Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Κατά 99.9% δεν είναι η rtm έκδοση. Η μόνη επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι δεν έχει γίνει rtm ακόμα. pure ownage αν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο
Panos91 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Έχω windows Vista ultimate και θέλω να δοκιμάσω τα 7. Μπορώ να κάνω dual boot το σύστημα με Vista και 7 RC?
Tzimmys Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ναι Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
AfterForever Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Έχει ενεργοποιήσει κανείς την quick launch? Έχω ένα πρόβλημα και μου εξαφανίζεται σε κάθε restart, εδώ και πολλά builds.Ας μου στείλει κάποιος pm ή να με κάνει add στο msn να μιλήσουμε και να τεστάρουμε μερικά πραγματάκια γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Θενξ.
xolloth Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 οριστε http://away.gr/2009/05/05/dual-boot-windows7-installation-guide/
Nord_Chaos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εχω που δοκιμαζω τηv RC εδω και 2 εβδομαδες και μεχρι στιγμης μονο θετικα σχολια εχω να κανω...αισθητα πιο γρηγορα τα 7 απο τα vista,αυτοματο κατεβασμα drivers απο το διαδικτυο καθε φορα που συνδεεις μια νεα συσκευη και με λιγοτερη καταναλωση μνημης RAM...και σε αρκετα ακομα sites διαβαζω θετικα σχολια για την RC..
million_voices Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εχω που δοκιμαζω τηv RC εδω και 2 εβδομαδες και μεχρι στιγμης μονο θετικα σχολια εχω να κανω...αισθητα πιο γρηγορα τα 7 απο τα vista,αυτοματο κατεβασμα drivers απο το διαδικτυο καθε φορα που συνδεεις μια νεα συσκευη και με λιγοτερη καταναλωση μνημης RAM...και σε αρκετα ακομα sites διαβαζω θετικα σχολια για την RC.. εγω τα χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες περιπου και σε διαβεβαιω οτι οποιος τα δοκιμαζει πολυ δυσκολα γυρνα πισω σε Vista και XP
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εγω τα χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες περιπου και σε διαβεβαιω οτι οποιος τα δοκιμαζει πολυ δυσκολα γυρνα πισω σε Vista και XP Αντε να βγει η τελικη εκδοση μπας και βγω απο την φυλακη των ΧΡ..... Τα'χω σκυλοβαρεθει.... ----look at my posts,hell yeah,i'm the devil---- σιξ χαντρετ σιξτι σιξ
Nord_Chaos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εγω τα χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες περιπου και σε διαβεβαιω οτι οποιος τα δοκιμαζει πολυ δυσκολα γυρνα πισω σε Vista και XP ναι μονο που το θεμα ειναι οταν ληξει η release candidate (αν δεν κανω λαθος θα ληξει τον Ιουνιο του 2010), ποσοι στη συνεχεια θα δωσουν χρηματα για να αποκτησουν την επισημη εκδοση και ποσοι θα παραμεινουν στα xp ή τα vista...
million_voices Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ναι μονο που το θεμα ειναι οταν ληξει η release candidate (αν δεν κανω λαθος θα ληξει τον Ιουνιο του 2010), ποσοι στη συνεχεια θα δωσουν χρηματα για να αποκτησουν την επισημη εκδοση και ποσοι θα παραμεινουν στα xp ή τα vista... Φεβρουαριο 2010,ναι και εγω χλωμο να τα αγορασω,τπτ θειος και μετα κλασικα μονο critical updates που κατεβαινουν στο αυτοματο και πολυ αργοτερα απο τους registered χρηστες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ---------- Αντε να βγει η τελικη εκδοση μπας και βγω απο την φυλακη των ΧΡ.....Τα'χω σκυλοβαρεθει.... ----look at my posts,hell yeah,i'm the devil---- σιξ χαντρετ σιξτι σιξ go get me some souls minion:p ψωβδφγηφη
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Όταν βγεί με το καλό λέτε να βάλουμε 32bit ή 64 ?
@ngelos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Όταν βγεί με το καλό λέτε να βάλουμε 32bit ή 64 ? Ανάλογα με τον επεξεργαστή δεν πάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.