johnfocus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά πότε βγαίνει η πλήρης έκδοση ξέρουμε ;; Και εμπιρεικά ξέρετε μήπως πότε θα βγει και η έκδοση: Windows 7 Gr ? Ειναι νωρις ακομα να μιλαμε για windows 7 GR,υπολογισε το λιγοτερο σε κανα χρονο
random Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν προκύψει κατι, νομίζω οτι θέλουν να προλάβουν να τα έχουν στα ράφια -τη retail- το Δεκέμβριο 09, αλλα ισως δεν προλάβουν και πάει 1-2 μήνες μετά. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχουν έτοιμη την τελική Αγγλική RTM στους συναρμολογητές συστημάτων γύρω στον Οκτ 09 (αρα τότε θα την πάρουν και οι "θείοι" ) Υπάρχει και μια δήλωση του ceo της Asus, οταν τον ρώτησαν αν θα βγουν Eee PC με Vista, απάντησε "Οχι, προς το παρόν έχουμε XP + Linux. Στο δεύτερο μισό του 09, πιστεύω θα βάζουμε Win7 στα Eee PC" και με την "Wave 5" (RTM + 73 ημέρες) θα έχουμε win7 Arabic, Hebrew, Greek & Ukrainian (ολα τα καλά παιδιά, παρέα στη γαλαρία) ο william hill πάιζει δυνατά την 29/7/2009
@ntonios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μετα απο ψαξιμο Η ΛΥΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ !!! .... http://www.blogsdna.com/1900/how-to-run-google-chrome-on-windows-7-64-bit-version.htm Σωστός ο mirotis !!! Συνέχεια δοκιμής συμβατότητας win7 64 bit σε HP Pavilion dv9362ea Λειτουργούν: -- office 2007 ελληνικό -- adobe cs4 64bit -- vso copy2dvd 4.01.46 -- speed fan 4.37 -- winamp 5.541 -- screamer radio 0.4.3 -- picasa 3.0 -- songbird Πρόβλημα εξακολουθω να έχω με τους audio drivers σε οτι αφορα την εγγραφη ήχων μέσω της κάρτας αλλά δεν είναι κ κάτι τόσο σοβαρό. Σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω κ την 32bit για να κάνω συγκρίσεις με την 64. Εάν κάποιος το έχει ήδη κάνει, θα εκτιμούσα ένα post. @ntonios
chad21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 παιδιά ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να παίζει στα windows 7 που να μπορώ να κάνω mount cd/dvd?? Με το daemon tools κ το alcohol 120% δν βγάζω άκρη... HEEEEEEEEEEEEELP!!!!
paonikgt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 to ultra iso το εχω δοκιμασει και τα παει μια χαρα!!!
ser_x Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά τα βλέπω ποιο γρήγορα σε έκδοση ultimate 32 από τα vista 64 αν και τα δουλεύω με 4g μνήμη όπου την αναγνωρίζουν καλύτερα γράφηκα vga 2900 xt 512 Εάν δεν απατώμαι κάπου διάβασα ότι θα κυκλοφορήσουν το 2011
@ntonios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 win7 64 Δεν μπορω να εγκαταστήσω firewall, προσπαθησα με την 64 comodo 3 Version 3.5.57173.439 : 3rd Dec, 2008 αλλά δεν γινεται σωστη εγκατασταση. Έχει δοκιμάσει κάποιος κατι άλλο ? ----- οι οδηγοί για την κάρτα ήχου εγκαταστάθηκαν με επιτυχια "χειροκίνητα" από το device manager -> update driver ------ εγκατέστησα και λειτουργεί το itunes windows 64 version ----- 64 bit nvidia drivers βρήκα στο http://laptopvideo2go.com/drivers ------ @ntonios
andreapaog328 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 τα έβαλα και εγώ... απορία 1. κλασσικό μενού έναρξη δεν έχει? απορία 2. δεν μου βλέπει ένα partition 5GB με mp3 που είχα μέσα απορία 3. το supefetch να είναι on ή off? με drivers είμαι οκ εγώ δούλεψαν όλοι οι vista. είναι σίγουρα πολυυυυ πιο light απο το vista.
