Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά πότε βγαίνει η πλήρης έκδοση ξέρουμε ;; Και εμπιρεικά ξέρετε μήπως πότε θα βγει και η έκδοση: Windows 7 Gr ?

Ειναι νωρις ακομα να μιλαμε για windows 7 GR,υπολογισε το λιγοτερο σε κανα χρονο

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν προκύψει κατι, νομίζω οτι θέλουν να προλάβουν να τα έχουν στα ράφια -τη retail- το Δεκέμβριο 09, αλλα ισως δεν προλάβουν και πάει 1-2 μήνες μετά.

Για να γίνει αυτό πρέπει να έχουν έτοιμη την τελική Αγγλική RTM στους συναρμολογητές συστημάτων γύρω στον Οκτ 09 (αρα τότε θα την πάρουν και οι "θείοι" :devil: )

Υπάρχει και μια δήλωση του ceo της Asus, οταν τον ρώτησαν αν θα βγουν Eee PC με Vista, απάντησε "Οχι, προς το παρόν έχουμε XP + Linux. Στο δεύτερο μισό του 09, πιστεύω θα βάζουμε Win7 στα Eee PC"

και με την "Wave 5" (RTM + 73 ημέρες) θα έχουμε win7 Arabic, Hebrew, Greek & Ukrainian :-D (ολα τα καλά παιδιά, παρέα στη γαλαρία)

ο william hill πάιζει δυνατά την 29/7/2009 :fear:

Δημοσ.
Μετα απο ψαξιμο Η ΛΥΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ !!! .... http://www.blogsdna.com/1900/how-to-run-google-chrome-on-windows-7-64-bit-version.htm

Σωστός ο mirotis !!!

Συνέχεια δοκιμής συμβατότητας win7 64 bit σε HP Pavilion dv9362ea

Λειτουργούν:

-- office 2007 ελληνικό

-- adobe cs4 64bit

-- vso copy2dvd 4.01.46

-- speed fan 4.37

-- winamp 5.541

-- screamer radio 0.4.3

-- picasa 3.0

-- songbird

Πρόβλημα εξακολουθω να έχω με τους audio drivers σε οτι αφορα την εγγραφη ήχων μέσω της κάρτας αλλά δεν είναι κ κάτι τόσο σοβαρό.

Σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω κ την 32bit για να κάνω συγκρίσεις με την 64.

Εάν κάποιος το έχει ήδη κάνει, θα εκτιμούσα ένα post.

@ntonios

Δημοσ.

παιδιά ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να παίζει στα windows 7 που να μπορώ να κάνω mount cd/dvd?? Με το daemon tools κ το alcohol 120% δν βγάζω άκρη...

HEEEEEEEEEEEEELP!!!!

Δημοσ.

Προσωπικά τα βλέπω ποιο γρήγορα σε έκδοση ultimate 32 από τα vista 64 αν και τα δουλεύω με 4g μνήμη όπου την αναγνωρίζουν καλύτερα γράφηκα vga 2900 xt 512

Εάν δεν απατώμαι κάπου διάβασα ότι θα κυκλοφορήσουν το 2011

Δημοσ.

win7 64

Δεν μπορω να εγκαταστήσω firewall, προσπαθησα με την 64 comodo 3 Version 3.5.57173.439 : 3rd Dec, 2008

αλλά δεν γινεται σωστη εγκατασταση.

Έχει δοκιμάσει κάποιος κατι άλλο ?

-----

οι οδηγοί για την κάρτα ήχου εγκαταστάθηκαν με επιτυχια "χειροκίνητα" από το device manager -> update driver

------

εγκατέστησα και λειτουργεί το itunes windows 64 version

-----

64 bit nvidia drivers βρήκα στο

http://laptopvideo2go.com/drivers

------

@ntonios

Δημοσ.

τα έβαλα και εγώ...

απορία 1. κλασσικό μενού έναρξη δεν έχει?

απορία 2. δεν μου βλέπει ένα partition 5GB με mp3 που είχα μέσα

απορία 3. το supefetch να είναι on ή off?

