Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εβαλα 7600 κ γω ολο καλα προς το παρον. Αυτο που δε ξερω ειναι εαν ειναι fake ή original..

για πες για πες...σε τι hardware?επιδοσεις??κανει τσικα τσικα μπουμ μπουμ?:P:-)

Δημοσ.
με μικροπροβληματα αλλα και active!!!!!

28920769.png">28920769.png

Να σε ρωτησω και εγω κατι γιατι σε αυτο που εγκατεστησα εγω δεν εχει κατω δεξια το

Εvaluation copy. Build 7600 ?

Δημοσ.
Να σε ρωτησω και εγω κατι γιατι σε αυτο που εγκατεστησα εγω δεν εχει κατω δεξια το

Εvaluation copy. Build 7600 ?

Γιατί το ενεργοποίησε με crack :rolleyes: Δεν κερδίζεις και πολλά με αυτό αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για πολύ, αφού εκτός απο το παραπάνω σου βάζει και ημερομηνία λήξης.

Καλύτερα απενεργοποιημένο και μετά απο 1 μήνα rearm να φτάσουμε τους 3 μήνες.

Κουτσά-στραβά μπορεί να φτάσουμε στις 22 Οκτωβρίου και αν τα αγοράσουμε να βάλουμε τον νόμιμο κωδικό μας.

Δημοσ.
Γιατί το ενεργοποίησε με crack :rolleyes: Δεν κερδίζεις και πολλά με αυτό αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για πολύ, αφού εκτός απο το παραπάνω σου βάζει και ημερομηνία λήξης.

Κουτσά-στραβά μπορεί να φτάσουμε στις 22 Οκτωβρίου και αν τα αγοράσουμε να βάλουμε τον νόμιμο κωδικό μας.

Αhristos σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Μας πειράζει αυτό? Δηλαδή τί το αρνητικό έχει?

Άν βγάλουν την τελική έκδοση τότε μπορεί να τα αγοράσω μόνο όταν και εφόσον είναι σταθερά, ταχύτερα (απο τα vista), με λιγότερες απαιτήσεις (σε θέματα μνήμης και επεξεργαστή) και φυσικά συμβατά με κάθε πρόγραμμα/παιχνίδι των windows! :o

Διαφορετικά το συγκεκριμένο "λειτουργικό" θα είναι ακόμα μία αντιγραφή των vista και XP με λίγες παραλλαγές.:whistle:

Νομίζω πως αυτήν την φορά η microsoft υποσχέθηκε πολλά, άν δεν κάνω λάθος. :rolleyes:

Δημοσ.
Μας πειράζει αυτό? Δηλαδή τί το αρνητικό έχει?

Άν βγάλουν την τελική έκδοση τότε μπορεί να τα αγοράσω μόνο όταν και εφόσον είναι σταθερά, ταχύτερα (απο τα vista), με λιγότερες απαιτήσεις (σε θέματα μνήμης και επεξεργαστή) και φυσικά συμβατά με κάθε πρόγραμμα/παιχνίδι των windows! :o

Διαφορετικά το συγκεκριμένο "λειτουργικό" θα είναι ακόμα μία αντιγραφή των vista και XP με λίγες παραλλαγές.:whistle:

Νομίζω πως αυτήν την φορά η microsoft υποσχέθηκε πολλά, άν δεν κάνω λάθος. :rolleyes:

Τίποτε αρνητικό, αλλά μόλις δοθεί η τελική RTM στο MSDN και στους κατασκευαστές, θα βγεί κανονικό ξεκλειδωτήρι. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ούτε γνωστά κλειδιά ούτε μαζικές άδειες (ASUS, GIGABYTE κλπ) για να φτιάξουν κανονικό ξεκλείδωμα.

Η Microsoft δε νομίζω να υποσχέθηκε πολλά, απλώς μόλις το πρωτοδοκίμασε ο κόσμος υπήρξαν σχεδόν ομόφωνα διθυραμβικά σχόλια. Έξι μήνες τώρα το έχω για κύριο λειτουργικό, πράγμα που δεν είχε γίνει με τα vista, που επίσης τα δοκίμασα απο τις beta εκδόσεις τους και τελικά είχα κρατήσει τα XP.

Δημοσ.

Λένε πως η 16385 δεν τα πήγε καλά με την ψηφοφορία ως RTM και πως μάλλον αν τελικά δεν "σφραγιστεί", εννοείται πως θα δούμε και άλλη μια build.

Δημοσ.

ασχετο αλλα υπαρχει κανα προγραμμα τυπου disable startup (ειναι must για μενα για xp και vista) και για win7? το χρησιμοποιω ως κυριο λειτουργικο σπιτι και ηδη νιωθω την απουσια του :P

Δημοσ.

παρατραβηξε το θεμα με τις πολλαπλες builds,ετσι μουρχεται να ξαναβαλω την 7100 rc μεχρι να τα αγορασω τα χριστουγεννα.

Δημοσ.

Ρε παιδια αμα τα κατεβασεις απο οπου τα βρεις θεωρουνται οτι ειναι πηρατικα η κατι τετοιο μου διαφευγει αυτη την στιγμη αυτη η ενοια :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...