adi32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 τα έβαλα και εγώ...απορία 1. κλασσικό μενού έναρξη δεν έχει? μαλλον οχι εψαξα αλλα δεν Επισης τα κουμπακια delete copy κλπ παλι λειπουν και δεν μπαινουν Αυτο με εκνευριζει πιο πολυ οτι δεν το κανουν λιγο παραμετροποιησιμο Παλιοτερες εκδοσεις μπορουσαν και αυτη οχι ? Γιατι?
andreapaog328 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 μαλλον οχι εψαξα αλλα δεν πω, θα μου βγάλει την πίστη...Η εκτέλεση που είναι?
adi32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 ψαξε ψαξε δε θα το βρεις αν τα αφησουν ετσι δε βλεπω πολλους να φευγουν απο τα xp ευκολα
chad21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδιά κάνω copy paste άπο ένα δίσκο σε ένα άλλο κ κολλάει..!!!!!! τα αρχεία που αντιγράφω είναι μεν μεγάλα (μερικά GB) αλλά μου το κάνει κ μερικές φορές, στα χαμένα, σε κάτι μικρα 10-20 ΜΒ. το κάνει κ σε άλλους ή έχω πρόβλημα σε κάποιον από τους σκληρούς μου...?? ή έχουν πρόβλημα το windows 7........?
PCharon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Βρε παιδιά, είπαμε, οτιδήποτε γράφει δίπλα τη λέξη *BETA* είναι δοκιμαστικό και σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για εκτενή χρήση. Αυτό ισχύει για οποιδήποτε τύπο λογισμικού. Τις λέξεις alpha, beta κ.τ.λ. να τις λαμβάνετε ως προειδοποίηση. Όσοι δεν γνωρίζουν από versioning codenames, ας ρίξουν μια ματιά παρακάτω πριν το παίξουν δοκιμαστές ή κριτές τέτοιων λογισμικών... http://en.wikipedia.org/wiki/Beta_version αν τύχει να παρεξηγηθεί κάποιος, να προσθέσω πως πάντα γράφω πολύ φιλικά για το χαρακτήρα μου
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 με δυσκολια αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα και τουμπαλιν, με το ποντικι το κανω δεν εχω ψαξει να βρω πως αλλιως, το shift-alt δε λειτουργει. Επεισης κραταει στην μνημη σε ποια εφαρμογη γραφω σε ελληνικα και σε ποια με αγγλικα και το γυρναει μονο του οταν παω να γραψω σε αυτην. Στο laptop παω να αλλαξω ,οταν κλεινω το καπακι να μην μπαινει σε αναμονη να μην συμβαινει τιποτα. Το αλλαζω και δεν υπαρχει πουθενα να πατισω "Οκ" , ξεχασανε να το βαλουν μαλλον. Το eeepc 901 παει σφαιρα πιο γρηγορα απο οτι πηγαινε με τα Xp, χωρις να εχω απενεργοποιησει γραφικα, ειναι ολα στο μεγιστο. Επεισης η μπαταρια κραταει μια ωρα παραπανω, πριν κραταγε με ολα στο μεγιστο και ανοιχτο ασυρματο δυκτιο 5 ωρες, τωρα κραταει κοντα 6 ωρες. Οταν διαλεγω κειμενο απο τον explorer με το ποντικι βγαζει αυτο το ενοχλητικο κουμπακι για να μπω στα accelerators, με αποτελεσμα να υπαρχει προβλημα να διαλεξω κατι με ακριβεια. Π.Χ προσπαθω να διαλεξω δυο συγκεκριμενες γραμμες με κειμενο και δε μπορω ευκολα, χανεται ο δεικτης κτλ.
tritonas00 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 με δυσκολια αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα και τουμπαλιν, με το ποντικι το κανω δεν εχω ψαξει να βρω πως αλλιως, το shift-alt δε λειτουργει. Κανονικοτατα λειτουργει σε μενα.Δες αν ειναι σωστα ενεργοποιημενο το shortcut στο πινακα ελεγχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.