταει

Μα ναι , στην 7100 επαιζε ,οπως λενε κι αλλοι , το προβλημα υπαρχει στις τελευταιες εκδοσεις, γιαυτο ρωταω λυθηκε τελικα ??? :rolleyes:

Α και σχετικα με το Cod4 , η εγκατασταση του στα vista 64 θελει σχεδον εικοσαλεπτο ,και μαλιστα απο τον δευτερο sata ,ενω στα windows 7 ηθελε 5 λεπτα! τεραστια διαφορα!

Μεχρι να λυθει παντως εχω τα vista 64 bit

Δημοσ.

Ρε παίδες δε γίνεται να κάνω απλά upgrade των vista που είναι σε Ελληνικά σε windows 7 επειδή είναι σε Αγγλικά;

Δημοσ.

7600 16384 = RTM test sub-build

7600 16385 = RTM pre-release sub-build for partners to vote on

7600 16386 = Final RTM after being passed by the vote

Once 7600.16386 is compiled, it will be released to MSDN / Technet within 1-2 weeks. And followed by that on MVLS on September 1st.

Δημοσ.
Once 7600.16386 is compiled, it will be released to MSDN / Technet within 1-2 weeks. And followed by that on MVLS on September 1st.

Κατι σε πιο γρήγορα δεν θα παίξει δηλ.?:cry: (όσο αναφορά καμιά "διαρροή"):X

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:13 ----------

Στο Wzor δείχνουν ότι έχουν φτιάξει πάλι ενεργοποιήσεις ίδιες όπως των Vista (lisense file + bios).

Δημοσ.

Εγω σε ένα forum βρήκα αυτό:

(Wzor.net @ 18 Jul 2009)

Σήμερα το πρωί, ώρα Μόσχας (στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν βράδυ), υπογράφτηκε ο "χρυσός κώδικας" διάθεσης σε κατασκευαστές (Release to Manufacturing - RTM) των Windows 7:

w7_gold_rtm_signoff.jpg

Ακόμη και χθες το βράδυ (16 ώρες για MSK 16.07.2009), σας είχαμε πει σχετικά με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το τελικό "χρυσό κώδικα" των Windows 7 INTERNATIONAL και αναρωτιόμασταν για τις 24 ψήφους κατά στη συζήτηση για την Build 6.1.7600.16385.090713-1255 :

w7_gold_rtm_undecided.jpg

και τώρα βλέπουμε ότι αυτές οι ψήφοι "κατά" έχουν πλέον αποσυρθεί και η απόφαση ελήφθη ομόφωνα, έχουμε συγχαρητήρια.

(μετάφραση με Google Translate και διορθώσεις από εμένα)

Να σας πω ότι η Build αυτή έχει ήδη διαρρεύσει σε 32bit και 64bit αλλά όχι σε ISO, μόνο τα αρχεία του DVD.

Πηγή Wzor.net

(User name και Password: "Ku!")

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...