Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια,εχει κανεις προβλημα με το deamon tools lite στην 7100 χ64??

μου βγαζει το εξεις μηνυμα καθε φορα:

this program has known compatibility issues

Deamon tools is incompatible with this version of windows...κτλ

βαλε το VirtualCloneDrive

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Tην 64άρα, τη βάζουν όσοι θέλουν να πειραματιστούν. Ειδικά με τις x264 βιβλιοθήκες είναι ασταθής.

Αν το παραπανω(οπου λες πως ειναι ασταθης(γενικα)εχει την ιδια σημασια με το παρακατω(που εχεις αναλυσει πια το προβλημα που εχεις),παω πασο

Τα 64bit, έχουν πρόβλημα με την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο, που βασίζονται στο χ264 (και στο H.264).

Μηπως το παρακατω σε καλυπτει?

μήπως οι codecs έχουν το πρόβλημα που δεν είναι σωστά φτιαγμένοι για 64bit και όχι τα windows? :o
Δημοσ.

Kαι τι σας νοιάζει, ποιος έχει το πρόβλημα? Από τη στιγμή που με 64μπιτα, θα συναντήσεις προβλήματα, γιατί να τα βάλεις?

7χ64 7100 κανένα απολύτως πρόβλημα στην αναπαραγωγή H/X.264 αρχείων πάντως

Ολοι από το doom9, μέχρι το avs λένε μη χρησιμοποιείτε 64μπιτα, γιατί, ούτε σπλιτερ υπάρχει, ούτε έκδοση του coreavc, και το dxva είναι buggy. Θα μου πεις cuda, αλλά fanless gpu (μιλάμε για htpc, πάντα) από nvidia, φθηνή δεν έχω βρει. Επίσης ο ffmpeg του mpc-hc, δε δουλεύει στην 64μπιτη έκδοση. Οπότε, σε παλιά αρχεία που δεν υποστηρίζουν dxva, μένεις ξεκρέμαστος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Kαι τι σας νοιάζει, ποιος έχει το πρόβλημα? Από τη στιγμή που με 64μπιτα, θα συναντήσεις προβλήματα, γιατί να τα βάλεις?

γιατί μπορεί να έχεις 4gb ram και πάνω στο pc...

επίσης από το Πάσχα μέχρι τώρα δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα με 64bit Windows...

ίσως να έιναι pebkac ποιος ξέρει...

Δημοσ.

Ολοι από το doom9, μέχρι το avs λένε μη χρησιμοποιείτε 64μπιτα, γιατί, ούτε σπλιτερ υπάρχει, ούτε έκδοση του coreavc, και το dxva είναι buggy. Θα μου πεις cuda, αλλά fanless gpu (μιλάμε για htpc, πάντα) από nvidia, φθηνή δεν έχω βρει. Επίσης ο ffmpeg του mpc-hc, δε δουλεύει στην 64μπιτη έκδοση. Οπότε, σε παλιά αρχεία που δεν υποστηρίζουν dxva, μένεις ξεκρέμαστος.

Yπάρχει λύση στα παραπάνω (αν ισχύουν), και είναι μία λέξη.

kmplayer.

Δημοσ.
Πειράζει που εγώ αυτές τις μέρες λέω να βάλω Vista???

αν τα αγοράσεις τώρα θα δικαιούσαι δωρεάν update στα 7 μόλις βγουν... οπότε why not?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ----------

υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν η 7600 που κατέβασα είναι η σωστή έκδοση και όχι κάποια λάθος;

Δημοσ.

[/color]υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν η 7600 που κατέβασα είναι η σωστή έκδοση και όχι κάποια λάθος;

start,winver

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις:

1. Έχω κατεβάσει από το site της Microsoft την Build 7100. Η Build 7600, όταν βγει επίσημα, θα μου δοθεί μέσω Windows Update;
  2. Καθώς έκανα εγκατάσταση, εκεί που δημιουργούσα το Partition με υποχρέωσε να δημιουργήσω 100MB partition για σύστημα. Μόλις το δημιούργησα, ήταν κατειλημμένα τα 85mb. Στο Computer μου εμφανίζει μόνο το C. Το Partition, που μάλλον είναι και κρυφό, που δημιούργησε τι ακριβώς κάνει;
  3. Επίσης γιατί μου γράφει ότι μόνο τα 3,24MB ram είναι usable ενώ έχω 4GB και 64bit; (Δείτε attach για περισσότερες λεπτομέρειες)

post-42865-129063015138_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.
[*]Επίσης γιατί μου γράφει ότι μόνο τα 3,24MB ram είναι usable ενώ έχω 4GB και 64bit; (Δείτε attach για περισσότερες λεπτομέρειες)

λογικά τα καβατζώνει η κάρτα γραφικών? γιατί από ότι βλέπω είσαι με laptop

Δημοσ.
Παιζει να σαι απ'τους λιγους....:o

Είχα λόγο...

Το ADAPT της 4M δε παίζει στα Vista, αλλά μόλις το πέρασα στο κατεβαστήρι (Win 2K3) και θα παίζω από εκεί.

Προμηθεύτηκα και άλλα 4GB (οπότε φτάνω στα 6), έχω κατεβάσει drivers, μεγαλώνω το partition και βουρ!!!

αν τα αγοράσεις τώρα θα δικαιούσαι δωρεάν update στα 7 μόλις βγουν... οπότε why not?

Αγόρασα τις μνήμες. Κάνει αυτό?? lol

Δημοσ.
Πριν λιγο στην minova ανεβηκε....

7600 16385 090713-1255 x86fre client en-us Retail Ultimate-GRMCULXFRER EN DVD iso

και εχει 2 seeders,για ψιλο fake το βλεπω...

Όντως x86 και 3gb size δε γίνεται.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...