με drivers είμαι οκ εγώ δούλεψαν όλοι οι vista.

είναι σίγουρα πολυυυυ πιο light απο το vista.

Δημοσ.
τα έβαλα και εγώ...

απορία 1. κλασσικό μενού έναρξη δεν έχει?

μαλλον οχι

εψαξα αλλα δεν

Επισης τα κουμπακια delete copy κλπ παλι λειπουν και δεν μπαινουν

Αυτο με εκνευριζει πιο πολυ οτι δεν το κανουν λιγο παραμετροποιησιμο

Παλιοτερες εκδοσεις μπορουσαν και αυτη οχι ? Γιατι?

Δημοσ.

ρε παιδιά κάνω copy paste άπο ένα δίσκο σε ένα άλλο κ κολλάει..!!!!!! τα αρχεία που αντιγράφω είναι μεν μεγάλα (μερικά GB) αλλά μου το κάνει κ μερικές φορές, στα χαμένα, σε κάτι μικρα 10-20 ΜΒ. το κάνει κ σε άλλους ή έχω πρόβλημα σε κάποιον από τους σκληρούς μου...?? ή έχουν πρόβλημα το windows 7........?

Δημοσ.

Βρε παιδιά, είπαμε, οτιδήποτε γράφει δίπλα τη λέξη *BETA* είναι δοκιμαστικό και σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για εκτενή χρήση. Αυτό ισχύει για οποιδήποτε τύπο λογισμικού. Τις λέξεις alpha, beta κ.τ.λ. να τις λαμβάνετε ως προειδοποίηση.

Όσοι δεν γνωρίζουν από versioning codenames, ας ρίξουν μια ματιά παρακάτω πριν το παίξουν δοκιμαστές ή κριτές τέτοιων λογισμικών...

http://en.wikipedia.org/wiki/Beta_version

αν τύχει να παρεξηγηθεί κάποιος, να προσθέσω πως πάντα γράφω πολύ φιλικά για το χαρακτήρα μου :-)

Δημοσ.

με δυσκολια αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα και τουμπαλιν, με το ποντικι το κανω δεν εχω ψαξει να βρω πως αλλιως, το shift-alt δε λειτουργει.

Επεισης κραταει στην μνημη σε ποια εφαρμογη γραφω σε ελληνικα και σε ποια με αγγλικα και το γυρναει μονο του οταν παω να γραψω σε αυτην.

Στο laptop παω να αλλαξω ,οταν κλεινω το καπακι να μην μπαινει σε αναμονη να μην συμβαινει τιποτα. Το αλλαζω και δεν υπαρχει πουθενα να πατισω "Οκ" , ξεχασανε να το βαλουν μαλλον.

Το eeepc 901 παει σφαιρα πιο γρηγορα απο οτι πηγαινε με τα Xp, χωρις να εχω απενεργοποιησει γραφικα, ειναι ολα στο μεγιστο. Επεισης η μπαταρια κραταει μια ωρα παραπανω, πριν κραταγε με ολα στο μεγιστο και ανοιχτο ασυρματο δυκτιο 5 ωρες, τωρα κραταει κοντα 6 ωρες.

Οταν διαλεγω κειμενο απο τον explorer με το ποντικι βγαζει αυτο το ενοχλητικο κουμπακι για να μπω στα accelerators, με αποτελεσμα να υπαρχει προβλημα να διαλεξω κατι με ακριβεια. Π.Χ προσπαθω να διαλεξω δυο συγκεκριμενες γραμμες με κειμενο και δε μπορω ευκολα, χανεται ο δεικτης κτλ.

Δημοσ.
με δυσκολια αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα και τουμπαλιν, με το ποντικι το κανω δεν εχω ψαξει να βρω πως αλλιως, το shift-alt δε λειτουργει.

Κανονικοτατα λειτουργει σε μενα.Δες αν ειναι σωστα ενεργοποιημενο το shortcut στο πινακα ελεγχου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...